Edutzu Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 (editat) Colegi (de suferinta), Asa e ca nu ati mai primit demult intrebari despre "ce ulei ...blabla"? Caut un ulei sintetic JASO MB. (Motul vad ca nu face nici unul Jaso MB) Aveti vre-o (alta) recomandare? » Post actualizat in 09 Feb 2015 10:22 Pai internetul zice ca RED LINE 10W40 JASO MB dealer in Romania ROMANIA - Boutique Oils SRL New for 2013 Red Line Dealer for Romania. Shipping available across the EU. Please contact us for details Str. Lucian Blaga 9A, Alba Iulia, Alba 510149, Romania 0040 744 539335 0040 747 060934 admin@syntheticoil-europe.eu www.syntheticoil-europe.eu Dar daca te uiti la pret o sa vezi aceeasi vesnica politica a UE de conversie a preturilor din dolari La ei 14,95 $ sfertul de galon...la noi 20,13 EURo = plus ceva maruntis ca taxa verde Editat Februarie 9, 2015 de Edutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Pai internetul zice ca RED LINE 10W40 JASO MB dealer in Romania merci. parca m-as baga la ceva mai cunoscut ... gen un Motorex dar vad ca nici aia nu fac jaso mb. interesant ca la motul am gasit Scooter Power LE 5w40 dar pare ca nu e importat in Ro - ciudat. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Maestre de ce ai vrea sa pui MB si in ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 (editat) vezi ca MB se foloseste im marea majoritate a cazurilor la uleiurile pentru 2 timp datorita coeficientului de frecare mic. problema e durata lui. care e foarte redusa dar la 2 timpi nu conteaza ca oricum se arde si vine altul proaspat. tu de ce l-ai vrea la 4 timpi???? si mai e si problema ambreajului. s-ar putea sa patineze in draci. tocmai pentru ca are coeficientul mic nu e recomandat la ambreajele umede. Editat Februarie 9, 2015 de bozoro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 (editat) Maestre de ce ai vrea sa pui MB si in ce? pt ca ala e cel recomandat de producator si e pentru un scuter (honda sh150i, 4T pentru discutiile ce vor urma). si tind sa cred ca pentru motoare cu ambreiaj separat e mai potrivit JASO MB la ungerea motorului versus JASO MA. JASO 904:2006 friction test: JASO MA JASO MB Dynamic Friction Characteristic Index (DFI) ≥1.45 and <2.5 ≥0.5 and <1.45 Static Friction Characteristic Index (SFI) ≥1.15 and <2.5 ≥0.5 and <1.15 Stop Time Index (STI) ≥1.55 and <2.5 ≥0.5 and <1.5 stima, paul Editat Februarie 9, 2015 de ivanp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Pai bre aici e topic de VSTROM!!!!! Specifica si mata ca bagi lumea in ceata de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Pai bre aici e topic de VSTROM!!!!! Specifica si mata ca bagi lumea in ceata de tot! pai as fi zis dar dupa aia ma trimiteati direct la scutere fara sa cititi mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sergiulik22 Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 Gataa,sa fixat si data SMAEB .Super dupa paste ,poate si vreme buna.Sa ne vedem sanatosi. cum super frate??? e odata cu Vstromania de primavara(deschidere de sezon), ceea ce nu e prea super sincer. deci SMAEB va fi ratat de data asta de catre multi de-ai nostrii,atmosfera vstromania si meleagurile bucovinei fiind mult mai tentante decat belirea de ochi de la smaeb. ar fi fost frumos totusi sa le bifam amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 Salatutare Vstromisti, Poate imi puteti da un pont. Gasesc undeva sa cumpar suruburi la cel fin imaginea atasata? E de la aparatoare de lant si are un mic gat sa zic asa. DIn surubul din poza lipsesc vreo 3mm deaorece a trebuit sa-l tai sa-l pot da jos. Multumesc, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 salut. ori piezi vremea prin targuri si vezi ce gasesti ori la Suzuki. e marfa de contrabanda. )) » Post actualizat in 10 Feb 2015 08:04cum super frate??? e odata cu Vstromania de primavara(deschidere de sezon), ceea ce nu e prea super sincer. deci SMAEB va fi ratat de data asta de catre multi de-ai nostrii,atmosfera vstromania si meleagurile bucovinei fiind mult mai tentante decat belirea de ochi de la smaeb. ar fi fost frumos totusi sa le bifam amandoua s-a anuntat data de SMAEB de vreo luna. se putea organiza totul fara se se suprapuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 eu am pierdut un capacel de ala de plastic nichelat de la cele 4 suruburi de la prinderea ghidonului de furca. La magazinul moto de la care cumpar eu piese l-am comandat si a venit. Cam orice piesa se gaseste pe original, unele dureaza in schimb cateva saptamani sa ajunga, dar ajung. Habar nu am cu ce dealeri lucreaza dar in principiu cu schema explodata si codul produsului cred ca se poate comanda orice. Cum orice magazin auto aduce piese pt orice, la fel ar trebui sa fie si cu magazinele moto. Singura problema va fi ca acel surub o sa coste vre 2-4 euro sau va veni la set de 3 5 bucati, presupun doar din experieta avuta cu alte piese comandate pt yamaha. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 se gaseste separat si e 1,89 daca imi aduc bine aminte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 ...dar placute de frana EBC HH nu are nimeni nevoie (ma tot impiedic de cele din semnatura de vre-o iarna si-o vara incoace). PS - am gasit ulei JASO MB - Motul Scooter Power 5W40 ... dar nu se importa in Romania ... pana mea ... stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 Un Vstrom 650 recent "dotat cu detonate". Poze detaliate pt inspiratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 ...dar placute de frana EBC HH nu are nimeni nevoie (ma tot impiedic de cele din semnatura de vre-o iarna si-o vara incoace). PS - am gasit ulei JASO MB - Motul Scooter Power 5W40 ... dar nu se importa in Romania ... pana mea ... stima, paul E ceva ce nu gasesti? » Post actualizat in 10 Feb 2015 18:09 Vad din pozele de mai sus k are saua retapitata,Unde este facuta???Ms, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 E saua originala dar e modelul dupa 2012, nici eu nu am observat prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 eu am pus un surub normal cu cap hexagonal(si o saiba) ca sa fie usor de dat jos la nevoie. cu cel original mi-am blestemat zilele pana l-am scos pe cel de langa galeria tobei. daca vrei sa mai treci o data prin tot chinul scoaterii poti sa-i pui si original Salatutare Vstromisti, Poate imi puteti da un pont. Gasesc undeva sa cumpar suruburi la cel fin imaginea atasata? E de la aparatoare de lant si are un mic gat sa zic asa. DIn surubul din poza lipsesc vreo 3mm deaorece a trebuit sa-l tai sa-l pot da jos. Multumesc, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Un Vstrom 650 recent "dotat cu detonate". Poze detaliate pt inspiratie. Salut Bogdan! Ce sistem de prindere parbriz e ala? E facut de tine? Imi poti da mai multe detalii? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 eu am pus un surub normal cu cap hexagonal(si o saiba) ca sa fie usor de dat jos la nevoie. cu cel original mi-am blestemat zilele pana l-am scos pe cel de langa galeria tobei. daca vrei sa mai treci o data prin tot chinul scoaterii poti sa-i pui si original Cred ca asa am sa fac si eu pentru ca m-am chinuit sa dau jos suruburile originale. Mersi de sfat, Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 suruburile originale sunt din inox. este atat de moale ca ar trebui satrans la 5-8 Nm. oricum nu se desface singur. din pacate noi pe aici avem tendinta sa strangem suruburile pana curge apa din ele. evident la inox nu e bine ca nu se mai pot desuruba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.ch Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 asta e problema ca le-am strans prea tare si pentru a le putea desface a trebuit sa tai o linie cu o panza de bonfaier sa pot desface cu o surubelnita mai mare. am cerut un pret la motorteam.ro ... asta daca cumva nu are cineva din dezmembrari doua suruburi din astea. La SurubTrade am gasit doar de culoare deschise si arata urat pe aparatoarea neagra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivanp Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 ... foloseste cineva uleiuri Ipone? vre-o parere? doar la ei am gasit un ulei sintetic jaso MB (http://www.romimoto.ro/Catalog-ULEIURI---SOLUTII---SCULE-Uleiuri-motor--cutie-5W40-2317/Ulei-scooter-IPONE-KATANA-SCOOT-5W40-1L-800381-35000054) ... pentru durerea mea de cap. stima, paul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 (editat) Salut Bogdan! Ce sistem de prindere parbriz e ala? E facut de tine? Imi poti da mai multe detalii? Multumesc! Toate accesoriile din poze sunt facute de noi(NSEW moto). Parbrizul gliseaza 10-12 cm, pe glisiere din dural, blocate in pozitie de doua suruburi M6 cu rozeta, totul vopsit electrostatic negru mat. Ideea este sa vezi cat mai aproape in fata cu parbrizul coborat si sa te protejezi de curent si zgomot la drum lung cu el ridicat. Editat Februarie 11, 2015 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 11, 2015 Share Postat Februarie 11, 2015 Eu am folosit mult timp Ipone la un cross aprilia de 2 timpi.bun, avea si miros de capsuni.e cotat bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zece d rosu Postat Februarie 12, 2015 Share Postat Februarie 12, 2015 Toate accesoriile din poze sunt facute de noi(NSEW moto). Parbrizul gliseaza 10-12 cm, pe glisiere din dural, blocate in pozitie de doua suruburi M6 cu rozeta, totul vopsit electrostatic negru mat. Ideea este sa vezi cat mai aproape in fata cu parbrizul coborat si sa te protejezi de curent si zgomot la drum lung cu el ridicat. Ma intereseaza mai mult sistemul de prindere care gliseaza, asa ca te intreb: este compatibil numai cu parbrizul facut de voi, sau cu orice parbriz? Ce pret are sistemul? Imi poti trimite te rog mai multe poze, sau o schita ceva, sa-mi dau seama cum vine montat? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate