razvan_kalibra92 Postat Iulie 12, 2009 Share Postat Iulie 12, 2009 adevarata viatza, cum au spus si al tv, raiul nostru :X ASFALT USCAT!!! sa tram c`avem de ce :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Se vede ca multa lume a ales blugii si adidasii o alegere neinspirata pentru cei care nu au fost localnici... hm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 lume multa, balamuc, ploaie si o droaie de mobre, am plecat pe la 7 si ca sa nu ma plictisesc am ales direchia cheile rasnoavei. belea mare ca in lo de10 minute (cat faeam cu crosul) am facut 4 ore... sa fac rost de pozele cu gsxr-ul la 11 noapta prin padure... hard nenica, noroc ca se mai auzea cevamuzica din tabara ca altfel dea trist rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iliescu Eugen Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Re 2 all Super petrecere. Pacat ca a plouat in halul ala. Mi-au ramas 2 lucruri uscate din plimbarea asta : cortul si sacul de dormit(Slava Domnului!!!). Felicitari organizatorilor care s-au implicat in organizarea acestui eveniment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorchampion Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 la vremea care a fost...mai ales duminica, Fericiti cei cu HydraGrip la cauciucuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 foarte frumos... in ciuda conditiilor meteo evenimentul a adus o gramada de lume, daca era si vremea frumoasa..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) cateva poze ... Editat Iulie 13, 2009 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strejeav Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 poze..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alisuca Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Cateva poze AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kintanaMK Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) câteva de pe camera mea făcute de alții http://picasaweb.google.com/nasturicaa/Eas...opeanMotorShow# Sa-ti fie rusine,te dai mare cu pozele facute de sotioru meu.Lasa ca te prind eu Editat Iulie 13, 2009 de kintanaMK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_zZr_600 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Ceva poze si de la mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gusterica Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 super organizare, super petrecere, in ciuda faptului ca am ajuns acasa cu o tona de apa nu regret nici o secunda ca am fost acolo, as mai merge de 100 de ori tot in aceleasi conditii cateva poze si de la noi... http://www.flickr.com/photos/gusterica_photos/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukianu Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 ...IN INIMILE NOASTRE A FOST SENIN... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikazemc Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 A fost super, mai ales show`ul lu` Lamaie Pozele kamikaze: http://img268.imageshack.us/gal.php?g=10072009480.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 A fost super, mai ales show`ul lu` LamaiePozele kamikaze: http://img268.imageshack.us/gal.php?g=10072009480.jpg Care cel in care incerca sa faca BurnOut cu motorul in neutru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 (editat) si pozele de la strip-tease? ca nu vad nimica... Editat Iulie 13, 2009 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimicu Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 si pozele de la strip-tease? ca nu vad nimica... Am inteles ca a fost cu bilet pt strip- tease. Probabil cei care au intrat au fost asa de uimiti ca au uitat sa mai faca si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pupila Dilatata Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 O super intrunire! Pacat ca vreme ne-a cam incurcat ploile...Poze nu am facut, dar salvez din cele facute de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 si pozele de la strip-tease? ca nu vad nimica... * bey, nu prea se vedea de la distanta aia unde ati stat voi, n-am vazut eu care eram mai in fatza (si am avut si zoom ), ceatza densa, deh! un lucru pot sa spun, au facut bine ca le-au inchis cu gard, ca altfel le devorau hienele... P.S. frumoase exemplare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lootzoo31 Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 O parte din pozele pe care le-am facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 excelenta atmosfera in timp ce cantau "True Mind" , ceatza , ploaie , penumbre , BRAVO Anna BRAVO baieti si ... Keep Up The Good ROCK!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 si-am mai gasit ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirelzeus Postat Iulie 13, 2009 Share Postat Iulie 13, 2009 Foarte tare intrunirea pacat de ploaie si de preturile la mancare exagerate in rest voie buna si distractie cat cuprinde.Cel mai mult mi-a placut faptul ca mobrele erau pazite 24/24 de ore asta da.In rest la cat mai mult editii si sa auzim numai de bine anul viitor sper sa prindem o vreme mult mai buna in rest ce sa va zic astfalt uscat si cat mai multe intruniri de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate