Sari la conținut

Italianca mea Frumoasa si fierbinte


Roli
 Share

Postări Recomandate

misto motocicleta.......sigur ai dat pe ea vreun sac de euro....dar a meritat!!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 133
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

atat ai dat pe ea 32000 euro? esti nebun omule sau te dau banii afara din casa............:lol:))

 

 

Heeeeiii, nu ma confundatzi cu 'nea Jiji ! :ok:

E motocicleta care mi-a placut cel mai mult la salonul de la Milano din Noiembrie 2005 iar pentru acest fapt, pretzul mi s-a parut OK. Am luat-o insa din Germania de la un prieten bun, dealer Ducati.

Pe de alta parte, stau toata ziulica in firma. Macar in week-end sa ma pot bucura de cele materiale.

Cele Bune !

;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Domnule Roli, felicitari pentru alegere

 

Ma bucur sa vad ca mai exista si oameni fueled by passion. sincer parerea mea nu despre italieni nu e foarte buna, dar stiu ca fac cele mai misto masini si motociclete, cel putin dupa gustul meu. :cheers:

 

Sincer eu am facut un sacrificiu a-mi cumpara Honditza mea, pentru ca la varsta mea si la experienta mea ASTA MI-A PLACUT CEL MAI MULT. Sunt sigur ca va veni o zi in care voi calari si eu o italiana cu "R" in coada. ;)

 

Din ciclul DreamBike as alege dintre un Ducati 999R XEROX, MV Agusta F4/F5 Senna, Benelli Tornado Tre. :bigstar:

 

Bucura-te de ea in garaj , pe strada, pe circuit, la semafor, la 280kmh dar incearca sa stai intodeauna deasupra. E mai safe si mai placut :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domnule Tuningboy,

Multumesc pentru aprecieri :D

Mai demult nu aveam nici eu o parere strasnica daspre italieni ( era vremea cand aveam Suzuki si dupa acea Honda ), insa timpul le indreapta pe toate.

Din fericire au trecut si vremurile in care un posesor de Ducati se imprietenea rapid cu mecanicii din Service. La motoarele actuale primul interval de service e la 1000 km iar urmatoarele din 10 in 10 mii. Cu putzin bun simt si grija nu trebuie sa te astepti la probleme. Asta e din experienta ultimilor ani ai multor impatimitzi de Ducati, amici de-ai mei din Germania.

Daca vorbim de Dream-Bike, ai uitat noul Desmoseidici RR. Dupa parerea mea asta e " capo di tutti capi ".

Cu putin noroc pot merge la inceput de iulie la Oschersleben unde e" Festival Italia" si vor fi prezente toate marcile italiene. Va fi prezentata sper si noua bomba.

Pana atunci iti doresc si eu multe bucurii pe Honditza ta :banana:

Salutare

Roli

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand, felicitari maxime Roli si s-o stapanesti sanatos. Sper ca ai udat-o cum se cuvine ca sa mearga bine :banana:

In al doilea rand legat de disputa cu japoneze si Ducati, toata treaba e legata de feeling. Pe circuit in mod clar Ducati e mai tare. Pe de alta parte raportul pret/performante e in favoarea japonezelor. Pana la urma fiecare cu ce-i place (si cu ce-si permite) . Eu am un Kawasaki gpx 600, dar nu as refuza in nici un moment un 900 SS :D

Pentru Silviu: puterea motorului se poate masura la ambreiaj (asa se face la masini si la motocicletele japoneze) sau in diverse alte puncte de-a lungul lantului cinematic al transmisiei, pana la roata. Daca o masori la roata, valoarea o sa iasa mai mica pentru ca se pierde putere in transmisie. La Ducati si BMW se masoara la roata din cate stiu

Un Nissan Skyline este o masina foarte tare dar, oricati cai i s-ar indesa sub capota, nu va ajunge la finetea si manevrabilitatea unui Ferrari 430. In plus un astfel de Nissan este "de necondus" la viteze normale si extrem de inconfortabil. Stiu pentru ca ma invart in domeniul asta (si ca scoala si ca serviciu) de multi ani, si ce am spus mai sus nu e neaparat parerea mea, ci a pilotilor si specialistilor recunoscuti in toata lumea.

Inca o data la mai multe Roli si sa fie intr-un ceas bun!! :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

roli bravo tata! bine faci. dar poate dupa atatea discutii orez vs. fasole(inutile de altfel si complet offtopic, dar asta e specializarea dl. Silviu - by the way silviu esti atat pe dinafara ca degeaba imi racesc gura sa-ti explic ca n-ai cultura de motoare SS sau Racing), ne spui si noua ce impresii ti-a facut focoasa, cum ti se pare, si cum o compari fata de ce ai avut inainte...

 

 

poate ne si zici exact ce ai avut inainte.

 

 

sa o stapanesti sanatos si la punga gros!

 

spor

Editat de Bitza
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bitza ,mai intai ,mai minte putin pe la ce viteze prinzi cu un 400cmc si apoi scrie pe aici :cheers: ...acolo vad ca nu ai mai scris nimic ,de cand ti-a scris si domnul Dan Nastase vitezele la un 400 ,ai tulit-o cu coada intre picioare. Hai ,scrie acolo si nu te "ridica" in alte topicuri B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hallo, domnii !

Putezti sa va paruitzi altundeva ? Nu intzeleg ce are toata lumea cu Silviu :cheers:

@ Bitza

Cu focoasa e bai mare. Merge ca glontzu', ciclistica e brici, iasa din curbe ca muscata de c...

O pot compara din propria experientza doar cu CBR, dar e cu totul altceva.

Pozitzia pare la inceput incomoda, insa e o chestiune de obisnuintza, fitness si antrenament.

De doua sapt. am mai adus un 999S pe care vreau sa-l prepar pentru circuit. Deocamdata ii fac inca rodajul. Se vede insa o mare diferentza chiar si intre astea doua motoare, 999R si 999S.

@kriminal

Ai dreptate, e intradevar o chestiune legata de gust individual, posibilitati financiare la care as adauga si putzina cultura pentru moto si tehnica. Raportul pret-performante inclina intradevar balanta pentru japoneze. Eu sunt insa interesat mai mult de o solutzie tehnica rafinata combinata cu un design unic. Nu in ultimul rand mai e si chestiunea de individualitate, nu vezi un 999R Xerox chiar pe toate drumurile.

Legat de comparatzia F430 si celalalt vehicul, ....hai sa comparam un costum Armani cu unul de Braila, chiar sa aiba 25 de buzunare, trei veste si doua gulere, sa tzina cald, sa tzina de ploaie- nu va fi niciodata Armani.

Cel putzin asa vad eu lucrurile.

Salutare tuturor si un week-end placut B)

Roli

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa silviu,zi-le tu!

Rau mai esti tata!

Dupa cate ai scris,nu cred ca ai peste 20 ani

sanatate maxima

 

Prietene vad ca ai facut o fixatie pentru Silviu.Ai mai facut tu o propunere indecenta :cheers: intr-un alt topic.Din cate stiu e un forum in care fiecare isi poate exprima liber opiniile.

 

PS Roli sa stapanesti sanatos motoreta si sa te bucuri de ea asa cum iti doresti tu B)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

omu' uraste tot ce inseamna V2!!!!

Fara macar sa stie cu ce se mananca!

E super rautacios.Nu-mi sta in caracter sa vorbesc fara sa am motive intemeiate.

Atata tot...in rest respect tot ce inseamna calaret pe 2 roti inclusiv pe silviu :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Seiko Spring Drive votat de cunoscatori ceasul anului 2005. Orice comparatie este relativa. Breguet ofera alta dimensiune de exclusivitate decat Ducati. Cu toate astea, iata Seiko mai inovativ anul trecut decat orice alt ceas. Armani pe de alta parte, ca si H. Boss sau Calvin Klein produce in Romania, fie ca la Braila sau nu.

Ca sa revenim la ale noastre, Ducati face motoare. La fel si HoSuYaKa. La fel si multe alte firme de care nu prea vrea nimeni de pe aici sa auda. Simplul fapt insa ca exista divergente pe tema "care este mai buna" dovedeste faptul ca cele doua scoli sunt in competitie, deci aproape una de alta. In muzeul fabricii Honda, primul exponat este un Mondial daca nu ma insel. Pentru care stimabilul Honda a primit acceptul italianului de a-l face bucati si de a se inspira din el.

Daca ne uitam pe orice post, toata lumea se da "pasionata de motociclism" in schimb tinde sa uite ca inima i-a impins intai spre acest sport si folosesc ratiunea excedentar cand vine vorba de fiabilitate sau pretul pieselor. De inteles in cazul celor care depind de motocicleta ca si mijloc de locomotie, nu si de cei care o privesc ca pe un "fun factor".

Exclusivitate, vreau sa vad si eu un Super Squalo in Romania. Atunci vorbim de exclusivitate.

 

Roli, s-o (sa le)stapanesti sanatos. Eu as da Xerox-ul jos de pe ea. Ar fi mai individuala, ajunge ca e 999R, nu-i mai trebuie alte nume. Doar o sugestie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma bucur ca ai prins ideea.intr-adevar seiko sunt mai ieftine mai fiabile si de multe ori mai precise,insa inima iti spune sa iti iei un breguet(preferatul meu e insa antoine preziuso).(snt mai meseriasi d-aia i am dat spre exemplu si nu rolex sau mai stiu eu ce alte nenorociri supraevaluate).comparatia cu armani si braila nu e prea fericita pt k armani nu prea isi merita pretul(ca sa nu mai vbim de hugo boss care isi fac camasile in china la 20 de $ si le vand cu 150).cine intr-adevar vrea un costum bun isi face unul la comanda la un croitor englez sau italian.firma nu conteaza.doar calitatea

post-9103-1150717209_thumb.jpg

post-9103-1150717224_thumb.jpg

Editat de allias
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

neah.antoine preziuzo,3 turbillon la 3volution ,plus ca e independent si isi face propriile mecanisme.si zenith sunt buni chiar f buni(calibrul lor El primero e unul dintre cele mai bune din lume dpdv al fiabilitatii si preciziei) dar nu te lua intotdeauna dupa reclama.

 

ps:toate snt bune numai ca nu avem noi bani de ele . :cheers: don't buy fake watches people

Editat de allias
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

omu' uraste tot ce inseamna V2!!!!

Fara macar sa stie cu ce se mananca!

E super rautacios.Nu-mi sta in caracter sa vorbesc fara sa am motive intemeiate.

Atata tot...in rest respect tot ce inseamna calaret pe 2 roti inclusiv pe silviu

Ori eu sunt nebun ,ori... Eu doar am fost acid la ANUMITE REMARCI referitoare la japoneze ,gen "nu au fata de nu stiu ce tobe" ,"orezarii..." ,doar ATAT!!! Sau cumva trebuia sa zic DA ai dreptate ,doar asa ca sa fim "prieteni"?!?! :cheers: V-am spus toate imi sunt la fel de dragi ,dar cand vad ca se jigneste un model si se ridica in slavi alt model ,ma cam apuca "nebuniile".Ma bucur caci ,chiar m-am INTELES cu Rolli ,dar vad ca sunt alti "paraziti" pe aici...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Roli, s-o (sa le)stapanesti sanatos. Eu as da Xerox-ul jos de pe ea. Ar fi mai individuala, ajunge ca e 999R, nu-i mai trebuie alte nume. Doar o sugestie.

@Aquila

999R cu designul Xerox identic cu cel din SBK se produce intr-o editzie limitata. Mie imi place chiar foarte mult in aceasta versiune.

De fiecare data cand vad pe Eurosport o cursa din SBK mi se pare ca vad motorul meu.

Shi sa vreau, ca tot nu as putea da jos colantele deoarece sunt acoperite cu cateva straturi de lac transparent. Dar crede-ma, e foarte faina asha !

Roli

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutari Roli!

Sa ai noroc de ea!

E super!

Sper sa-mi permit si eu un R cat de curand.

 

 

Vad ca si pe topicul asta se baga in seama Silviu de la Asociatia Mandriei Japoneze.

Chiar e rautacios omu asta!

 

 

Cred ca esti baiatul de care a zis Bogdan (ZX10 - Turda) ca vine anul asta la curse cu Ducati. :lol:

 

 

Sabin, cred ca ala sunt eu.

Sper sa reusesc.

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...