Raducu Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Saracutul... a tremurat toata iarna, i se umplea inima de buucurie cand vedea o raza de soare si, cand in sfarsit a prins o zi frumoasa... uite ce se intampla. Mare tragedie... imi pare rau... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr.silviu Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 R.I.P. romania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Chiar acum ma gandeam ca s-a dus dracu iarna asta imputita si putem reveni cu drepturi depline la mersul pe doua roti... Si s-a dus acel sentiment de melancolie placuta... Sa-i fie tarana usoara si sa aiba parte de un norisor cu 2 roti acolo sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arhigraph Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca....... Trebuie sa avem f mare grija de noi ! Imi pare tare rau ca s-a petrecut asa ceva........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booby-loo Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 (editat) Absurd! Largind cercul de prieteni moto crestem sansele de a-l cunoaste bine pe urmatorul. Mi-e teama de durerea asta.Sunt gata sa ies cateodata. Cineva a facut asta:nu se mai suie pe motor dupa ce prietenul nostru a avut un accident in urma caruia e planta. NU POT! Odihneasca-se in pace! Editat Martie 21, 2006 de LOTRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 SINCERE CONDOLEANTE! Era unul din cei mai vechi motociclisti, avand carnet din 1986 .... 20 de ani pe 2 roti. Anul trecut am fost impreuna la intalnirea de la Constanta... Un lucru pe care l-am aflat astazi ... tatal sau a murit pe cand el avea 3 ani tot in accident de motocicleta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_spd Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Incredibil... Pana la urma... cat ti-e scris atat o duci!!! Nici nu vreau sa ma mai gandesc la asa ceva!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VOIKUNEN Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Odihneasca-se in pace! Fir-ar sa fie. Abia s-a incalzit si sunt deja prea mult anunturi la accidente. Incepe sa mi se faca parul maciuca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexs307 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dumnezeu sa-l ierte.Imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PinkHelmet Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 R.I.P. sorry... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Mult prea devreme.......... D-zeu sa-i odihneasca in pace sufletul..... ....Si sa-i dea putere sotiei lui sa depasesca cumplita pierdere..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 RIP! Si anul asta vom avea parte de asa ceva! Cateodata parca totul tine de norocul pe care il avem, asa mi se pare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Titiluka Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 R.I.P Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.... T. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 RIP bine ca nu se prea pricepe familia la net...ca daca ar vedea sectiunea asta...mi-ar sigila garajul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Sa-i fie tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 .Dumnezeu sa-l aiba in paza pe bietul baiat! a inceput lista de anul acesta...oare citi or sa fie scrisi in ea pina la zapezile din decembrie? sa ne rugam pt.cit mai putini....asta e rubrica pe care nu o doreste nimeni in forum si care din pacate e singura permanenta,singura unde evenimentele nu-si sfirsesc deloc succesiunea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebel Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate