March Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 insider, stii ca toata lumea tine la tine, da' vor sa te necajeasca. Acum serios, ia-ti motor, da-te cu el, mergi in Fundatie daca-ti place. De desconsiderat, nu stiu cum sa-ti spun, dar "apoi o sa iesi si tu cu plasticata ta cu baetii in fundatie la o punga de seminte nutline si la plimbari de 20km/h prin copou/independentei" numai respect nu demonstreaza. Sa stii ca nu toti din fundatie o dau cu seminte, plimbari la pas pe copou si alte "minunatii" d-astea pseudo-deranjante. Asadar, vrei respect, arata respect. Si cand iti iei motor, astept sa ne povestesti din excursii. Succese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 Hai men, nu stii de glume? glumeam si la faza cu plasticata si la faza cu desconsideratul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Aprilie 12, 2008 Share Postat Aprilie 12, 2008 maine la 12 30 la fundatie... facem o tura pan la harlau;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 mai veniti in seara asta in fundatie? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 se merge undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ride2live Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 dakum..se vine in fundatie in fiecare seara aproape.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 eu sunt turist deocamdata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 eu sunt turist deocamdata... cum de? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 cum de? turist, pasager, chirias...cum vrei sa zici..astept banii de la banca sa iau moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MODJO Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Cer scuze motociclistului cu speeder-ul negru ce cobora pe Copou si m-a salutat;eram concentrat pe trafic si am apucat sa dau doua claxoane dar cam tarziu.Inca o data scuze,stiu cum e sa saluti si sa nu ti se raspunda. Hihi... si eu care ma gandeam..mai mai ce e cu baiatul asta?Chiar ma gandeam sa intorc si sa te rastorn de pe moto pt ca nu ai rasp la salut ) Hai mai... relax... tot timpul se intampla sa nu mai saluti pe cineva din diferite motive...no harm done Noi sa fim sanatosi si voiosi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 14, 2008 Share Postat Aprilie 14, 2008 Hihi... si eu care ma gandeam..mai mai ce e cu baiatul asta?Chiar ma gandeam sa intorc si sa te rastorn de pe moto pt ca nu ai rasp la salut ) Hai mai... relax... tot timpul se intampla sa nu mai saluti pe cineva din diferite motive...no harm done Noi sa fim sanatosi si voiosi ! Nu erai tu Emy, tu ai fi fost ori pe o roata ori aveai 400km/h, n-avea timp sa te vada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Hello!!! Eu sunt Tano... iesean de fel, stabilit in Bucuresti de ceva vreme. Am un CBR 600rr 2007 (and happy about it) ... Sezonul asta o sa avem ocazia sa ne vedem prin Iasi destul de des... si daca aveti drum prin Bucuresti sunteti invitati la o bere (apropo...se mai face Berea Zimbru? ) Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 Frate s-au schimbat multe in Iasi. Din pacate Bere Zimbru nu mai gasesti in schimb gasesti Conserva Zimbru la fiecare coltz de strada iar daca ai ghinion poti sa iei si o gura de capota Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Aprilie 15, 2008 Share Postat Aprilie 15, 2008 si ce se gaseste in conserva aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicretu Postat Aprilie 21, 2008 Share Postat Aprilie 21, 2008 si ce se gaseste in conserva aia? de obicei 2-3 manelisti de italia...cu pungi de seminte in buzunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Salutare Iesi! Numele meu e Nelu, sunt foarte incepator, am 26 ani , am o frumusete de Ducati Monster 750, (cui nu-i place sa se abtina va rogg! ) sunt medic rezident psihiatru la Socolica (ofer consultatii gratis la motociclisti ) nr meu de telefon e 0726746969,id mess ''nelluu'' sunt dornic de iesiri si tot ce tine de socializare intre cei care iubesc motociclismul, dupa pasti voi veni si eu prin fundatie..... abia astept sa va cunosc .... ''Paste Fericit !!! '' see u! P.S. - nu-s manelist! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 bine ai venit nellu. te asteptam cu monstrul. ai ceva tobe sport pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Aprilie 26, 2008 Share Postat Aprilie 26, 2008 bine ai venit nellu. te asteptam cu monstrul. ai ceva tobe sport pe ea? sunt..... din belsug! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 27, 2008 Share Postat Aprilie 27, 2008 Era cit pe ce sa-mi iau si eu Monster 750 ca prim motor. De curiozitate, cum te impaci cu el, fiind incepator? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nelluu Postat Aprilie 28, 2008 Share Postat Aprilie 28, 2008 Era cit pe ce sa-mi iau si eu Monster 750 ca prim motor. De curiozitate, cum te impaci cu el, fiind incepator? Ma impac destul de bine cu el, e usor, schimbi vitezele rar, pozitia e super, in schimb ma deranjeaza un pic cuplul cam mare la turatii joase, cam brutal .... da nu-i nimic ma invat eu cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
letgo Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 (editat) Salutare baieti Sunt Andrei Ciobotaru, iesean la origine, student la SV (Silvicultura nu era la Iasi ). Am 23 de ani si cum imi iau licenta la vara plec dupa motor Imi plac la nebunie BMW adventure si Suzuki bandit insa nici chopperele nu`s urate deloc Fac scoala de soferi si examenul il dau pe la sfarsitul lui mai. Abia astept Deci sunt noob atat in ale motoarelor cat si in mecanica lor. Credeti ca daca trec si eu pe la fundatie o sa fie timp de stat cu voi la o bere si`o poveste? (n`am motor inca ) Toate bune si la mai multi km P.S.: Salutare si fetelor.. Editat Mai 3, 2008 de letgo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MODJO Postat Mai 3, 2008 Share Postat Mai 3, 2008 Nu erai tu Emy, tu ai fi fost ori pe o roata ori aveai 400km/h, n-avea timp sa te vada Eu pe o roata? vai doamne...eu cu 400? nu stiu de ce se lanseaza asemenea ipoteze la adresa mea...eu sunt cel mai cuminte, cel mai linistit si sa nu uitam cel mai silentzios participant din trafic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 Cind se termina oribiliciunea asta de vreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 cred ca maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleksz Postat Mai 4, 2008 Share Postat Mai 4, 2008 (editat) Salut Eu sunt Alex , am un dnepr dar inca nu e gata de drum... Sper sa-l pun pe picioare (roti) si sa-l aduc in iasi cat mai curand... Bafta multa.. Editat Mai 4, 2008 de Aleksz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate