redplanet Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 ..cine mai pleaca vineri dimineata din bucuresti? Pedro...si eu ma intalnesc cu el in benzinarie la Blejoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twid Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 vin si euu, motocicleta vine la anu deabia,asa ca anu asta salivez la comunistele voastre.daca nu va suparati! ati ales cea mai buna locatie pentru intrunirea aceasta.vremea va fii superba! Asfalt uscat si sa ne vedem sanatosi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 De la Cluj plecam cel putin 2 (eu si Berchezul mare) Oricum tuica noastra e pregatita deja! Tuica, tuica ma intereseaza,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,eu o sa incerc sa plec din buc vineri pe la 12. sa vezi zapaceala cu iju cu ataj pina ies pe dn 1, ma ia cu dureri de cap, mai bine nu ma gindesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Ma apuc sa fac bagajul ptr adunare , sa vedem ce mai punem pe ij, cum il mai incarcam, mai ziceti si voi ce mai trebe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Ma apuc sa fac bagajul ptr adunare , sa vedem ce mai punem pe ij, cum il mai incarcam, mai ziceti si voi ce mai trebe. Va urez drum bun si asfalt uscat, si sa veniti cu cat mai multe poze inapoi sa ne bucuram si noi astia ce nu putem ajunge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 ...mai ziceti si voi ce mai trebe. ..drujba! ..cine are drujba? ..krokodilu nu mai zice nimic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byk Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Daca vin cu talonul de la comunista mea din '61, pe post de legitimatie, dar calare pe japoneza, ma primiti si pe mine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 ...dar calare pe japoneza, ma primiti si pe mine? bai, ma iau dupa tine.. Vino cu pedros cu atasul, are un loc liber, poti bea si o bere.. Da-i un bip asta seare si vezi cum va intalniti maine.. faceti benzina fifti si esti mai castigat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Daca vin cu talonul de la comunista mea din '61, pe post de legitimatie, dar calare pe japoneza, ma primiti si pe mine? Am preteni in valeni ,,,,bine, fie dar sa fi acolo, vino cu Ciprian, Leo, ,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 ..drujba! ..cine are drujba? ..krokodilu nu mai zice nimic! Krokodilu cauta tovarasi de drum ,dar nu gaseste.Oricum ajunge sigur(singur ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Salutare!!! 95% am sa spun si eu prezent alaturi de voshodina mea...impreuna cu andrei D,cicloburu si 2 IJ-uri din Tgv... sa ne vedem cu bine!!! numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 pleaca si din Campia Turzii 2 comuniste, eu cu simsonul si un amic cu o jawa 350. am merge odata cu Berchezu si Silviu dar ii cam tinem in loc. Oricum sper sa nu avem probleme pe drum si sa ajungem cu bine akolo. din Bv in ce parte o luam? k nu cunosc traseul:| sincer habar nu am unde mergem:|,poate ne ajutati chiar cu o harta ceva k ne-am hotarat cam tarziu ca venim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 (editat) Din BraÂşov o luați direct pe DN1 spre BucureÂşti. La un km de la semnul de ieÂşire din BraÂşov, pe partea stîngă este un pod (nu-l puteți rata pentru că are bandă de încadrare), o cabană dezafectată - Dîmbul Morii, un oficiu poÂştal, o parcare Âşi după ce treceți podul o luați în continuare pe drum. Ajungeți la barieră Âşi treceți de ea tot înainte, apoi mai aveți 300 de metri Âşi vedeți gaÂşca tot pe stînga! Succes! În caz de necesitate: sună un prieten! Nr meu este: 0723.301.497! Hartă este pusă de Aleko prin primele pagini. Sau pe topicurile precedentelor întîlniri, dacă nu-ți este greu să cauți. Toate bune! Editat Septembrie 3, 2009 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 Din BraÂşov o luați direct pe DN1 spre BucureÂşti. La un km de la semnul de ieÂşire din BraÂşov, pe partea stîngă este un pod (nu-l puteți rata pentru că are bandă de încadrare), o cabană dezafectată - Dîmbul Morii, un oficiu poÂştal, o parcare Âşi după ce treceți podul o luați în continuare pe drum. Ajungeți la barieră Âşi treceți de ea tot înainte, apoi mai aveți 300 de metri Âşi vedeți gaÂşca tot pe stînga! Succes! În caz de necesitate: sună un prieten! Nr meu este: 0723.301.497!Hartă este pusă de Aleko prin primele pagini. Sau pe topicurile precedentelor întîlniri, dacă nu-ți este greu să cauți. Toate bune! Multumesc mult! ne vedem akolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Stie cineva D-nul Victor ne onoreaza cu prezenta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 Din ce am vorbit cu el acum o lună, anul ăsta ne "sare", din păcate. . . . . Drum bun celor care pleacă astăzi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 nenea cicloburu'!?!...te sun in seara asta sa stabilim ora si locatia ptr maine...am vorbit si cu Andrei aseara...in principiu a ramas ptr parcare kaufland ca loc...vb mai incolo... numai bine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 În 15 minute plec! Hai întîrziații, ne vedem pe pajiÂşte! Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 Salutări Âşi distracție plăcută de la BotoÂşani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Septembrie 5, 2009 Share Postat Septembrie 5, 2009 e super atmosfera acolo, din pacate amicul cu jawa lucreaza azi si a trebuit sa plecam de dimineata. am stat doar o noapte dar imi pare bine ca am mers. ne vedem la anul!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Hai cu pozele!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Hai cu pozele!!!! Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
testos Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 mistoo poze... ce ma oftic, k nu am venit......... :kick:cred ca a fost distractie..... asta e.... oricum salutari tuturor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan simson Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 În 15 minute plec! Hai întîrziații, ne vedem pe pajiÂşte! Toate bune! Mai avem si altele. Iesi pe Mess, te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate