vrajitoru Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Ma baieti, as vrea sa va intreb care-i faza cu spalatu' motorului la spalatorie...Is probleme dc se spala cu spuma activa? Ca pe aia cu apa sub presiune am inteles-o: fara... Da' cum e cu spuma activa, distruge aia ceva garnituri sau altceva la motor? Mersi anticipat de raspunsuri, Florin deci pentru V-Strom: eu o spal la aceeasi spalatorie. si i-am invatat pe baieti sa nu dea de aproape cu presiune si cum sa curete lantul, sa nu dea cu presiune sub rezervor in sus ca sa nu intre la airbox. in rest nu fac nici o diferenta cu masina. cu aspiratul in interior si spalatul presurilor de la picioare am o problema nu le iese niciodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Cine poate pune coordonatele GPS ale pensiunii de la Frumoasa? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin das Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 (editat) sal! noi constantenii am pus tara la cale ieri la un suc...ramine cum am stabilit:plecare la 6 din c-ta,intilnire cu madalin pe autostrada......intorsura buzaului.....intilnire cu restul lumii la prejmer in jur de ora 12. drum bun si asfalt uscat! Editat Iulie 15, 2010 de sorin das Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 e foarte frumos drumul pe la intorsura buzaului si bine asfaltat mare grija daca o luati de la targu secuiesc spre miercurea ciuc. pe o portiune de drum drept este un sant facut de drumul care s-a surpat. pe directia expusa mai sus nu o sa aveti probleme prea mare fiindca partea dintre tg secuiesc este mai sus si va actiona ca o trambulina. santul are vreo 20-30cm iar diferenta de nivel e cam la fel. avem un TDM-ist care a decolat acolo , a scapat intreg, cu mobra intreaga,mai putin topcase-ul care a zburat si s-a facut praf... dar el venea spre tg. secuiesc. Asfalt uscat Vstromistilor! am pus poza cu zona periculoasa. vedeti ca santul este semnalizat cu indicator de reducere la 20km/h si cu semnul de drum cu denivelari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 evident.... eu ca o printesa ce sunt voi pleca din bucuresti pe la ora 1 daca mai este cineva care pleaca mai tarziu rog sa ma anunte sa dam un join Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu1971 Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Seara buna la toata lumea, pentru cei care vin mai tarziu aveti aici coordonatele gps ale pensiunii: 46°26'58.65"N, 25°52'26.22"E ,si nu ezitati sa ma sunati pentru orice informatii. Cu stima Silviu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgs Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Salutare dragilor. Am ajuns cu bine la Bucuresti. Ne-a plouat din pacate de la Cheia pana la Valeni. In rest totul OK. Imi trag putin sufletul si ma apuc sa fac o selectie la poze sa postez ceva,.Va salut!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Am ajuns si noi la bucuresti. Si pe noi ne-a plouat cu grindina inainte de Cheia, dar suntem bine cu totii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Pe Transfagarasan cozi kilometrice de masini, nu mai calc in veci in weekend pe acolo. Plus ca m-a plouat de la coada lacului pana in Curtea de Arges. Si echipamentul de ploaie era acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90RIK Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Brasov- Intorsura Buzaului - Siriu- Buzau.... a fost excelent, fara trafic, asfalt bun, serpentine frumoase si vremea buna. MULTUMESC REBEL WOLVES PENTRU PRIMIREA CALDUROASA. FELICITARI VLAD SI CELOR CARE S-AU IMPLICAT IN ORGANIZARE PS: Si cand ziceati ca are loc VSTROMANIA 3 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 (editat) Salve ,si noi ok.Toate bune si frumoase.deci mai facem o reuniune si saptamina viitoare da? Aaaa,si Mersi Cavalere de avertizarea cu trambulina de pe drum,dar evident ca am uitat cu totii,si eu am zburat cel mai mult fiind primul.Nevasta-mea mi-a sarit in circa si a cazut inapoi pe sa.Frumos.Dar toata lumea ok. Multumim lui Silviu,Jolt si intregului grup Rebel Wolves pt tot si multumim Ioanei Hiiiiiiiiiiiiii pt febra abdobinala pe care ne-a provocat-o si ceva poze aici http://picasaweb.google.ro/dan.alex.barbu/Vstromania2010# Editat Iulie 18, 2010 de Alex4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 bine ca nu ati patit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 (editat) am ajuns si noi ........rupti de oboseala dar ok . am avut parte de un drum plin de gropi.........am ales gresit ruta, dar asta e. poze poate maine......sau mai bine rasul Ioanei? multumim tuturor pt. tot!!!!! Editat Iulie 18, 2010 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 va salut,am ajuns cu bine acasa,am facut azi o plimbare prin sighisoara si pe transfagarasan...ploaia a fost inaintea noastra.drum fara incidente,drum facut impreuna cu fabio si atw (desigur si partenerele noastre). inca o data numai bine baietilor din miercurea ciuc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 am ajuns si eu acasa. aceeasi ruta pe care a mers si fabio pana la "Cracii Doamnei" acelasi fund batucit de gropi. a fost minunat. ce mai atmosfera. durere. pentru Rebel Wolves: respect! pozele mele se urca acum pe transfer.ro si cand e gata o sa pun linkul aici ca sa poata fi descarcate de toti. recomand sa faceti toti acelasi lucru si asa putem avea toti toate pozele. o sa trimit si la baietii din timisoara datele pentru domeniu sa ii dea drumul ci siteul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Si noi am ajuns cu bine, traseu intoarcere Sighisoara, Agnita, Balea, Transfagarasan, de la cabana Capra pana la Curtea de Arges ploaie torentiala, autostrada incepand de la km 36 blocata, ocolire prin Lunguletu (Gaesti), Chitila, Bucuresti.. Poze calde neselectate: http://picasaweb.google.com/Carmen.Leftara...trunireaVstrom# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 pozele mele se pot descarca de aici: http://dl.transfer.ro/Vstromania_2010_Vraj...9jul-bf70c9.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgs Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 Si ceva mostre de la mine... http://picasaweb.google.ro/ionutgabrielban...VStromania2010# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Iulie 18, 2010 Share Postat Iulie 18, 2010 am ajuns si eu.un weekend de nota zece,o gasca pe masura.voi cresteti valoarea motocicletelor pe care le conduceti...sunt mandru ca am v-strom . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 19, 2010 Autor Share Postat Iulie 19, 2010 Si noi am ajuns in Bucale dar uzi fleasca dupa ce pe Transfagarasan ne-a rezolvat o ploaie pina in Chiloti. FELICITARI VLAD SI CELOR CARE S-AU IMPLICAT IN ORGANIZARE MULTUMIM REBEL WOLVES PENTRU PRIMIREA CALDUROASA Silviu (silviu1971) si Jolt. Mai ales pt. Gulas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Cel care are domeniul cumparat sa modifice nameserverele la: ns1.erobu.com ns2.erobu.com ns3.erobu.com Si sa ma anunte cand e gata, sau sa imi dea mie parola de la rotld sa le modific eu. Ma bucur ca v-ati simtit bine, imi pare f. rau ca n-am putut sa vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Cel care are domeniul cumparat sa modifice nameserverele la:ns1.erobu.com ns2.erobu.com ns3.erobu.com Si sa ma anunte cand e gata, sau sa imi dea mie parola de la rotld sa le modific eu. Ma bucur ca v-ati simtit bine, imi pare f. rau ca n-am putut sa vin O sa modificam noi azi, te sun dupa ce vb. cu Vrajitoru la telefon. Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90RIK Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 si de la mine : http://picasaweb.google.com/valraicu/Vstromania2# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 am ajuns si eu.un weekend de nota zece,o gasca pe masura.voi cresteti valoarea motocicletelor pe care le conduceti...sunt mandru ca am v-strom. Salutare, Ma bucur ca v-ati distrat, pozele spun totul. Regret enorm ca nu am putut sa ajung. Spalam mobra joi seara si ungeam lantul, stateam cu Johann si AndreiG la un pahar de vorba si incarcam o parte din tricouri pe mobra. In timp ce povesteam noi una-alta, suna telefonul: decesul unui coleg... Scurta viata asta... Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 ns1.erobu.comns2.erobu.com ns3.erobu.com done. dati-mi pe pm telefoanele si va sunt eu sa povestim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate