Korben Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Divorteaza!!!!!!! Mmmmm... nu Am gasit niste formule deosebit de complexe in care trebuie sa introduci cca 1500 parametri Din calcul, care a durat vreo 22 ani, a reiesit ca nu merita sa divortez Nu am gasit algoritmul de calcul sa vad daca a meritat sa ma insor, dar mai am vreme sa calculez Adevarul e ca as fi venit la Nandru doar pentru o mana de oameni, nu pentru intrunirea in sine Cu acesti oameni ma pot intalni oricand, si se va intampla cat de curand Asa ca nu disperati, yedutz, Achimoto si ceilalti O sa facem un iures mai mic, asa, ca pentru oameni mai seriosi Mu-ha-ha-ha-ha Distractie placuta tuturor si asflat uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Bah omule...am zis ca vin cu tine si nu la baza....daca vrei te astept si plec cu tine, daca nu plec pe la 7-8. Cum vrei. Din partea mea meri singur. Ceao te sun si vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Adevarul e ca as fi venit la Nandru doar pentru o mana de oameni, nu pentru intrunirea in sine Cu acesti oameni ma pot intalni oricand, si se va intampla cat de curand Asa ca nu disperati, yedutz, Achimoto si ceilalti O sa facem un iures mai mic, asa, ca pentru oameni mai seriosi Mu-ha-ha-ha-ha Distractie placuta tuturor si asflat uscat! agreed...doar pt cunoscatori drumuri bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 agreed...doar pt cunoscatori drumuri bune Bah, tu mai spune ceva, vii sau nu la Hd? Cand, daca vii? Sa nu-ti uiti pastila de sughitat acasa (prietenii stiu de ce) cortul,etc. Si mai du si tu ceva de . Inteles? Si apa minerala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu2276 Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 in jurul orei 14 vine cineva la nandru?daca da,rog pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yedutz Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 Asfalt uscat!!..ne vedem la festival Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat August 17, 2011 Share Postat August 17, 2011 Sper ca de data asta am pus in loc potrivit excursia. /index.php?/topic/666976-intrunire-hd-transfagarasan-transalpina/#entry2930061 Va multumesc, Zsolti:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat August 18, 2011 Share Postat August 18, 2011 MMC BIKER'S FEST 2011 Deja devenit o traditie si fiind unul dintre cele mai asteptate evenimente in zona, „MMC Biker’s Fest - IV” promite ca si in acest an va fi la inaltimea asteptarilor. Intr-o locatie relaxanta, cu bazine termale exterioare si acoperite, cazare la hotel, casute si corturi, trei restaurante cu terasa, spatiu verde si multa voie buna sunt asteptati toti motociclistii dornici de o incheiere de sezon pe cinste si nu numai. Atmosfera intretinuta de rockerii de la Ossian (HU), Spitalul de urgenta, Ataria, Trenul de Noapte, Lex, Steli & Buggie si 13 Rituals nu poate fi decat perfecta pentru acest scop. Programul de desfasurare a evenimentului se gaseste pe site-ul: www.mesesmotoclub.ro Locatie: Broscarie Coordonate GPS: Latitudine: 47,225164 Longitudine: 22,814484 Ne vedem acolo !!! (Sper ca Salaju ii "jud.limitrof" ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 miercuri dau o tura pana in Gurahont la 11-12 a.m , cine mai vine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Stațiunea Rânca văzută de pe Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 Stațiunea Rânca văzută de pe Transalpina mai un pic si-i dupa satelit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 28, 2011 Share Postat August 28, 2011 mai un pic si-i dupa satelit! Na, asa e bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Na, asa e bine? ace,brice si carice! asa da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat August 29, 2011 Share Postat August 29, 2011 Stațiunea Rânca văzută de pe Transalpina BRAVO pt iesire !!! Fac pariu , ca daca termina de asfaltat toata Transalpina , si vin astia de la TOP GEAR iarasi , va iesi in top cel mai frumos drum din lume dupa Transfagarasan . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustDoIt Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Stie careva cum e drumul Julita-Gurahont? Ca vreau sa fac o plimbare pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 Fac pariu , ca daca termina de asfaltat toata Transalpina , si vin astia de la TOP GEAR iarasi , va iesi in top cel mai frumos drum din lume dupa Transfagarasan . Pai e asfaltat 100% Mai trebuie sa se rezolve cu parapetii si consolidarile de pe margini, altfel se va strica rapid Aaaaa, si sa trimita TOTI proprietarii de pensiuni undeva in Siberia Nu sunt buni de nimic, servicii de rahat cu preturi de Austria Stie careva cum e drumul Julita-Gurahont? Ca vreau sa fac o plimbare pe acolo... De la Julita ai exact 24 km de asfalt, apoi mai vezi tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat August 31, 2011 Share Postat August 31, 2011 (editat) Pai e asfaltat 100% Mai trebuie sa se rezolve cu parapetii si consolidarile de pe margini, altfel se va strica rapid Aaaaa, si sa trimita TOTI proprietarii de pensiuni undeva in Siberia Nu sunt buni de nimic, servicii de rahat cu preturi de Austria Nu e asfalt 100% se mai lucra la el...in multe multe locuri...la fiecare pod si in multe lte locuri...va fi gata pana la anu...apoi va trebui sa il faca din nou:)) Stie careva cum e drumul Julita-Gurahont? Ca vreau sa fac o plimbare pe acolo... De la Julita 20 si nush cati km intr-adevar asfaltati...apoi mai sunt vreo 5 km sau 10 cu serpentine asfaltati dar plini de nisip...si apoi...drum impecabil si foarte superb:D..pentru un enduro:(....noi am fost cu gaza mea...dar a plans in cateva locuri...era pietris unde s-a scufundat:( si isi tara burta pe pietre... Editat August 31, 2011 de Oti121 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Nu e asfalt 100% se mai lucra la el...in multe multe locuri...la fiecare pod si in multe lte locuri...va fi gata pana la anu...apoi va trebui sa il faca din nou:)) Ma ficior, eu nu vorbesc din auzite Am fost acolo acum 4 zile, am urcat si am coborat de 4 ori, si e asfaltat complet de la Novaci la intersectia cu DN7A A, daca te referi la bucata aceea de 12 metri de la cota 2120 m care se repara DUPA asfaltare, da, atunci nu e complet Ceea ce este intr-adevar in lucru si nu e asfaltat complet e de la Obarsia Lotrului la Sebes, dar ala nu prea intra in calcul, nu e adevarata Transalpina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 (editat) Nu e asfalt 100% se mai lucra la el...in multe multe locuri...la fiecare pod si in multe lte locuri...va fi gata pana la anu...apoi va trebui sa il faca din nou:)) daca aduni toate portiunile neasfaltate la un loc e posibil sa fie cam 2 km in total, in rest : asa a fost drumul duminica toata ziua Editat Septembrie 1, 2011 de swartelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 asa a fost drumul duminica toata ziua Cu 40 la ora? Pe asfalt nou? Daca vede CuCun poza, iti i-a cheile de la motor si nu te mai lasa sa te plimbi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Cu 40 la ora? Pe asfalt nou? Daca vede CuCun poza, iti i-a cheile de la motor si nu te mai lasa sa te plimbi! bai bre atunci stateam la poza acolo nici cucun nu mergea cu mai mult de 50 ca numa ce iesea din... U-turn cum s-ar zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Cu 40 la ora? Pe asfalt nou? Daca vede CuCun poza, iti i-a cheile de la motor si nu te mai lasa sa te plimbi! Vezi-ti de ale tale, habar nu ai unde a fost facuta poza, dar daca vrei du-te tu acolo 100 km/h, probabil vei fi decorat de presedinte De presedintele Cucun, desigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 1, 2011 Share Postat Septembrie 1, 2011 Vezi-ti de ale tale, habar nu ai unde a fost facuta poza, dar daca vrei du-te tu acolo 100 km/h, probabil vei fi decorat de presedinte De presedintele Cucun, desigur Bueyyy da eu glumeammm! Eu am zis asa ca CuCun ii disperat cu viteza si ne-o phutut la cap toata tura ca mergem prea incet, bla bla ! Deci is nevinovat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oti121 Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Ma ficior, eu nu vorbesc din auzite Am fost acolo acum 4 zile, am urcat si am coborat de 4 ori, si e asfaltat complet de la Novaci la intersectia cu DN7A A, daca te referi la bucata aceea de 12 metri de la cota 2120 m care se repara DUPA asfaltare, da, atunci nu e complet Ceea ce este intr-adevar in lucru si nu e asfaltat complet e de la Obarsia Lotrului la Sebes, dar ala nu prea intra in calcul, nu e adevarata Transalpina Mah da' dece ma iei asa de tare...nici eu nu is betmen ce vorbeste degeaba...si eu am fost si stiu ce zic...omul ca sa mearga pe transalpina trece de la Sebes la Obarsia Lotrului..omul cand intreaba de Transalpina nu este curios daca acei 30 km cat e transalpina e ca-n palma...e curios daca are nevoie sau nu de AVION sa ajunga pana acolo!!!...Pe site-ul oficial scrie 95%...ei asa se lauda...si ei considera transalpina de la la novaci la sebes si de la petrosani pana la Voineasa...practic DN7A si 67C...nu-mi place daca cineva ma ia de fraier si imi sare in cap....cand nu are dreptate...asa poti sa zici ca trasnfagarasanul e perfect....daca uiti sa specifici ca ai 50km pe la vidraru plin de cratere...nu te supara....dar daca omul intreaba de stare drumului pe transfagarasan este interesat si de drumul care duce pana acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Ca tot suntem pe topiul PLIMBARI DE DUMINICA: - Cine vine la o plimbare DUMINICA la Festivalului GogoÂşilor Chisineu-Cris? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate