larry Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 ee asa santem noi..mai bisericosi.Cata e cam suparata ca nu i-au ajuns lumanarile... Asu a avut onoarea sa plimbe azi printesa(Dede fiica mea de 10 ani) sa-i arate placerile V-strome-lui, si nepasarea fata de gropi. il recomandam tuturor gradinitelor si scolilor 1-4,cu toate ca bietu copil s-a vaitat ca mai mult a durat sa se echipeze decat plimbarea,si a costat-o si o sticla mare da suc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Horia, sa-ti fie rusine, ne-ai dat teapa! Pana si babele de la Dedulesti erau suparate si intrebau de tine:,,Unde-i baiatul ala frumos, cu tobele alea care se aude?'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 16, 2006 Share Postat Aprilie 16, 2006 Horia m-am imbracat in galben ca de obicei nu se opreste la galben. Daca eram in rosu se opreau toate fetele la mine. Dar una peste alta a fost super frumos astazi, eu personal m-am simtit f.f.f.f bine cu exceptia unui singur lucru pe care il fac acum: BEREEEEEEEEEEEEE cu alcol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 17, 2006 Share Postat Aprilie 17, 2006 Felicitari pentru plimbarica! Pacat de vreme.. Eu am urmat planul, cel putin la inceput. Am plecat dupa comemorarea lui Alex spre Focsani; la iesire din Bucuresti m-am intalnit cu Stege (voia sa vina si el initial); el zice: bai io ma duc la mare si dus a fost... Din pacate n-am reusit sa fac prea multi km duminica, la intoarcere...voiam sa ajung si eu la mare, sa-l prind pe Stege din urma dar vremea a fost impotriva noastra. Asa ca am mai lenevit pe-acasa (la parinti) si apoi am plecat inapoi pe acelasi drum (Focsani-Rm.Sarat-Buzau-Urziceni-Bucuresti - 170km). De la Urziceni ne-a prins o ploaie sanatoasaaaa.. Eu aveam combinezonul, mi-a prins foarte bine (pacat ca nu-mi luasem si protectiile antiacvatice pt cizme...am luat cam 2l de apa in ele pana la sosire Booboo insa s-a cam udat... n-a avut decat o geaca de ploaie, a ajuns acasa "muratura" sper sa nu te prinda raceala pana la urma Cam asta a fost.. data viitoare promit ca ma alatur grupului, nu mai hoinaresc de unul singur! Pozele vin mai pe seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 17, 2006 Autor Share Postat Aprilie 17, 2006 Horia, sa-ti fie rusine, ne-ai dat teapa! Pana si babele de la Dedulesti erau suparate si intrebau de tine:,,Unde-i baiatul ala frumos, cu tobele alea care se aude?'' Ce UAMENI domle ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Mii de scuze ca nu am vazut mai devreme (de cateva luni ) topicul, si cu intarziere pun shi io cateva poze de la iesirea la Turnu! Ma bucur ca ne-am cunoscut si sper ca ne vom revedea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 O mica plibarica pina la Arc, dupa care la Buftea la alta mica plimbarica si retur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Mii de scuze ca nu am vazut mai devreme (de cateva luni ) topicul, si cu intarziere pun shi io cateva poze de la iesirea la Turnu! Ma bucur ca ne-am cunoscut si sper ca ne vom revedea... niciodata nu e pre tarziu.mi-ai adus aminte ce frumoasa iesire a fost la Turnu O mica plibarica pina la Arc, dupa care la Buftea la alta mica plimbarica si retur. care plimbarica?ca a fost ditamai excursia,tu nu vezi ce ochii rosii au unii dintre noi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 Heeeey... nu anuntati si voi nimic?? Altadata dadeam sms la toti sa adun gasca...acu nu am aflat nimic de plimbarica, poate veneam si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Aprilie 18, 2006 Share Postat Aprilie 18, 2006 (editat) Heeeey... nu anuntati si voi nimic?? Altadata dadeam sms la toti sa adun gasca...acu nu am aflat nimic de plimbarica, poate veneam si eu Nu fi suparat , initial eu l-am chemat pe Larry si pe Andrei sa le inapoiez banii imprumutati duminica. Iar Stefan a venit sa vada daca am pus bine tobele lui Horia, pe motocicleta mea. Oricum ne vedem maine, sper , la Arc! Editat Aprilie 18, 2006 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chizmo Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 hot wheels ...am o masinutza cu numele asta... .. super tare iesirea..bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 O mica plimbarica pana la Larry. Dupa care au urmat alte plibari de la sticla la baie. Si tot asa. HRISTOS A INVIATA - PASTE FERICIT Citeva poze hot wheels ...am o masinutza cu numele asta... .. super tare iesirea..bravo ! Si noi avem mai multe masinutze dar se cheama BMW, VW, Opel, Peugeot, Burago si chiar si Hot Weels. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 larry, schimba mai bluza aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 larry, schimba mai bluza aia sal pune si tu sigla cu clubul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 23, 2006 Autor Share Postat Aprilie 23, 2006 larry, schimba mai bluza aia Mihai ...decat sa dai sfaturi, mai bine tine-ne companie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Aprilie 23, 2006 Share Postat Aprilie 23, 2006 poate ies si eu luni la o plimbare scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Aprilie 24, 2006 Autor Share Postat Aprilie 24, 2006 Mai am si eu ceva poze...nu stiam ca le am ca deh...bautura bat-o vina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) 28 aprilie - 1 mai - Costinesti, Vama, 2 Mai si alte statiuni. Cazare buna, frig noaptea ( ca de obicei in mai la mare ), bautura moderat, mancare multa, septica, tenis de masa la greu si plimbari cat cuprinde. Drumul spre casa deosebit de placut. Editat Mai 2, 2006 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Cum e Stefan? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Am aflat si eu de la Joe Cretz ,am cautat pe forum dar nu am gasit nimic. Ce este cu D.Evil? Dar motoreta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Am aflat si eu de la Joe Cretz ,am cautat pe forum dar nu am gasit nimic. Ce este cu D.Evil? Dar motoreta? El e in regula. Dar moto e cam nasol lovita in fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) Deci fara pasager...(?) Prea multe accidente ,mult prea multe! Editat Mai 2, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 28 aprilie - 1 mai - Costinesti, Vama, 2 Mai si alte statiuni Citeva poze: Deci fara pasager...(?) Prea multe accidente ,mult prea multe! Da a fost fara pasager. Vrb la ARC miercuri. Oricum lucrul bun e ca el nu a patzit aproape nimic. Decit citeva mici lovituri la genunghi si la spate. A avut un rucsac in spate si asta a fost un mega noroc. Altele cu Dunarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Imi pare nespus de rau ca adaug si aceste poze , marturii, ale nefericitului moment din care ,totusi, Stefan a iesit cu bine! Ce a surprins o persoana din masina care ma insotea...: Sper sa-si repare motoreta ! A propos: cum a-ti adus-o la Buc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate