Vitezistu Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 D-zeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 cateva imagini de la fata locului http://www.automotorclub.com/forum/viewtop...p?p=25243#25243 CONDOLEANTE FAMILIEI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dumnezeu sa-l ierte! Mamaaaaa ..incepe sa-mi fie frica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 dumnezeu sa-l ierte! inca unul de-al nostru a plecat......mult prea devreme! r.i.p. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slabutzu Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 (editat) RIP . Multa putere familiei si sotiei pt ca o sa-i fie fff greu. De ce ti-e frica de-aia nu scapi. Mi-era frica de rubrica asta si uita ca incepe sa devina foarte activa. Editat Martie 21, 2006 de slabutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Tocmai am vb cu kidu la telefon si am aflat de acest accident... nu stiu ce sa spun. Azi trebuia sa iesim... ceva nu ne lasa... Aveti grija fratilor!!! RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dzeu sa il ierte si sa il odihneasca. Din pacate odata cu sezonul a inceput si vanatoarea. Condoleante familiei si multa putere sotiei sa treaca de aceasta grea incercare. Eu am nascut de 3 saptamani asa ca imi imaginez ce e in sufletul ei saraca. Daca ii putem ajuta cu ceva, orice, poate ne spuneti voi cei de la Iasi. Sa nu uitam ca un copil a ramas fara tata. Poate are nevoie de ajutor din partea noastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kool Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 R.I.P. Nici n-a inceput bine sezonul si deja se intampla accidente mortale ! Si de vina e tot un taximetrist ... RIP daca de pe acum se incepe cu evenimente de astea... mai tragic este ca sotia astepta sa nasca in 2 luni iar o completare declaratia unui politisit citez: " asa scapam de motociclsti" fantastic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikudead Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dumnezeu sa-l ierte, si sa-l odihneasca in pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AKY Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Se inmulteste ca dracu rubrica accidente. Tata a decedat de curand si mama m-a rugat, aproape plangand, sa-mi vand motorul. Expresia folosita a fost "sa nu ma lasi singura". Cu rubrica asta perpetuu crescanda si tot ce se intampla ar trebui sa nu ne mai suim pe doua roti.Fie ca asta sa fie ultima stire cu un biker mort, dar ceva sumbruma determina sa cred ca nu va fi asa.Sa dea D-zeu sa nu aparem aici!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Taximetristii astia...mrtii mamii lor de inapti ....R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HDHD Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dumnezeu sa-l ierte, si sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ycebiker Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Era un om deosebit, foarte linistit si nu pot sa zic decat ca e cumplit. Condoleante sotiei. Dumnezeu sa il odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bruno Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 tragic trebuie sa conducem ca si cum am fi invizibili pentru ceilanti R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Condoleate familiei si ganditiva bine cand va urcati pe 2 roti mai ales voi cei tineri cu scuterele.Nu va mai dati artisti. R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adibiker Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace!Condoleante familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecs Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dureros, trist si de neimaginat, imi pare nespus de rau, nu putem face altceva decat sa deschidem mai bine ochii si sa vedem ca daca nu avem noi insine grija de noi altii nici atat. Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul in pace! Lumina fie cu el! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 mai tragic este ca sotia astepta sa nasca in 2 luni iar o completare declaratia unui politisit citez: " asa scapam de motociclsti" R I P. Raspunsul pt politist e : intotdeauna cei mai buni au plecat primii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 ------------------------------------------- militianului multa !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 speram sa nu mai postez in aceasta categorie... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 incredibil! nu l-am cunoscut pe baiat dar m-a cuprins o tristete extraordinara. R.I.P. Sotiei ii urez curaj si putere multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavktm Postat Martie 21, 2006 Share Postat Martie 21, 2006 R.I.P. Incredibil ! am deschis pc-ul acum cateva minute...... inca sunt buimac..... nu-mi vine sa cred.... Nu-l cunosteam... dar nici nu vreau sa ma gandesc prin ce momente trec ai lui..... Am descoperit acest forum de cateva zile.... nu ma gandeam niciodata ca sunt asa de multe accidente moto.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate