jhon-n Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 nu credeam ca un nou venit pe forum poate sa scrie asa posturi bune!!! ar fi super un Comandau-Varlam-Nehoiu si retur pe asfalt(sau tot off-road!!)..buna si data si locatia-Valea ZANELOR-ce bine suna!!..asteptam inscrieri!!! de scris scrie bine,sa-l vad insa pe off cum se descurca...eu ma inscriu la un loc la tribuna,unde sa pot vedea desfasurarea evenimentelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgs Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 de scris scrie bine,sa-l vad insa pe off cum se descurca...eu ma inscriu la un loc la tribuna,unde sa pot vedea desfasurarea evenimentelor Cand am spus offroad spre Comandau m-am referit strict la drumul Covasna - Comandau (ceea ce inseamna aprox 30 km dus-intors de drum rezonabil) Varainta cu Nehoiu e de la Rul Asa ca Jhon poti sa participi fara probleme, mai ales ca putem organiza ceva frumos de tot la Comandau Mesaj completat Cand am spus offroad spre Comandau m-am referit strict la drumul Covasna - Comandau (ceea ce inseamna aprox 30 km dus-intors de drum rezonabil) Varainta cu Nehoiu e de la Rul Asa ca Jhon poti sa participi fara probleme, mai ales ca putem organiza ceva frumos de tot la Comandau Maine la Arc putem discuta mai pe larg ideea si daca e acceptata sa demarez discutiile la Covasna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baspri Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Felicitari pentru intalnire! Ma bucur ca v-ati simtit bine si imi pare tare rau ca nu am putut sa fiu alaturi de voi. Cu prima ocazie sper sa nu mai ratez! In alta ordine de idei, vand cricul central marca Johann. Din pacate eu am un filet stricat la cadru si nu-l pot monta. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) www.vstromania.ro - e 99% gata. Mai urmeaza detaliile si dorintele voastre. Adica - va autentificati, vedeti ce nu merge, ce merge..idei, etc. Si le facem. Pareri - impresii - critici - laude -> accept orice Editat Iulie 20, 2010 de Ride2Esc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 www.vstromania.ro - e 99% gata.Mai urmeaza detaliile si dorintele voastre. Adica - va autentificati, vedeti ce nu merge, ce merge..idei, etc. Si le facem. Pareri - impresii - critici - laude -> accept orice precum am mai spus propun sa furam cu totul structura forumului vstrom.info. este bine asezat pe caprarii si nu are rost sa punem noi coada la pruna. eu personal nu sunt de acord cu autentificarea pe jumatate de pagina acolo in stanga - mi se pare foarte lata zona pt autentificare membri. daca aveti de nevoie de grafica vstromania si de alte grafici vb cu mine felicitari lui silviu, zsolt si vlad pentru organizare!!! mai vreau! poate iese si "intrunirea 2 1/2" in 2010 super atmosfera! echipa de intoarcere a fost eu, igi si andrei prin cheia cu 13 grade si 2 reprize de grindina dar totul safe cu bine! s. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Sa-mi trag una - si am vrut ca atunci cand ajung la postul cu numarul 200 pe acest site sa deschid un topic nou. Mi-am irosit pozitia 200 cu postul de mai sus. Nu regret - a fost o informatie mai importanta.. precum am mai spus propun sa furam cu totul structura forumului vstrom.info. este bine asezat pe caprarii si nu are rost sa punem noi coada la pruna.eu personal nu sunt de acord cu autentificarea pe jumatate de pagina acolo in stanga - mi se pare foarte lata zona pt autentificare membri. daca aveti de nevoie de grafica vstromania si de alte grafici vb cu mine Nu am vazut topicul tau despre aceasta informatie mea culpa. Daca nu iti place designul, care e default design Kunena (joomla) poti face altul. Eu nu ma supar, si cred ca nimeni nu se supara. Dar meniul stanga..are si el rolul lui...de asemenea pot sa il scot complet sau sa il micsorez. Probabil ca eu am monitorul ma mare si nu imi prea dau seama ca e huge.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 incerc sa-mi fac cont si nu-mi trimite mail-ul de activare cat dureaza in mod normal? sa macar cine se ocupa de administrare sa stearga userul florin.radu si il fac iar, poate a doua oara este cu noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 incerc sa-mi fac cont si nu-mi trimite mail-ul de activare cat dureaza in mod normal?sa macar cine se ocupa de administrare sa stearga userul florin.radu si il fac iar, poate a doua oara este cu noroc Verifica si in spam. Daca nici atunci nu merge iti activez eu contul. In mod normal se trimite mailul cu linkul de activare instant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Merci ride2esc! Am primit mail-ul de confirmare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 (editat) Ne-am inscris. Gata totul e functional, din punctul meu de vedere. Bravo si sper sa-l facem super functional. Un sfat scurt. Adauga si trafic pe site ca sa fie indexat Editat Iulie 20, 2010 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 ar fi bine sa mai existe si o sectiune de poze si plimbari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 20, 2010 Autor Share Postat Iulie 20, 2010 Poate reusim sa cumulam si pozele de pe motociclism, care sint deja puse aici /index.php?showtopic=323293 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi dr Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Intrebare: De ce daca lasi in bara vstromania, dupa o perioada de timp trebuie sa te reautentifici? Si inca una de la un profan, daca vrei sa transmiti un PM cuiva din lista de membrii, cum o faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ride2Esc Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Nu credeti ca e cazul sa puneti acele intrebari, direct acolo? Pentru ca vreau sa va raspund tot acolo, iar daca cineva are o intrebare similara sa nu caute pe forumu asta, prin 4 sute si ceva de pagini..si tot sa nu gaseasca Vede acolo ce s-a mai intrebat..si ..se prinde cum sta treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bbc_marius Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Felicitari pentru intalnire! Ma bucur ca v-ati simtit bine si imi pare tare rau ca nu am putut sa fiu alaturi de voi. Cu prima ocazie sper sa nu mai ratez! In alta ordine de idei, vand cricul central marca Johann. Din pacate eu am un filet stricat la cadru si nu-l pot monta. Asfalt uscat tuturor! vreau eu cricul central. am intrat si eu pe vstromania,dar nu am primit linkul pentru logare...si r600 vreau si eu mail cu ...@vstromania.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baspri Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 vreau eu cricul central.am intrat si eu pe vstromania,dar nu am primit linkul pentru logare...si r600 vreau si eu mail cu ...@vstromania.ro salut, imi pare rau dar deja m-a sunat ieri cineva si l-am dat. dar din cate stiu, mai are Johann. ia lagatura cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90RIK Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 Cine are pozele de grup ? Ni le da si noua, celor care am zambit frumos la aparatele lor de fotografiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 va rog eu urcati pozele pe transfer.ro si dati linkul undeva sa le putem descarca si noi ceilalti. asa cum am facut eu. nu fiti scotieni ca nu costa bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 va rog eu urcati pozele pe transfer.ro si dati linkul undeva sa le putem descarca si noi ceilalti. asa cum am facut eu. nu fiti scotieni ca nu costa bani. da, dar tu nu esti scotian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iulie 22, 2010 Autor Share Postat Iulie 22, 2010 (editat) va rog eu urcati pozele pe transfer.ro si dati linkul undeva sa le putem descarca si noi ceilalti. asa cum am facut eu. nu fiti scotieni ca nu costa bani. ti-am trimis PM cu pozele Selecteaza tu din ele si dale mai departe Editat Iulie 22, 2010 de AS25 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 salutare stromisti, merge cineva in tura de 2 zile pe clisura dunarii, partea sarbeasca ? sambata si duminica ? Mesaj completat /index.php?showtopic=559625 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 salutare,vad ca nu mai intra nimeni pe aici de cind si-a facut vstromania aparitia pe net. pe unde mai calatoriti ?ce mai faceti?unde sint toate pozele de la intrunire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mugur400 Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 salutare,vad ca nu mai intra nimeni pe aici de cind si-a facut vstromania aparitia pe net.pe unde mai calatoriti ?ce mai faceti?unde sint toate pozele de la intrunire ? propun ca la viitoarele intilniri sa angajam un fotograf. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat August 2, 2010 Share Postat August 2, 2010 propun ca la viitoarele intilniri sa angajam un fotograf. eu azi m-am intors din concediu,am vrut sa descarc pozele depe transfer.ro si sufletul...cica le tin 10 zile si apoi le sterg. si ca sa nu fie asta singurul necaz,am vrut sa vad ce a filmat nevastamea cu ocazia intrunirii si ghici ...numai cadre scurte ca n-am din ce face un rezumat de doamne ajuta,cred ca femeia mea a cascat ochii dupa motoare si a uitat sa filmeze... gata tata la intrunirea viitoare fotograf profesionist ca asa nu se mai poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 salut, stie cineva unde se platesc taxele pt pasaport ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate