Sari la conținut

Semnaturi pentru ALEX


ADMIN
 Share

Postări Recomandate

bv dutu!!! tot respectu!!!...militianu asta( ..pentru a fi politist iti trebuie mai mult ...iq) ar trebui prins,batut, epilat anal dupa care toti motociclistii sa l "ancheteze" . zicea cineva ca nu e posibil asa ceva!...e posibil prieteni dragi atata timp cat in romania domnesc aceeiasi care au domnit si inainte (...ex to'arasi) nimic nu se va schimba... auzi burfete sa faca expertiza la r1....sai faca lu' masa in( cuvant extrem de urat in unele cazuri ca cel de fata)...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 394
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Ma omu are 40 de kile si nu e sanatos la cap , a sarit pe mine in timp ce mergeam (intram in curte ) si am cazut pe jos cu el cu tot , m am lovit la mana si sclavu ma tinea de gat si imi zice "Bulangiule te am prins ca te urmaresc de un an". Am mai avut niste conflicte cu el . daca eu stiam in seara aia ca asta e ala care l a omorat pe alex probabil ca eram in puscarie , pentru ca il omoram cu bataia .Dar poate a foat mai bine asa .

2. L am gasit pe sclavu asta care a intrat la TV , fiti atenti http://www.observator.info/arhiva/2004/mar...martie/ob2.html

 

va pup

 

 

Dai CTRL + F si cauta BURFETE. daca e careva din zona aia terminati-l.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Parc de Distractii de la Praga, în Micălaca

Lidia Bucătaru

 

Ieri dimineata, în Zona 300, pe malul Muresului, a fost amplasat un parc de distractii. La numai câteva ore după inaugurare, masinutele, balaurii hidraulici, centrifuga Enterprise si nu numai, plimbaseră primii clienti, copiii din zonă. Nici Castelul Groazei, plin de figurine si manechine înfricosătoare, nu este ocolit de cei mai mici dintre arădeni, ci chiar preferat.

 

Impresarul, Stefan Burfete, spune că de fiecare dată când au venit în România, au poposit la Arad pentru că este aproape de frontieră si că au venit aici pentru a puncta deschiderea sezonului de distractii. „De obicei, suntem contactati de edilii localitătilor unde ne deplasăm, nu avem un program strict. Mergem la zilele oraselor respective sau la alte astfel de evenimente. În luna februarie am participat la Festivalul Distractiei de la Praga, unde au fost amplasate chiar în centrul orasului peste trei sute de astfel de utilaje. Zilnic erau înregistrate peste două sute de mii de persoane. Aradul este prima localitate din România în care am poposit, fiind apropiat de granită.”

 

Toate masinăriile care sunt acum în Micălaca, impresarul sustine că au fost prezente si la renumitul festival ceh, unde s-au strâns utilaje de distractie din toată Europa.

 

Câtiva copii din cartier cumpărau ieri, de zor, bilete la Castelul Groazei. Piticii preferau balaurul hidraulic, naveta si călutii, dar numai însotiti de părinti. Trenuletul nu era chiar căutat, doar câtiva copii se aventurau pe culmile de magnet, însotindu-si periplul cu tipete si ovatii.

 

Parcul de distractii va sta la Arad încă două săptămâni, iar pretul unui bilet variază în jurul sumei de 20.000 de lei."

 

 

PS: "Impresar" de tiribombe si vata pe batz. . cica din Cehia. posesor de R1 cica (eu cred ca e un jegos de pustan cordit mincinos care nu a auzit de motorete decat pe forumuri). Dupa voce parea mai mult fiul handicapat al circarului propitar de tiribombe. Probabil are Demirel raporturi anale cu tanarul cu voce modulata gingash.

Editat de AK_Raptor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ia uite unde era micul motoretist......

e un punct de pornire, astazi caut detalii....

@smekeru - mult succes. Sper sa ai noroc, ca dreptatea o ai degeaba de partea ta !

 

ia uite, omul e si circar, cum s-ar spune:

 

„Sîntem încîntați că spectacolul nostru a fost pe placul copiilor. A fost o atmosferă fierbinte, cu multe aplauze, lucru care ne-a bucurat Âşi pe noi foarte mult. Artistul se bucură, în final, de aplauze, doar pentru asta munceÂşte“, a declarat ÂŞtefan Burfete, manager la Cirkus Praga.

 

Si mai e si hot pe deasupra....

 

În această săptămână, farsa nu vă va fi oferită de către reporterii Eso, aÂşa cum, probabil, vă aÂşteptați, ci, din păcate, de către alți farsori cu acte în regulă, care s-au aciuit prin Craiova, adică firma Impres Media, organizatoarea expoziției închipuitelor “originale Âşi originare direct de la Londra Âşi Sankt Petersburg”, figurinele de ceară. Spunem că sunt originale, dar Âşi originare numai închipuit, deoarece redacția noastră a contactat Muzeul “Madame Tussaud” Londra, de unde pretind organizatorii expoziției că au o mare parte dintre lucrări.

Purtătorul de cuvânt al celebrului muzeu a declarat însă, fără echivoc, că nu există în acest moment absolut nici o lucrare într-un asemenea turneu, nici în România Âşi nici altă țară din Europa de Est.

Cu toate acestea, ÂŞtefan Burfete, impresar la societatea Impres Media, a continuat să susțină sus Âşi tare că toate, dar absolut toate statuile de ceară prezentate vizitatorilor sunt originale.

Acesta a făcut precizarea însă că, dacă vreuna dintre ele nu seamănă cu personajul pe care îl reprezintă, este din cauză că “acestea sunt mult prea ocupate, ca să poată să stea luni de zile nemiÂşcate în fața artiÂştilor care au executat sculpturile”.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand ,odihneasca-se in pace ! :baldy: :P :P :lol: :D :moto: :moto:

In al doilea rand,sunt socat de faptul ca scenariul acestui accident,seamana izbitor,la indigo chiar,cu multele incidente,in care soferii nu se asigura,si lovesc motociclisti !!! :cheers: :D

Acest tatar de demirel(nu merita sa ii scriu numele cu d - mare),cred ca sufera de sindromul frustarii !Eu cred ca a fost abuzat sexual in tinerete ! L-as abuza si acum impreuna cu vreo 2 amici !

:baldy: :baldy:

Am fost in stare sa demonstram pt Teo,in fata ambasadei celei mai mari puteri din lume,si nu putem sa facem o demonstratie la sediul MILTIEI RUTIERE ?

Nu au ce sa ne faca...venim si cu camere video,filmam,dupa care facem un protest semnat,catre Ilie Botos,privind instrumentarea cazului !

Rog moderatorii sa faca un fel de formular,daca este posibil ,sa il posteze si eventual sa il printam toti si sa-l semnam ! rapandula asta de demirel nu trebuie sa aiba liniste,pt ce afacut ,postati adresa lui sa ii trimitem scrisori cu mesajul : ai ucis un om...sa nu uiti asta !

Pasnic,frumos,dar sa isi aduca aminte in fiecare zi,ora,minut,de faptul ca a curmat o viata !

Alex,sa iti fie tarana usoara !!! :moto: :moto: :moto:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca il bateam bine ma ducem direct nu vezi ca luni am proces.

 

e groasa ma in Romania tara pizdi

Ai gresit ,deoarece ,a doua zi dupa ce te-a agresat,sau chiar imediat,trebuia sa depui plangere pentru violare de domiciliu ! Era grosa pentru el !

Oricum bafta la proces ! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai daca il bateam bine ma ducem direct nu vezi ca luni am proces.

 

e groasa ma in Romania tara pizdi

Fratilor trebuie facut ceva..trebuie sa plateasca pentru ce a facut.Nu am prea inteles tu de ce ai proces????Ce motiv??Ce-ai facut???Ca nu l-ai rupt cu bataia???

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acel "Borfete" mie mi-a facut impresia a fi total oligofren in tot ceea ce a spus, un TERMINAT. Ala nu e motociclist, e un ca.cat cu ochi :cheers: , sa-i dea D-zeu numai de "bine".

demirelu p#lii e un ucigas, o dovada vie a mizeriei umane si a infectiei di p#litia romana. Sa-l ia in lupa tot Stambulul, tui' mama lui de turc de cacao.

Baiatul ala care a murit, a murit nevinovat, a fost ucis cu sange rece iar rahatul ala de om traieste printre noi, in casa lui, iese pe starda printre noi si printre alti oameni care habar nu au ce-i poate pielea si carora le pune viata in pericol in fiecare secunda. Domnilor politisti, procuriri, si care draq o-ti mai fi pe acolo, in ce tara mai e posibil ca un ucigas sa fie liber pe strada. Daca victima era unul dintre voi sau daca ucigasul era un om normal, acesta din urma ar fi putrezit in puscarie. Prin clementa pe care o aratati fata de acest criminal nu faceti decat sa va manjiti mainile cu sangele nevinovat al lui Alex si sa faceti parte din aceeasi clasa de oameni cu demirel adik "mizerii".

Numai bine, stava-r in gat :D :baldy: :baldy:

 

PS. Ar trebui sa incercam macar sa facem ceva pt ca acest dosar sa se miste, pt ca parintii acestui baiat sa se simta cat de cat alinati, pt ca p.litistul criminal sa fie pedepsit.

NU E NORMAL CE SE INTAMPLA IN TARA ASTA, MI-E GREATA DE EA PE ZI CE TRECE! :baldy:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu se poate apela la un tribunal international? atat in cazul lui Alex cat si in cazul lui ..Alex R.I.P.

 

aici e foarte putin probabil sa functioneze legea sau eventual cand se face calare pe motoare si de mers la cotroceni in audientza la Base.

 

care stiti cum sa codez un mpeg 2? sugerati-mi un program or somth, in varianta asta are 5,3 Giga emisiunea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

care stiti cum sa codez un mpeg 2? sugerati-mi un program or somth, in varianta asta are 5,3 Giga emisiunea.

salut

eu folosesc Dr.Divx (Dr.Divx). sunt foarte multumit de el.

daca ai nelamuriri, mail sau im si rezolvam cumva.

spor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cica el are r1 si merge cu 50 in oras si 130 pe autostrada... pe ce autostrada merge el la noi cu 130 daca a zis ca aradul este singurul oras in care a fost din Romania? ca in Cehia limitele de viteza sunt mult mai mari.. cacatului ala ceh ii trebuie o lectie bine primita si bine meritata, si eu banuiesc la fel ca a fost pus de acel demirel..! cum poate sa acuze un om care vine pe drum prioritar si sa-l dezvinovoteasca pe rusinea aia de politist care ii sare in fata dintr-o curte... defapt... traim in ROMANIA!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Folositi petitia online pe www.presidency.ro

 

http://www.presidency.ro/index.php?_RID=petitii

 

Adica direct la Basescu!! Am folosit-o si eu pentru o problema personala! Si a functionat. Deja au fost chematzi in ancheta la Corpul de Control IGP vreo catziva politisti.

 

"Momentan acest serviciu este in lucru.

Va multumim pentru intelegere."

 

Cum functioneaza sistemul, Raptoare?

Faci tu petitia si noi o semnam?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

singura rugaminte a parintilor lui ALEX a fost ca noi sa nu il uitam, sa il pomenim, sa spunem lumii nedreptatea aceasta si din cand in cand sa mai trecem pe la ei. nu puteti sa va imaginati cat se bucura cand vadu/aud o motocicleta, cand reintalnesc prietenii fiului lor. dar de la inmormantare si pana in ziua de azi suntem f putini cei ce am ramas realmente alaturi de ei.

in acest moment, presa poate ajuta daca se implica. in momentul in care se fac valuri iar personajul negativ este un politist tinut in brate poate se intampla ceva totusi. este imposibil ca un politits aflat in incercetare penala sa raman in fucntie, sa isi pastreze job-ul linistit. Dupa cum a spus in emisiune si Oana, prietena lui Alex Dutu, conform legii romane, cat timp un politist este anchetat intr-o cauza penala, el TREBUIE suspendat din functie, nu sa lucreze bine-mersi la udriste, la spagute, sa vina acasa linistit, sa dea zilnic ochii cu parintii celui pe care l-a omorat si SA NU I SE INTAMPLE NIMIC. e strigator la cer.

 

in numele familiei lui ALex va rog din tot sufltul, cei ce aveti prieteni in presa, aderati-le o rugaminte. Nu lasati acest caz sa fie acoperit de praf si in timp sa fie uitat. Ganditi-va ca poate in locul lui Alex ati fi fost voi. Nu ati fi vrut ca cei pe care i-ati considerat prieteni, comunitatea moto sa fie alaturi de familie si sa ajute fiecare cum poate?

_________________

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

protest maine duminica in fata politiei, sau alta locatie.

si petitie semnata de toti.

anuntam si presa si vor veni ca e duminica si nu prea au stiri.

hai care vii?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Groaznic...

De handicapatu ala de demirel nici nu stiu ce sa zic... Pur si simplu ma depaseste total si nu am cuvinte sa exprim ceea ce simt si as vrea spun. Iar de imbecilul ala de poponar burfete... imi venea sa sparg televizorul cand auzeam ce-i debita gunoiul ala de gura. Ma cac pe mormantul lui. Ce pwla lui vrea ala? Sa mergem toti cu 10-15 la ora la toate intersectiile in care avem prioritate ca poate se baga vreun handicapat si pe langa masini parcate so oprim, sa ne dam jos de pe motor si sa tercem pe langa ca poate se gandeste vreun (cuvant urat) sa intoarca peste noi? Un om a murit si gunoiu ala va vaneaza in continuare pe strazi prin Bucuresti si doarme linistit.

Faceti ceva: eu sunt din SB si ca multi altii suntem departe fizic. Dar moralmente suntem alaturi de voi. Orice actiune e binevenite petitii, proteste, pichetari. Mergeti toti cu motoarele in fata sediului politiei unde lucreaza dobitocu ala criminal, blocati zona. Sa vina gaborii sa va intrebe de sanatate. Sa vina presa. Mergeti la Cotroceni, acelasi lucru. Iar juristii dinte voi: ce cai legale exista? Sesizari? Tribunal international, ceva?

 

Ce infecta e tara asta. Mie rusine!

 

Hai sa nu-l lasam pe asta sa traiasca in continuare: "I still know what you did last summer" :cheers:

 

Inca o data RIP Alex. :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

un avocat in acest moment face o petite ce va fi inaintata ministrului BLaga. toti cei ce doresc sa o semneze, motociclisiti sau nuemotociclisti sunt rugati sa isi scrie numele complet si seria de buletin pe forum. voi veni cu hartiile la voi si veti semna.

 

hai oameni buni, suntem sau nu o comunitate? hai sa aratam lumii ca suntem uniti, ca uram nedreptatea.

Editat de Lizu-ka
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Petitia sa fie trimisa si pe net, la Min. Adm si Internelor

la Ministrul Blaga la:

 

mailto:infodoc@mai.gov.ro

 

PS: Mitingurile si pichetarile nu duc la nimic fara reporteri si televiziuni. Eu recomand tot OTV pentru acest lucru. Si ca loc de miting recomand nu sediile politiilor ci sediile organizatiilor UE din Bucuresti. Si daca iese cineva din partea lui Jonathan Scheele sau chiar el, avetzi pregatit memoriul tradus in engleza si cu toate semnaturile anexate. Si trebuie ca OTV (plus alta televiziune eventual) sa filmeze momentul in care se preda memoriul si tot ce e relevant. Gasitzi poza lui Demirel si pastrati-o pentru un montaj video care sa poata fi trimis la Reuters, AP, CNN si uplodat si pe net.

Editat de AK_Raptor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...