lauramarginea Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 (editat) THX Sincer sa fiu cel mai mult ma surprins piata chineza.Credeam ca ei fac orice si fac ieftin,acuma astept pozele de la 2 chinezi la care le-am facut coburi.) M-a intrecut faza................. AAAAAA si de la un indian pt un royal enfield culoare kaki si asa a vrut si coburile Editat Decembrie 3, 2011 de lauramarginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 THX Sincer sa fiu cel mai mult ma surprins piata chineza.Credeam ca ei fac orice si fac ieftin,acuma astept pozele de la 2 chinezi la care le-am facut coburi.) M-a intrecut faza................. AAAAAA si de la un indian pt un royal enfield culoare kaki si asa a vrut si coburile O treaba cu cap si coada, bravo, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Domnu Harea am o comanda pt un terene 1200 dupa rev o sa am poze cu el pt cineva din Italia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 3, 2011 Share Postat Decembrie 3, 2011 Domnu Harea am o comanda pt un terene 1200 dupa rev o sa am poze cu el pt cineva din Italia Sunt si eu curios cum vor arata pe motor. Le prinzi pe suporturile originale? Din pacate mie mi-au dat cutiile la pachet si cum nu stau pe roze , deocamdata nu le schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 12, 2011 Share Postat Decembrie 12, 2011 Sunt si eu curios cum vor arata pe motor. Le prinzi pe suporturile originale? Din pacate mie mi-au dat cutiile la pachet si cum nu stau pe roze , deocamdata nu le schimb. Da am un set originale dupa care o sa fac o copie.O sa te tin la curent Nici negre nu imi plac:(( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Da am un set originale dupa care o sa fac o copie.O sa te tin la curent Nici negre nu imi plac:(( Salutare..nu stiu cum arata tabla acesta pe cealalta parte dar daca este neteda sa o pui la exterior si cu modelul la interior..asa o sa poti folosi avantajul acestui material fara sa mai fie asa "blinki"!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Salutare..nu stiu cum arata tabla acesta pe cealalta parte dar daca este neteda sa o pui la exterior si cu modelul la interior..asa o sa poti folosi avantajul acestui material fara sa mai fie asa "blinki"!! Si pe spate se vad ceva urme de la presare. Nu cred ca arata mult mai bine, Am fost cu ceva treaba la Dedeman si am vazut cutii de scule, similare cu cele folosite de mine la cutiile pt Vstrom, pe trei marimi. Cea mijlocie se preteaza la modificare avand marimea potrivita. Pret cca 60 roni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 (editat) Da am un set originale dupa care o sa fac o copie.O sa te tin la curent Nici negre nu imi plac:(( Fa-le cadou. ma ofer sa le pun pe motor sa-ti fac reclama. Editat Decembrie 13, 2011 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Fa-le cadou. ma ofer sa le pun pe motor sa-ti fac reclama. Bulinu amu chiar cadou nu le fac da tenteaza-ma cu un telefon sau stiu eu ce si sunt ale tale:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 13, 2011 Share Postat Decembrie 13, 2011 Juma' de pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 Juma' de pret? No money only phone........)) am un baiat ca care vreau sai dau mai degraba un tel ca saracu nu are si cind am nevoie sa ma ajute greu dau de el. Vb serios un tel asa la jumate pret din valoarea lor si e ok Unu set adjudecat.......celalalt e in asteptare....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 No money only phone........)) am un baiat ca care vreau sai dau mai degraba un tel ca saracu nu are si cind am nevoie sa ma ajute greu dau de el. Vb serios un tel asa la jumate pret din valoarea lor si e ok Unu set adjudecat.......celalalt e in asteptare....... ce fel de telefon? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Decembrie 15, 2011 Autor Share Postat Decembrie 15, 2011 Fa-le cadou. ma ofer sa le pun pe motor sa-ti fac reclama. plateste materialul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 15, 2011 Share Postat Decembrie 15, 2011 plateste materialul sorry si-au gasit stapan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 16, 2011 Share Postat Decembrie 16, 2011 Iti dadusem mesaj privat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Iti dadusem mesaj privat Sorry am vazut tarziu...................................next time Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Ce autobuz arata tenere ala... cutiile-s faine dar deja il fac de dimensiuni de tico... @lauramarginea: dimensiunile sunt total customizabile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Ce autobuz arata tenere ala... cutiile-s faine dar deja il fac de dimensiuni de tico... @lauramarginea: dimensiunile sunt total customizabile? absolut..orice dimensiuni no problemo nu e asa mare moi arata chiar ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 sunt super marfa cutiile astea. a adus mosu un set si pt motoreta mea. sunt foarte misto lucrate. abia astept sa le montez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 sunt super marfa cutiile astea. a adus mosu un set si pt motoreta mea. sunt foarte misto lucrate. abia astept sa le montez Poze dupa montaj te rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Decembrie 25, 2011 Share Postat Decembrie 25, 2011 Poze dupa montaj te rog! da, la momentul respectiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Si incepem si la suporti .........sa vedem cum ies:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Norbyke Postat Ianuarie 5, 2012 Share Postat Ianuarie 5, 2012 Si incepem si la suporti .........sa vedem cum ies:) Pt un hornet 2001 mi-ar trebui side/top case, inclusiv suporti, cam cat ar costa afacerea? hajnerjanos@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lauramarginea Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Pt un hornet 2001 mi-ar trebui side/top case, inclusiv suporti, cam cat ar costa afacerea? hajnerjanos@yahoo.com sal 2 sidecase 230 euro 1topcase 130 euro 2sisteme de prindere 42euro suporti 130euro din pacate putem povesti peste vreo 2 luni momentan e ocupat tot pina atunci sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Ianuarie 10, 2012 Share Postat Ianuarie 10, 2012 @lauramarginea salut, sunt interesat de 2 cutii laterale de la tine, nu-mi este clar tottusi cum arata sistemul de prindere facut de tine poti atasa o poza cu sistemul de prindere ? eu atasez 2 poze cu motorul meu, unde se vad suportii pt cutiile laterale ( este aceeasi moto desi are nr inmatriculare diferite) pt suportii/cutiile astea se preteaza prinderile de la givi ? multumesc, marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate