Sari la conținut

Religia,prostia si credinta in dumnezeu...

Vizitator rock46hunt
 Share

Postări Recomandate

in alea 4 clse la tractoristi ...n ai invatat nici macar sa scrii daramite sa joci ...SAH....

iar tata e baiatu care mi a zis sa iti transmit sa imi sugi....P'U'L'A!!! bai mizerie nesimtita facuta din sloboz....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 205
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vizitator rock46hunt
in alea 4 clse la tractoristi ...n ai invatat nici macar sa scrii daramite sa joci ...SAH....

iar tata e baiatu care mi a zis sa iti transmit sa imi sugi....P'U'L'A!!! bai mizerie nesimtita facuta din sloboz....

bai omule...tu stii ce vorbesti?

taicatau este omul cu care mergeam la vinatoare,ianainte sa apari tu ....

sincer , tu ce vrei , sa devii victima...asta esti oricum...

sah inca o data...te anunt eu cind este mat,ptr ca tu nu-ti dai seama

Mesaj completat

impusca-te baaaaa

baaaaaaaaaaaaa!

cine sa se inpuste...nu ai specificat!

Link spre comentariu

bai omule...tu stii ce vorbesti?

taicatau este omul cu care mergeam la vinatoare,ianainte sa apari tu ....

sincer , tu ce vrei , sa devii victima...asta esti oricum...

sah inca o data...te anunt eu cind este mat,ptr ca tu nu-ti dai seama

Mesaj completat

baaaaaaaaaaaaa!

cine sa se inpuste...nu ai specificat!

tu ma, cu rea credinta ta

Link spre comentariu

Tata te ar fi scutit de atata suferinta si ar fi pus un cartus in tine......

acu ma gandesc eu oare de ce ai fi scris tu ca mergeati impreuna la vanatoare.... ??? vrei sa pari cool? aveai nevoie de un model masculin adevarat cu care sa te compari? plm ce o mai fi in capu ala de tractorist ..inafara de mitu' lu mos craciun si alergat la celic la maicute ...

Link spre comentariu

Vizitator rock46hunt
Tata te ar fi scutit de atata suferinta si ar fi pus un cartus in tine......

acu ma gandesc eu oare de ce ai fi scris tu ca mergeati impreuna la vanatoare.... ??? vrei sa pari cool? aveai nevoie de un model masculin adevarat cu care sa te compari? plm ce o mai fi in capu ala de tractorist ..inafara de mitu' lu mos craciun si alergat la celic la maicute ...

raspuns...

ptr mintea ta de gaina beata...

taicatau nu vorbea urit despre tine...acum in mintea ta prosta iti pui intrebari...logic si normal,numai ca nu ai cum sa raspunzi corect...

nu am nevoie de un model masculin sa ma compoar,am nevoie de un prost ca tine,care se baga inseama...

asta ma satisface...sah...

in mintea mea nu exista minciuni ca dumnezeu si ca rocket 1982...intelegi..

Editat de rock46hunt
Link spre comentariu

Vizitator rock46hunt
Ti-am spus cum sa il gasesti pe Dumnezeu dar se pare a nu vrei.Cel mai bine este sa ne lasi in pace pe cei care l-am gasit si sa ne anunti cand esti gata sa-L cunosti.Intrebi de Dumnezeu dar te indepartezi de El.Bafta!

tu stii ce vrei...?

lasa-ma sa vad sieu cum este,nu ma forta tu sa cred ca asa este...

si daca nu vreau sa-l gasesc,care este problema ta...

apreciez faptul ca-mi scrii frumos si nu ma ataci direct,dar nu sint prost...daca asta crezi...

crezi ce vrei, din partea mea...dar atita timp cit nu vii cu ceva concret,degeaba...(minciuni)...intelegi?

daca nu intelegi,mai bine nu mai scrie...aici diavolul....succes!

sper sa-l convingi pe diavol ca exista dumnezeu...sper,inspre binele tau!!!,cum de altfel nu exista nici diavol...

sau poate vrei tu sa ma convingi ca exista,diavol...

Editat de rock46hunt
Link spre comentariu

domnu jean...

demonstreaza ca exita...

nu scriu mai mult...te las pe tine s-o faci!!!

Mesaj completat

domnilor...

ce aveti...nu mai stiti daca credeti in dumnezeu sau nu...?

unii ma pun sa le fac laba,altii sa le SUG P.U.L.A...

ASTIA sint oamenii care-l reprezinta pe dumnezeu...pai prosti dintra-a ce-stia sint la metrou sau in gara...

are rost sa-mi bat capul cu ei...discipolii lui dumnezeu...

eu zic ca totul este o mare prostie,la fel ca rocket 1982 sau amatoru sau prostii care cred in minciuni!!!

Amice, nu ai inteles ce inseamna credinta. Aia e fara demonstratie. Crezi si atat.

Acum, tu crezi in ce vrei, in zei, in cartea de telefon, in berea rece si mititeii cu mustar, in ce vrei tu.

Ideea e sa crezi, fara demonstratie, fara sa vezi ceva,...... aia e credinta.....

In rest numai bine si asfalt uscat.

Mesaj completat

sorry, dar n'a iesit unde trebe.

Era pt. rock46hunt.

Mesaj completat

tu stii ce vrei...?

apreciez faptul ca-mi scrii frumos si nu ma ataci direct,dar nu sint prost...daca asta crezi...

crezi ce vrei, din partea mea...dar atita timp cit nu vii cu ceva concret,degeaba...(minciuni)...intelegi?

sper sa-l convingi pe diavol ca exista dumnezeu...sper,inspre binele tau!!!,cum de altfel nu exista nici diavol...

Amice, acum te pricep. La tine nu e nici alb si nici negru.......

Asa ca e bine. Fara mishto'.

Toate bune. Nick.

Mesaj completat

Nu te mai supara atat.Se pare ca nu stii sa gandesti ce citesti(nu este un atac ci o atentionare).Ti-am spus ca nu vrei sa-L gasesti desi te faci ca il cauti.Fa si tu un bine tuturor si lasa-ne in pace.Tu nu vrei sa afli ceva concret de la noi ci pur si simplu sa ne demonstrezi ca Dumnezeu nu exista.Ne tot spui ca nu exista dar tu cum demonstrezi asta...vreau sa vad cum imi demonstrezi tu pe forum ca Dumnezeu nu exista.Apropo diavolul este foarte inteligent...si culmea si el il cunoaste pe Dumnezeu.Astept demonstratia si argumentarea!

Sorry amice, dar nu ai pus bine problema.

E destul sa fi tu nevoit sa demonstrezi ceva, pentru ca eu sa nu trebuiasca sa demonstrez nimic.

Dealtfel, omu' nu crede nici in diavol, asa ca mingea e in terenul tau.

Daca vrei sa-l convingi, e treaba ta, dar e multa munca.....

Si e probabil degeaba.

Cu tot respectul, n'are rost discutia de fata.

Fiecare cu ale lui.

Eu il respect pentru faptul ca nu crede in dumnezeu sau diavol.

Oricum e absurd sa crezi doar intr-unul dintre ei.

Sigur crede si el in ceva, probabil in ceva mai palpabil. Mai mult ca sigur crede in EL.

El ca persoana, cum il cheama Rocker46......etc, si nu fiinta divina.

Numa' bine. Nick

Mesaj completat

Ba frate, dar e nasol topicu' la inceput.

Rock46.. amice....... am citit acum 3 (trei) pagini de la inceput si e destul.

Esti incapatanat si degeaba. Si chiar o dai de gard la un momen'dat.

Cine dracu' (Doamne iarta-ma, m-a pus sa ma bag pe topicu' asta :angry: )

Link spre comentariu

tu stii ce vrei...?

Nici eu nu te-am ofensat dar tu m-ai si jignit imediat cum am postat.Forumul este locul in care fiecare isi da cu parerea .Am observat ca esti un incult,care gandeste cu o inteligenta primara,dar care se crede destept.Esti atat de orb incat nici macar nu poti studia rational o parere si ataci fara sa cunosti ideea celuilalt. Am observat ca esti genul de om care ii lingi in fund pe cei care iti sustin ideea,restul ideilor neavand nici o valoare.Intrebarea mea este : De ce ai facut acest post ? ca sa isi spuna fiecare ce parere are (asa cum ar trebui )? sau sa ii ataci ca o fiinta primitiva dpdv intelectual ce esti, pe cei care nu iti sustin punctul de vedere ?

Link spre comentariu

tu stii ce vrei...?

Rockule..,o dovada ca Dumnezeu exista este aceea ca tu insasi existi.., sau poate crezi ca pe tine te-a creat Natura si pe Natura a creat-o Mama Natura.., si Mama Natura de cine o fi fost creata de Bunica Natura?! Daca ai avea o minima logica (si cred ca o ai) ai accepta faptul ca nu ai aparut din neant! Cineva tine Universul asta intr-o anumita ordine si se pare ca absolut totul pana la cel mai mic atom si celula are un scop bine stabilit de cel care pana la urma este Dumnezeu.Exista posibilitatea, pur teoretica ca Dumnezeu sa nu existe dar, din pacate sau din fericire, ia-o cum vrei, parerea mea e ca El exista! Si iti repet.., pune-te bine cu EL, altfel o sa umbli vesnic in combinezon de piele in Iad.., unde se spune ca ar fi foaarte cald! Ar fi neplacut, nu crezi? :unsure:

Link spre comentariu

Lasindu-l la o parte pe Dumnezeu, Allah, Shiva, Zamolxe si multi altii (in care fiecare a crezut/crede dupa cum il duce capul), nu ma pot abtine sa nu remarc atitudinea intransigenta si intoleranta a "credinciosilor"de pe forumul asta de intelectuali. Exact aceeasi atitudine o au babele care, facindu-si zeci de cruci, se bat ca chioarele sa pupe moastele sau sa ia apa de Boboteaza. Sau manelistii care, la un gratar si o lada de bere, se dau drept pelerini la diversele hramuri. Sau fundamentalistii islamici care arunca in aer femei si copii. Sau zidarii bubosi care-si ofera minusculele organe la supt. Si exemplele ar putea continua la nesfirsit, de la Inchizitia spaniola la dacii lui Burebista...

Marius a pus o problema, iar feed-back-ul caracterizeaza persoana fiecaruia care a raspuns, nu pe a lui. Si asta e suficient ca sa ne amuzam (unii).

Link spre comentariu

Lasindu-l la o parte pe Dumnezeu, Allah, Shiva, Zamolxe si multi altii (in care fiecare a crezut/crede dupa cum il duce capul), nu ma pot abtine sa nu remarc atitudinea intransigenta si intoleranta a "credinciosilor"de pe forumul asta de intelectuali. Exact aceeasi atitudine o au babele care, facindu-si zeci de cruci, se bat ca chioarele sa pupe moastele sau sa ia apa de Boboteaza. Sau manelistii care, la un gratar si o lada de bere, se dau drept pelerini la diversele hramuri. Sau fundamentalistii islamici care arunca in aer femei si copii. Sau zidarii bubosi care-si ofera minusculele organe la supt. Si exemplele ar putea continua la nesfirsit, de la Inchizitia spaniola la dacii lui Burebista...

Marius a pus o problema, iar feed-back-ul caracterizeaza persoana fiecaruia care a raspuns, nu pe a lui. Si asta e suficient ca sa ne amuzam (unii).

Poti sa o mai spui odata pt ca ai spus-o bine! :unsure: Eu nu sunt nici intelectual, nici habotnic.., imi place sa cred ca sunt doar un om (taran) cu minte sanatoasa si cu un minim de logica si bun simt, iar daca o fi asa , atunci ma declar multumit de mine! Cred in Dumnezeu-Tatal.., iar restul e cancan! Prea multa importanta dam nuantelor (religioase) si pierdem din vedere esentialul! Adica IUBIREA si DRAGOSTEA fata de aproapele nostru! PS Azi i-am arata putina compasiune unui tip care imi taiase calea.., dar cred ca nu ma inteles! Culmea! am incercat sa-i transmit asta prin semne, nu a priceput! :polite:

Link spre comentariu

Vizitator rock46hunt
Vreti sa vorbiti cu rock46hunt?

http://www.bikeshop.ro/motorcycles/motorcy...986-138365.html

Aici aveti datele.

Poate se linisteste.

Africanu

ai incercat sa iei legatura cu mine si nu ai reusit?

am sa ma linistesc cind vreau eu,nu cind vor altii...dar se vede clar ca majoritatea nu au inteles despre ce se discuta aici!

oricum,este foarte amuzant...

Mesaj completat

Rockule..,o dovada ca Dumnezeu exista este aceea ca tu insasi existi.., sau poate crezi ca pe tine te-a creat Natura si pe Natura a creat-o Mama Natura.., si Mama Natura de cine o fi fost creata de Bunica Natura?! Daca ai avea o minima logica (si cred ca o ai) ai accepta faptul ca nu ai aparut din neant! Cineva tine Universul asta intr-o anumita ordine si se pare ca absolut totul pana la cel mai mic atom si celula are un scop bine stabilit de cel care pana la urma este Dumnezeu.Exista posibilitatea, pur teoretica ca Dumnezeu sa nu existe dar, din pacate sau din fericire, ia-o cum vrei, parerea mea e ca El exista! Si iti repet.., pune-te bine cu EL, altfel o sa umbli vesnic in combinezon de piele in Iad.., unde se spune ca ar fi foaarte cald! Ar fi neplacut, nu crezi? :rock:

da,ar fi neplacut sa umbli imbracat in combinizon de piele cind este cald...dar tu ai fost in iad...de unde stii aceste lucruri...curios,nu?

ca sa-ti explic cum am luat eu fiinta este simplu...s-au contopit 2 celule intre ele,una de la tatal meu si una de la mama mea si asa am luat eu fiinta...la fel ca si tine...nu te gindi ca m-a adus barza... :wacko:

Mesaj completat

Nici eu nu te-am ofensat dar tu m-ai si jignit imediat cum am postat.Forumul este locul in care fiecare isi da cu parerea .Am observat ca esti un incult,care gandeste cu o inteligenta primara,dar care se crede destept.Esti atat de orb incat nici macar nu poti studia rational o parere si ataci fara sa cunosti ideea celuilalt. Am observat ca esti genul de om care ii lingi in fund pe cei care iti sustin ideea,restul ideilor neavand nici o valoare.Intrebarea mea este : De ce ai facut acest post ? ca sa isi spuna fiecare ce parere are (asa cum ar trebui )? sau sa ii ataci ca o fiinta primitiva dpdv intelectual ce esti, pe cei care nu iti sustin punctul de vedere ?

fiind o fiinta primitiva,te voi ataca si pina la urma te voi manca...

frate,esti dus cu pluta...nu am pupat pe nimeni in poponeata...acum nu stiu daca ai vedenii sau scrii prostii...ori te simti victima?

problema este cu totul alta,dar tu nu ai inteles...ce vrei sa fac ptr a intelege...sa te pup in poponeata...ei uite ca nu,nu ma interesezi si nu ai venit cu nimic concret,adevarat...

observ,ca unii scriu despre rai si iad...stiu ei daca exista asa ceva...ce haiosi sint!la fel ca tine!

acum intelege si tu,nu este greu...poate!

Mesaj completat

Nu te mai supara atat.Se pare ca nu stii sa gandesti ce citesti(nu este un atac ci o atentionare).Ti-am spus ca nu vrei sa-L gasesti desi te faci ca il cauti.Fa si tu un bine tuturor si lasa-ne in pace.Tu nu vrei sa afli ceva concret de la noi ci pur si simplu sa ne demonstrezi ca Dumnezeu nu exista.Ne tot spui ca nu exista dar tu cum demonstrezi asta...vreau sa vad cum imi demonstrezi tu pe forum ca Dumnezeu nu exista.Apropo diavolul este foarte inteligent...si culmea si el il cunoaste pe Dumnezeu.Astept demonstratia si argumentarea!

este tare ce spui tu...

demonstratie zici ca vrei...moment...ESTE SIMPLU,NU EXISTA,NU L-A VAZUT NIMENI SI NICI MACAR EU,care am vrut sa-l vad si pe hristos cum invie si pe diavol cit de negru si incornorat este...DAR NU I-A VAZUT NIMENI

CE ZICI,ESTE SUFICIENT?

omule,basme si povesti citeam in clasa a-II-a,crezi ca biblia este mai departe de carte cu povesti cu balauri cu 7 capete...sa fim seriosi... :laugh:

Editat de rock46hunt
Link spre comentariu

Vizitator rock46hunt
@rock08/15

"ai incercat sa iei legatura cu mine si nu ai reusit?"

Nu, am si eu demnitatea mea.

Africanu

da,recunosc o asemenea demnitate...de militian...

tare!

Mesaj completat

Imi plac tare mult asa zisi discipoli ai lui dumnezeu...care cred eu majoritatea sint crestini ortodocsi...

Curios cum au devenit ei CRESTINI ORTODOCSI...

Spre uimirea mea si eu chipurile sint din aceeasi religie cu ei...de ce?...ptr ca cineva impune acest lucru...(biserica si religia),nu?

Din cite cunosc eu Ioan Boteztorul,s-a botezat la o anumita virsta,nu dupa nastere...de ce la noi nu se procedeaza la fel?

Spre exemplu,eu nu adopt nici o religie,dar in hartii sint CRESTIN ORTODOX,de ce?

Pe mine nu m-a intrebat nimeni daca vreau sau nu,am fost facut cu forta...nu?

Normal ca la virsta la care am fost botezat nu puteam sa-mi spun punctul de vedere,dar acum pot si sint constient ca nu este corect cum se procedeaza...unde este libertatea de a alege singur ce vrei sa faci?

Normal ca discipolii lui dumnezeu o sa-mi raspunda...mintind,ca nu au cum altfel...

Tema de gindire...

Citi din toti care au scris aici sint de acord cu RELIGIA,PROSTIA SI MINCIUNA....

Raspunsul meu,majoritatea,cei care sustin ideea....nu au nimic adevarat,doar minciuni...sa dovedeasca ca este adevarat ce sustin...asta este parearea mea!

Doar minciuni!

Link spre comentariu

Vizitator rock46hunt
ce probleme existentiale ai si tu... asta era de fapt un sondaj sa vezi care e ortodox si care e ateu?

nu,nu asta este problema mea...asta este problema mincinosilor...nu eu am mintit...! :)

problema mea este ca nu accept minciuna si prostia....

daca voi vreti,nu aveti decit...va meritati soarta...astepta-til pe dumnezeu sa va ajute,sa va dea case si bani si tot ce doriti,numai cu ajutorul lui o sa reusiti!

ce zici,tu esti de acord...esti multumit ca ai fost botezat la o virsta frageda fara sa intelegi ce ti se intimpla? ;)

Link spre comentariu

chiar nu ma asteptam sa vad atatia credinciosi pe aici.

raspunsul la tot e clar: http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution

trebuie doar sa deschizi ochii, totul in jur evolueaza, animalele se adapteaza (tot evolutie).

religia a fost creeata la inceputuri cand oamenii nu puteau sa isi explice anumite fenomene, acum totul se poate explica. Ramane necunoscuta - cum a aparut totul ?, prefer sa raman cu necunoscuta asta decat sa consider ca totul a fost creeat de dumnezeu si apoi sa apara intrebarea "cum a aparut dumnezeu?", doar se complica lucrurile fara sens.

dumnezeu a creeat omul dupa chipul si asemanarea sa ? atunci cum de anatomic vorbind suntem aprope identici cu celelalte animale ? scuze credinciosilor, dar eu prefer sa nu ma mai mint singur si sa deschid ochii -> evolutia este explicatia clara.

a fost si un documentar pe discovery in care au verificat groapa de gunoi din ierusalim de acum 2000 de ani, nici urma de inscrisuri despre evrei. Nu au existat niciodata evrei acolo. Deci biblia se bazeaza inca de la inceput pe o minciuna.

a fost buna religia pentru imbunatatirea spiritului uman si pentru controlul maselor, dar deja oamenii au explicat tot si trebuie sa ai mintea incuiata sa refuzi explicatiile si sa continui sa crezi.

si intrebare pentru credinciosi: daca frate si sora, conform religiei nu au voie sa se cupleze intre ei, copiii lui Adam si Eva cu cine s-au cuplat ??

Link spre comentariu

Vizitator rock46hunt
chiar nu ma asteptam sa vad atatia credinciosi pe aici.

raspunsul la tot e clar: http://en.wikipedia.org/wiki/Evolution

trebuie doar sa deschizi ochii, totul in jur evolueaza, animalele se adapteaza (tot evolutie).

religia a fost creeata la inceputuri cand oamenii nu puteau sa isi explice anumite fenomene, acum totul se poate explica. Ramane necunoscuta - cum a aparut totul ?, prefer sa raman cu necunoscuta asta decat sa consider ca totul a fost creeat de dumnezeu si apoi sa apara intrebarea "cum a aparut dumnezeu?", doar se complica lucrurile fara sens.

dumnezeu a creeat omul dupa chipul si asemanarea sa ? atunci cum de anatomic vorbind suntem aprope identici cu celelalte animale ? scuze credinciosilor, dar eu prefer sa nu ma mai mint singur si sa deschid ochii -> evolutia este explicatia clara.

a fost si un documentar pe discovery in care au verificat groapa de gunoi din ierusalim de acum 2000 de ani, nici urma de inscrisuri despre evrei. Nu au existat niciodata evrei acolo. Deci biblia se bazeaza inca de la inceput pe o minciuna.

a fost buna religia pentru imbunatatirea spiritului uman si pentru controlul maselor, dar deja oamenii au explicat tot si trebuie sa ai mintea incuiata sa refuzi explicatiile si sa continui sa crezi.

si intrebare pentru credinciosi: daca frate si sora, conform religiei nu au voie sa se cupleze intre ei, copiii lui Adam si Eva cu cine s-au cuplat ??

da,prea tare ce ai scris tu...sper sa primesti un raspuns pe masura de la credinciosi,in legutura cu adam si eva si copii lor care s-au inmultit cu ajutorul lui dumnezeu...nu sa-u imperecheat intre ei!

dupa cum scris un participant la discutie,inseamna ca te ling in fund...ptr ca sint de acord cu tine si imi convine raspunsul dat de tine...ce sa-i fac...credinciosi astia...

cu bine omule!

sa stii ca nu te-am lins!

Editat de rock46hunt
Link spre comentariu

cristi , tolerant inseamna marsuri de lesbiene si homosexuali , imbirligati pe strada , si noi de pe margine sa aplaudam ca prostii , si sa le zicem la aia mici '''asa sa faci si tu cand vei fi mare''', ca asa a zis mos bulanov de la bruxelles ca trebuie sa fim toleranti...si manelistii , si zidarii bubosi,si babele , cu totii sunt OAMENI.... da frate oameni , ca si tine, ca nici tu nu esti martian sau alta specie, tot om esti, si tu probabil ca vreodata , cine stie, te-ai comportat intr-un fel in care , ti-a fost rusine a doua zi sau in secunda urmatoare......ce vreau sa spun, toti suntem oameni , cu totii gresim in multe feluri , si fie ca vrei tu sau nu vrei , DUMNEZEU exista, noi suntem creaturile lui , ca doar nu crezi tampenia cu supa cosmica , din care au iesit doua celule samd,si lucrul cel mai important, CRISTOS a murit pentru noi , pentru toate necuratiile noastre, pentru tot ceea ce am facut noi de mii de ani pe acest pamant de l-am adus in halul asta.....ti-a placut mircea eliade, cred ca da, stii care este parerea lui'''daca DUMNEZEU nu ar exista totul ar fi cenusa'''.....crestini nu sunt numai babele si manelistii amatori de mici si bere , ci si multi altii care au fost exemple stralucite pentru noi toti- stii ca au existat oameni care sau dus la canibali, da la canibali si l-au vestit pe isus cristos, da frate au fost in jungla la oameni care mancau oameni si i-au crestinat.....ai auzit de '''omul elefant'''?a trait in anglia , in sec 19.....auzi cum arata-o masa osoasa iesindu-i in evidenta la nivelul fruntii, o epiderma spongioasa asemanatoare florii de conopida,,insa maronie, si atarnandu-i in straturi pe spate, un craniu gigantic de circumferinta taliei, , pe piept parea sa -i fi crescut un guler de soparla.......medicul care l-a descoperit intr-un circ a ramas surprins sa afle ca acest om era un cititor asiduu , studiase operele lui shakespeare si jane austen si citise Biblia....iata ce spune acel medic despre omul acesta- '''necazurile il innobilasera.se arata o faptura cum nu se poate mai blanda , mai afectuoasa si mai placuta...fara a fi auzit vreodata nemultumit sau rauvoitor fata de cineva, nu l-am auzit plangandu-se sau lamentandu-se pentru viata mizerabila pe care o traise ori acuzand tratamentul inuman la care il supusesera cei de la circ...dupa ce a fost vizitat de diversi oameni au inceput sa-l scoata afara la aer in natura-'''a ascultat cantecul pasarilor, s-a luat dupa un iepure, s-a imprietenit cu un caine, , a urmarit pastravii taind undele unui rau..a cules flori de camp si i-a adus medicului.fiecare noua experienta de viata ii provoca o reactie de copil incantat.'''fiece clipa azilei ma face fericit'''spunea eldupa patru ani de fericire a murit in somn........in timpul scurtei sale existenete , a facut o macheta a unei catedrale din bucatele de carton si hartie colorata ,se numea'''imitatia harului zburand din tarina''''........acum ce sa zic , suntem sanatosi , intregi, ne bucuram de libertate pe motociclete si , totodata suntem orbi , neputinciosi, sa vedem pe CEL care a creat totul?

Link spre comentariu

Rockule..,o dovada ca Dumnezeu exista este aceea ca tu insasi existi.., sau poate crezi ca pe tine te-a creat Natura si pe Natura a creat-o Mama Natura.., si Mama Natura de cine o fi fost creata de Bunica Natura?! Daca ai avea o minima logica (si cred ca o ai) ai accepta faptul ca nu ai aparut din neant! Cineva tine Universul asta intr-o anumita ordine si se pare ca absolut totul pana la cel mai mic atom si celula are un scop bine stabilit de cel care pana la urma este Dumnezeu.Exista posibilitatea, pur teoretica ca Dumnezeu sa nu existe dar, din pacate sau din fericire, ia-o cum vrei, parerea mea e ca El exista! Si iti repet.., pune-te bine cu EL, altfel o sa umbli vesnic in combinezon de piele in Iad.., unde se spune ca ar fi foaarte cald! Ar fi neplacut, nu crezi? :)

Jeane mie logica imi spune asa:noi ca specie suntem prea "mici"(inca)ca sa realizam cum au decurs lucrurile....ca ne-a facut mama natura,ca ne-a facut dumnezeu....daca am fost creati de cineva cred ca ala se da pe spate de ris nu ne asteapta sa ne intrebe ce am facut bine sau rau in vietile noastre,cred ca are parte de un reality-show pe cinste

P.S.:cu un pic de bun simt poti sa rezolvi cam tot in viata asta,nu ai nevoie de nu stiu ce carte scrisa de niste semisalbatici cu viziune mai mult decat ingusta asupra mamei natura sa iti dicteze calea de urmat... ;)

Link spre comentariu

Vizitator rock46hunt
Jeane mie logica imi spune asa:noi ca specie suntem prea "mici"(inca)ca sa realizam cum au decurs lucrurile....ca ne-a facut mama natura,ca ne-a facut dumnezeu....daca am fost creati de cineva cred ca ala se da pe spate de ris nu ne asteapta sa ne intrebe ce am facut bine sau rau in vietile noastre,cred ca are parte de un reality-show pe cinste

P.S.:cu un pic de bun simt poti sa rezolvi cam tot in viata asta,nu ai nevoie de nu stiu ce carte scrisa de niste semisalbatici cu viziune mai mult decat ingusta asupra mamei natura sa iti dicteze calea de urmat... ;)

succes!

numai bine,si sa stii ca nici pe tine nu te-am lins...asa cum zic unii pe aici!

Link spre comentariu

Vizitator Kosh

"Doamne, dă-mi tăria să nu mă rog niciodată, cruță-mă de nebunia oricărei adorații, depărtează de mine ispita unei iubiri ce m-ar dărui ție pe veci. Fie ca vidul să se întindă între inima mea Âşi cer! Nu-mi doresc defel pustiurile populate cu prezența ta, nici nopțile tiranizate de lumina ta Âşi nici Siberiile topite sub soarele tău. Mai singur decât tine, îmi vreau mâinile curate, spre deosebire de ale tale care s-au mânjit pe veci plămădind lutul Âşi amestecându-se în treburile lumii. Nu cer stupidei tale atotputernicii decât respectul cuvenit singurătății Âşi chinurilor mele. N-am ce face cu vorbele tale; Âşi mă tem de nebunia care m-ar îndemna să le ascult. DăruieÂşte-mi miracolul recules de dinaintea primei clipe, pacea pe care n-ai putut s-o înduri Âşi care te-a stârnit să faci o spărtură în neant ca să deschizi aici acest bâlci al timpurilor Âşi să mă osândeÂşti astfel la univers, - la umilința Âşi la ruÂşinea de a fi."

Emil Cioran

Link spre comentariu