D3LeiCuie Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 Am fost sambata la concert la Metallica imbracat in tricoul Vstromania, cu sapca de rigoare in cap si am primit aprecieri despre model de la cativa motociclisti anonimi care mi-au vazut sigla. Unii dintre ei chiar nu ne urmaresc pe forum si cand au vazut Vstromania pe spatele tricoului, au compilat imediat ca este posibil sa fie vorba de Vstrom, respectiv Suzuki. Deci se pare ca se naste un brand. deci: Da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Iunie 28, 2010 Autor Share Postat Iunie 28, 2010 E deja un Brand. Uite cit de multi am devenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
optaru Postat Iunie 28, 2010 Share Postat Iunie 28, 2010 (editat) Viata grea in dupa-amiaza asta la vreo 25 de km de Bucuresti,resedinta Ioanei si a lui Fabio,am dezbatut problemele stringente ale societatii,am ales solutii si intr-un final am facut gratar.Au lipsit restul baietilor,alcoolul si lamiia pt somon. subscriu...dar am un off:- de ce camerele foto din ziua de azi ma scot cu burta...acum vreo 10ani, in pozele alb negru eram tras prin inel. Technica asta nu aduce numai lucruri bune.. cheers m8s, Editat Iunie 28, 2010 de optaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Viata grea in dupa-amiaza asta la vreo 25 de km de Bucuresti,resedinta Ioanei si a lui Fabio,am dezbatut problemele stringente ale societatii,am ales solutii si intr-un final am facut gratar.Au lipsit restul baietilor,alcoolul si lamiia pt somon. baieti. somonul se face cu portocala si rosmarin. si de preferinta se lasa in baitz de pe o zi pe alta. ah. si cel mai bine iese la cuptor in tava si cu baitul aruncat peste el, si lasat sa fiarba in sucul ala. yummmyyyyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
optaru Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 baieti. somonul se face cu portocala si rosmarin. si de preferinta se lasa in baitz de pe o zi pe alta. ah. si cel mai bine iese la cuptor in tava si cu baitul aruncat peste el, si lasat sa fiarba in sucul ala. yummmyyyyy La urmatorul gratar esti invitat, pun eu somonul...il gatesti tu:) cheers m8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 La urmatorul gratar esti invitat, pun eu somonul...il gatesti tu:)cheers m8. de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex4 Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Noi ,mai tzarani l-am mincat si asa.Dar ai okazia sa ne demostrezi la Miercurea Ciuc cum sta treaba.Eu vin cu Jameson.sa vedem cum il gatiti pe asta.irlandezii zic ca e blasfemie sa-l bei cu gheata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Noi ,mai tzarani l-am mincat si asa.Dar ai okazia sa ne demostrezi la Miercurea Ciuc cum sta treaba.Eu vin cu Jameson.sa vedem cum il gatiti pe asta.irlandezii zic ca e blasfemie sa-l bei cu gheata. L-am baut eu si fara gheata si cu gheata si cu redbull. din cele 3 variante ultima este cea mai nasoala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) baieti. somonul se face cu portocala si rosmarin. si de preferinta se lasa in baitz de pe o zi pe alta. ah. si cel mai bine iese la cuptor in tava si cu baitul aruncat peste el, si lasat sa fiarba in sucul ala. yummmyyyyy Pentru ca tot suntem off-topic de ceva posturi, imi permit in cateva fraze sa-mi exprim umila parere. Vrajitorule trebuie sa-ti spun ca sunt in dezacord cu tine. In general pestele nu se face in baitz pentru ca are o carne care nu se preteaza la fezandare. Are o structura proteica si lipidica diferita de porc, vita sau pui. Cu alte cuvinte grasimea si carnea este foarte instabila si se degradeaza rapid dupa ce necuvantatoarea isi da obstescul sfarsit, motiv pentru care, pestele trebuie gatit rapid iar baitul si pastrarea de pe o zi pe alta nu este indicat. Pestele are un sistem imunitar mult inferior mamiferelor, apa nu este cel mai prietenos mediu steril iar igiena interioara si exterioara se mentine prin parazitii pe care ii absoarbe, respectiv care-i colonizeaza solzii. Somonul este considerat un "peste gras" iar gatirea lui prin fierbere la cuptor pe langa faptul ca degradeaza grasimile care si asa sunt din belsug, schimbandu-i gustul si mirosul, nici nu il sterilizeaza convenabil. Cele 180-240 de grade din cuptor nu sunt la fel de eficiente ca 2000-2500 de grade de pe gratar. Eu il recomand pe gratar cu lamaie si cartofi natur exact asa cum l-au facut baietii (din pacate a lipsit lamaia) @Alex daca tu vii cu Jameson, eu aduc un Glenmorangie. Irish vs Scottish, triple vs double distillery. Eu merg pe mana scotienilor - sigle malt. Btw, celebrul Jameson al irlandezilor s-a nascut in Scotia Iar gheata pusa pe licoare este chiar o blasfemie inventata de americani Editat Iunie 30, 2010 de Vlad_N Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 baieti. somonul se face cu portocala si rosmarin. si de preferinta se lasa in baitz de pe o zi pe alta. eu folosesc doar mega-baitz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 baaaaaaaaaaaa......da chiar ca nu aveti ce face!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 baaaaaaaaaaaa......da chiar ca nu aveti ce face!!!!!!!!!!! Iete ca a prins glas si lupul moralist. Pai ce vrem sa facem? Mobrele sunt unse si reglate, afara ploua, noi ne uitam la ele si ele la noi. Ia baga tu o bere pentru toata lumea diseara la Arc sa ne mai dregem necazul cu vremea asta "minunata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 ploua nu ploua eu tot trebuie sa ajung pe la arc diseara....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Pentru ca tot suntem off-topic de ceva posturi, imi permit in cateva fraze sa-mi exprim umila parere. Vrajitorule trebuie sa-ti spun ca sunt in dezacord cu tine. In general pestele nu se face in baitz pentru ca are o carne care nu se preteaza la fezandare. Are o structura proteica si lipidica diferita de porc, vita sau pui. Cu alte cuvinte grasimea si carnea este foarte instabila si se degradeaza rapid dupa ce necuvantatoarea isi da obstescul sfarsit, motiv pentru care, pestele trebuie gatit rapid iar baitul si pastrarea de pe o zi pe alta nu este indicat. Pestele are un sistem imunitar mult inferior mamiferelor, apa nu este cel mai prietenos mediu steril iar igiena interioara si exterioara se mentine prin parazitii pe care ii absoarbe, respectiv care-i colonizeaza solzii. Somonul este considerat un "peste gras" iar gatirea lui prin fierbere la cuptor pe langa faptul ca degradeaza grasimile care si asa sunt din belsug, schimbandu-i gustul si mirosul, nici nu il sterilizeaza convenabil. Cele 180-240 de grade din cuptor nu sunt la fel de eficiente ca 2000-2500 de grade de pe gratar. Eu il recomand pe gratar cu lamaie si cartofi natur exact asa cum l-au facut baietii (din pacate a lipsit lamaia) cred ca singura greseala care am facut-o e ca am zis de pe o zi pe alta. nu trebuie. e suficient 2-3 ore. si, stii ceva? asta e din seria: viata bate filmul. asa cum ti-am zis eu o fi contra chimiei dar e bun in draci. baieti. se termina ploile astea?cand ma gandesc ca de vineri in 2 sapt suntem la intrunire .... pfiuu.... si de sambata in una sunt pe transalpina (daca se opresc ploile) eu vreau ca duminica sa ma intorc pe ruta ocolitoare, adica pe aici: http://maps.google.com/maps?f=d&source...3.56781&z=9 ma conduce careva? ps: sper sa puteti vedea harta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 eu vreau ca duminica sa ma intorc pe ruta ocolitoare, adica pe aici: http://maps.google.com/maps?f=d&source...3.56781&z=9 ma conduce careva? ps: sper sa puteti vedea harta Ohoo, vrei sa faci Siriul si Cheia intr-o zi la intoarcere? O sa fie ceva drum dar este si frumos mai ales ca urci spre Sacele. Curbele sunt stranse si in urcare. Eu te insotesc pe Siriu pentru ca Cheia o sa o facem la venire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Daca tot este sa fim off topic am si eu o intrebare :cand o sa fie gata site-ul nostru al V-Stromaniacilor?? se mai lucreza la el?..Acum si doua(merge netu ca naiba) foto din un pic de off-road ..mistretul la margine de lan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 (editat) si in 10 iulie vreau sa fac transalpina cu o tura lunga de 320 km http://maps.google.com/maps?f=d&source...778412&z=10 si daca nu o sa pot sau mi se va parea atunci prea mult o sa fac tura scurta de 240 km http://maps.google.com/maps?f=d&source...e=UTF8&z=10 eu as merge pe tura lunga. o sa vad asta avand in vedere ca transalpina e doar 120 km. restul e cancan (asfalt) Editat Iunie 30, 2010 de vrajitoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 si in 10 iulie vreau sa fac transalpina cu o tura lunga de 320 kmhttp://maps.google.com/maps?f=d&source...778412&z=10 si daca nu o sa pot sau mi se va parea atunci prea mult o sa fac tura scurta de 240 km http://maps.google.com/maps?f=d&source...e=UTF8&z=10 eu as merge pe tura lunga. o sa vad asta avand in vedere ca transalpina e doar 120 km. restul e cancan (asfalt) partea mai dificila dar mai frumoasa este rinca - obirsia lotrului asa ca nu te zgirci si fa tura lunga. ai grija la bolovani ca se misca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
optaru Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 Pentru ca tot suntem off-topic de ceva posturi, imi permit in cateva fraze sa-mi exprim umila parere. Vrajitorule trebuie sa-ti spun ca sunt in dezacord cu tine. In general pestele nu se face in baitz pentru ca are o carne care nu se preteaza la fezandare. Are o structura proteica si lipidica diferita de porc, vita sau pui. Cu alte cuvinte grasimea si carnea este foarte instabila si se degradeaza rapid dupa ce necuvantatoarea isi da obstescul sfarsit, motiv pentru care, pestele trebuie gatit rapid iar baitul si pastrarea de pe o zi pe alta nu este indicat. Pestele are un sistem imunitar mult inferior mamiferelor, apa nu este cel mai prietenos mediu steril iar igiena interioara si exterioara se mentine prin parazitii pe care ii absoarbe, respectiv care-i colonizeaza solzii. Somonul este considerat un "peste gras" iar gatirea lui prin fierbere la cuptor pe langa faptul ca degradeaza grasimile care si asa sunt din belsug, schimbandu-i gustul si mirosul, nici nu il sterilizeaza convenabil. Cele 180-240 de grade din cuptor nu sunt la fel de eficiente ca 2000-2500 de grade de pe gratar. Eu il recomand pe gratar cu lamaie si cartofi natur exact asa cum l-au facut baietii (din pacate a lipsit lamaia) @Alex daca tu vii cu Jameson, eu aduc un Glenmorangie. Irish vs Scottish, triple vs double distillery. Eu merg pe mana scotienilor - sigle malt. Btw, celebrul Jameson al irlandezilor s-a nascut in Scotia Iar gheata pusa pe licoare este chiar o blasfemie inventata de americani ...si uite asa nu mai mananc nici peste. cheers m8. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
90RIK Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 2 problem: 1. nu pot deschide formularul din semnatura lu' Vlad. E de la mine sau de la goagal? 2. madalin, sorindas si cine mai vine la intrunire dinspre mare, hai sa stabilim cum facem sa mergem impreuna la drum (daca n-aveti nimic impotriva) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R600 Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 @Alex daca tu vii cu Jameson, eu aduc un Glenmorangie. Irish vs Scottish, triple vs double distillery. Eu merg pe mana scotienilor - sigle malt. Btw, celebrul Jameson al irlandezilor s-a nascut in Scotia Iar gheata pusa pe licoare este chiar o blasfemie inventata de americani Mai baieti, pentru ca eu ma trag de la Bihor, o sa aduc niste licoare de prune facuta prin zona, din aia de casa, nu poshirca de la European Drinks... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Iunie 30, 2010 Share Postat Iunie 30, 2010 salut, bag seama ca aveti ginduri serioase,vreti sa transformati intrunirea intr-o chermeza serioasa ,,,sper sa aiba citi mai multi gps-uri ca la intorcere sa nimereasca drumul spre casa. se pare ca intradevar vstromania e pe cale sa devina un brand,tot mai multi pomenesc de asta...si asta e inceputul,cind ne vom stringe 40 de stroame la un loc si vom defila prin miercurea ciuc si pe traseul propus pentru simbata sa vedeti atunci reclama... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_N Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Acum ceva probleme organizatorice: majoritatea vstromaniacilor pleaca din Bucuresti asa ca in urmatoarele saptamani este indicat sa ne punem de acord cam care este intervalul orar in care parasim capitala. Nu prea cred ca putem pleca intr-o singura turma, dar ar fi interesant sa defilam cat mai multi pana la M. Ciuc. Personal am aranjat ca ziua de vineri sa-mi fie libera de orice angajament, asa ca eu sunt disponibil la orice ora. Eu propun urmatorul traseu: Bucuresti-Ploiesti-Cheia-Brasov-Sf. Gheorghe-M.Ciuc. Regruparea o facem la M. Ciuc dar si aici trebuie sa stabilim o ora limita pana la care ne asteptam. Eu o sa fac un tabel pe baza formularului de inregistrare si va rog sa-mi trimiteti si nr voastre de telefon pe private ca sa iau legatura cu voi in ziua intalnirii. Suntem cam 40 de mobre si trebuie o organizare mai atenta. Totodata, daca nu puteti participa din diverse motive, va rog sa va stergeti din formular sau sa specificati nepariticiparea la rubrica observatii. Nu uitati trusele de scule, pelerinele de ploaie si voia buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon-n Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 jumatate din participanti sint din bucuresti,indicat ar fi orele 10-11,cind traficul e mai lejer si putem face plimbare relaxant,mai oprim la o tigara,mai privim un peisaj... unii s-ar putea sa aiba zi de munca vineri si in acest caz vor pleca la drum dupa amiaza si vor alege traseul cel mai scurt,altii poate se invoiesc 3-4 ore si vor pleca la amiaza. eu voi fi in concediu atunci si poate plec de joi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalin74 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Din C-ta ne propunem sa plecam la prima ora. Daca o sa fie cald 35-38 grade e mai indicat sa plecam la 6 dimineata. Poate ne regrupam pe traseu. Vlad vezi ca link-ul catre formular nu mai este functional. Si asta e de ceva timp. Am zis ca e doar la mine dar mai sunt si altii care se plang. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.