vrajitoru Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Bei, cand mi-oi lua GS tot la sectiunea de vstrom voi scrie. Si io. 'rati ai naibii de betivi. Ca cum zicea si Mugur: "Bine ca ne-am intalnit si nu avem darul bauturii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 ba, bagati un ochi la topicul cu bemve1200 sa vedeti ce tiganeala e acolo...... :crack: Sau la Sportster 883-1200.Unul afirma ca HD are tehnologie high-tech deoarece a vazut el pe YouTube cum mergeau niste smecheri pe-o roata cu Sportsterele...D-aia e hi-tech... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 io sunt individios, cum vine iarna si n-avem ce face hai sa ne luam si noi unii de altii . asa sa treaca timpul mai repede. spre exemplu astia cu 650 sa ne luam cu astia de miare ca ei merge mai putin si consuma mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Fiecaruia dupa nevoi, posibilitati si...inteligenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 Salutare. Careva din Buc pune de o plimbare in w-end? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 eu merg maine la veliko, mergi ? plecarea de la omv city mall, la 10 45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 2, 2012 Share Postat Noiembrie 2, 2012 @bozoro Asa e, bre. Ia sa vad, ce as putea spune unuia cu 650.... bei puturosule! P.s. Acest post e un pamflet si trebuie luat ca atare. care puturos ca pana la greci a trebuit sa merg intr-un cilindru sa va tineti voi astia cu miarele dupa mine. P.s. Acest post e un pamflet si trebuie luat ca atare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Salutare. Careva din Buc pune de o plimbare in w-end? Vulcanii Noroiosi si Festivalul tuicii la Valeni. 350 km, plecarea din Petromul de la iesirea din Voluntari dincolo de Soseua de Centura, la 10 fix. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Am bidonul de 5 litri la mine. Il umplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 fmm de provideri de net.. abea acum am reintrat in mileniul 3 ( ms pt propuneri, acum le-am vazut. de acum voi lasa si nr de tel. daca mai pleaca cineva azi sau maine, dati va rog un semn la 0726 912 624 si va sun eu. din cate vad pe site-urile meteo, o sa fie frumos si maine, si cu soarele de azi inseamna ca o sa fie si mai uscate soselele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Traseul foarte frumos si vremea la fel. La 17 pe lumina eram acasa. Cateva poze de la obiectivul principal, Festivalul Tuicii de la Valeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Gospo, baga poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Era si vin si tuica, rece sau fiarta, destula, dar ne-am ferit de ea ca Dracu de tamania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 ... si daca va apuca asha, o nebunie si vi se pare ca motoreta nu mai merge cum mergea... ca nu mai TRAGE cum tragea... ca s-a dus tot zvacul... ascultati sfatul meu... umflati cauciucurile! PS: Acest prost este un pamfletz... luati-l! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 Fi cinstit si recunoaste, cat ai avut pe fata/spate? 0,8/1,2? Sau mai putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 4, 2012 Share Postat Noiembrie 4, 2012 (editat) Deci bre, am fost azi la Valeni la festival, daca tehnica ne-a tinut separati ieri... un grup mixt, de vreo 20, cu mobre de toate formele, varstele si culorile. La final, seara pe la 21, ia ghiciti voi pe care mobra a vrut toata lumea sa se suie? Ah? si era si Busa, era si multe vitezane cu multi cai, era si Harley, era si K1200R nou, era si Intruder... Stroama fu cea mai dorita, defapt singura pe care au vrut sa o testeze, pt restu nici nu au mai avut ochi Insa cel mai important, mie imi place astept cu interes plimbari, mai anuntati si voi va rog, cat mai tine uikendurile. bafta! Editat Noiembrie 4, 2012 de siu_long Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Fi cinstit si recunoaste, cat ai avut pe fata/spate? 0,8/1,2? Sau mai putin. @vulturul cu dinti Ce ai patit, bre,ai ramas fara zvac? De-aia acum port topul dupa mine permanent, in care am absolut tot ce imi trebuie: trusa de scule, kit de pene, compresor, becuri plus sigurante de rezerva. O haina in plus, o cagula, ca sa fie. Hai zi, cat aveai la roata?! 1/1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Media am nimerit-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Media am nimerit-o. Dar daca as fi mers prin nisipuri, as fi fost ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Ma gandeam sa dau o tura de o zi weekendul asta. Are cineva ceva planificat sau vrea sa vina si el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Ma gandeam sa dau o tura de o zi weekendul asta. Are cineva ceva planificat sau vrea sa vina si el? WTF? E luni bre!!! Sau sunt eu defazat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul Cu Dinti Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 WTF? E luni bre!!! Sau sunt eu defazat. Nu esti defazat, dar zilele sunt mai scurte toamna... sau, ma rog, pari genul "fazat" mai degraba pe zile de vara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitoru Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 pai nu mai vorbiti de weekend in fata oamenilor muncii chiar in sfanta zi de luni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bozoro Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 dodel are douaj de ani, la el saptamana e scurta rau!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siu_long Postat Noiembrie 5, 2012 Share Postat Noiembrie 5, 2012 Ma gandeam sa dau o tura de o zi weekendul asta. Are cineva ceva planificat sau vrea sa vina si el? vreau io, la ce te-ai gandit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate