Sari la conținut

Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050

Postări Recomandate

Stie cineva care este distanta standard intre centrele gaurilor de la "dog bones" ?

fix 140mm :)

le-am masurat eu acum ca le aveam la indemana :)

ca tot suntem la capitolul dimensiuni, stie careva ce grosime are boltul zalei de legatura pentru un lant DID 525? mi-am schimbat lantul si am uitat sa masor ce grosime are capatul boltului inainte de montare ca sa pot compara cu dimensiunea dupa ce l-am strans :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca l-ai strans cu presa, stie ea cat sa stranga (oricum creste in diametru sub un mm) . daca l-ai batut cu ciocanul e mai greu trebuie ceva experienta si ochiul format. mare grija cu batutul ca am vazut lant rupt de la zaua de imbinare pentru ca a fost batuta prost si s-au rupt buzele bolturilor, consecinta fiind iesirea zalei.

De vanzare:

post-46933-0-30604700-1361001051_thumb.jpgpost-46933-0-25001600-1361001064_thumb.jpg

husa rezervor Bagster + geanta aferenta.

590 ron. in cap.

Link spre comentariu

daca l-ai strans cu presa, stie ea cat sa stranga (oricum creste in diametru sub un mm) . daca l-ai batut cu ciocanul e mai greu trebuie ceva experienta si ochiul format. mare grija cu batutul ca am vazut lant rupt de la zaua de imbinare pentru ca a fost batuta prost si s-au rupt buzele bolturilor, consecinta fiind iesirea zalei.

l-am batut. si ma tem ca nu destul :)) oricum acolo e nevoie de juma de milimetru ca sa tina zaua in loc deci nu trebuie batut ca la balamuc :)

am avut presa dar n-am avut capul de strangere al presei (pt ca cineva l-a pierdut :) )

Link spre comentariu

geanta dedicata. se prinde cu 4 cleme, adica se monteaza si se demonteaza in 2 secunde. si mai e si factorul estetic.

Si nu risti sa fie luat de curent in mers (eu am unul cu maneti).

Anul trecut de doua ori l-am prins in mers :))

Editat de big_boy
Link spre comentariu

Si eu m-am pomenit cu un motodetail magnetic in brate pe autostrada in Grecia. Nu mai pun la socoteala ca atunci cand viram maxim claxona motocicleta, semnaliza, dadea la automat :D tot presa butoanele desi era mai mic la volum

bagsterul este fix tot timpul, si este extrem de calitativ

Link spre comentariu

e posibil ca ce spuneti voi sa se intimple,faza e haioasa sa stai linga mobra sa te uiti lung si timp la ea si sa nu-ti dai seama de ce claxoneaza...dar mie nu mi s-a intimplat niciodata si geanta mea dintruna de 16L ajunge la 24L si nici n-a alunecat sa o pierd ,dar nici nu indes in ea obiecte grele.

Link spre comentariu

cred ca vine mai repede decat ne asteptam sezonul.. nu pare ca o sa mai fie ca anul trecut, Buc inzapezit in martie

acum va rog, daca stiti, sa imi spuneti unde gasesc cele mai bune preturi pt:

- filtru aer K&N

- bujii iridium

- filtru ulei

- placute brembo albastre

uleiul cel original de firma made in IT a stat cu succes la hibernare la garaj Fabio, asteapta sa fie turnat unde ii e locul

cu ghidonul tot nu am rezolvat-o, stiu, sunt praf :P

bafta voua

Link spre comentariu

• Ruginel changed the title to Suzuki V-Strom Dl 650/1000/1050
  • ivan pedala locked și unlocked this topic