calinmoto Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Ia sa pun si eu ceva poze . De prin Tara adunate si la motociclisti aratate !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Razboi in miniatura. Unde-s multi puterea creste: Victime de razboi: superb! titlul , compozitia, focalizare....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 salutare ..mai sunt si poze ''imprumutate ''.. dar poate e cineva care nu le a vazut .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 cateva poze Mesaj completat Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florad Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 am mai gasit cateva poze facute in drumetii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 Padurile de salcam din zona satului Altringen : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 sarpe calcat de masina langa Viena: marmote pe Grimsellpass (Elvetia) / Caprioare la coborarea de pe Passo Stalle (Italia) turma de Milka pe Grossglockner / capre pe SĂślden Gletscherstrasse (Austria) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Ia sa pun si eu ceva poze . De prin Tara adunate si la motociclisti aratate !! arsshhh dejtzeluuu' , nu arde soarele ala mai Caline ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 foarte buna ideea topicului ,,,felicitari eu vin cu un filmulet pe you tube, din "excursia de cutremur" din vara asta Nota : miriapodul are cam 20 cm iar planta aia cu apa retine cam 100 ml in fiecare cupa,,,, zona vrancea, rezervatia Tishita http://www.youtube.com/user/pescarusul911#...u/1/5CwvcUH6daw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M a v e r i c k Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Noiembrie 12, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 12, 2009 Mesaj din Cheile Sohodorului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Noiembrie 12, 2009 Share Postat Noiembrie 12, 2009 un fel de FAUNA SI FLORA. era gluma..nu-s misogin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Noiembrie 21, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2009 "Pescari si pesti" Mesaj completat @Maverick,multumim pt 'portrete'-sunt superbe-fotografii adevarate,realizate cu multa munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 22, 2009 Share Postat Noiembrie 22, 2009 (editat) Afganistan : Mesaj completat 1. soldat soparlitza...''de veghe intr-un lan de ...praf '' 2.Catzel de preerie la o sedinta de bronz natural(afgan spa) 3.Acelasi soldat soparlitza fotografiat prin binoclu 4.Catzel de preerie aflat la asanarea vizuinii 5.Iepurasul 007.Clar ca-i spion,nu vedeti ce urechi are? 6.O floricica ..''ratacita-n panamea'' 7.Tanar scorpion rosu...aici era alb de furie ca l-am deranjat de la somn (isii facuse patul in buzunarul unei haine lasate pe jos) 8.soldatul anti-insecta 9.Caporal varan tratandu-ne cu indiferenta 10.Sergent catzel ''cazut'' la datorie..in timp ce se scarpina 11.Trupe indigene..deplasarea in formatie la instructie 12.Pe locuri..fiti gata.. 13.Asteptand troleul 14.Soldat Georgel de la fortele speciale la sala...de mese 15.Soldat Georgel surprins dormind in post 16.Sergent Mitzecatze luptator anti-sarpe..(no mouse,no snake...right ? ) 17.Politist afgan...o specie pe cale de disparitie.. Editat Noiembrie 22, 2009 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scorpioanca Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Reapere, ai adus ceva noutati pe topicul asta 16.Sergent Mitzecatze luptator anti-sarpe..(no mouse,no snake...right ? ) Mitzecatze este cel mai tare sergent ever, iar motto-ul lui complet este "No mouse, no snake, no fucking enemy!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 Valea Cernei Sfintele Sarbatori de Paste 2009 Salamandra matinala.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Noiembrie 23, 2009 Share Postat Noiembrie 23, 2009 ... "No mouse, no snake, no fucking enemy!" ... Pai da mei dar am cenzurat putin motto-ul sa nu ma baneze adminii Kosovo (acum vreo 8 ani) : Mesaj completat 1.La o terasa in Balcani cu ghidul nostru roscat Mirko 2.Ceva ruda de-a lui Mirko dar mai blanos 3.Domnul Pastrav (care sarea sa te pape daca baga-i degetul in apa)...inamic clar ! 4.dublura.. 5.Trupe indigene in deplasare 6.Serpisor neprietenos...oare de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SNOWMAN Postat Noiembrie 27, 2009 Share Postat Noiembrie 27, 2009 (editat) Afganistan :Mesaj completat 1. soldat soparlitza...''de veghe intr-un lan de ...praf '' 2.Catzel de preerie la o sedinta de bronz natural(afgan spa) 3.Acelasi soldat soparlitza fotografiat prin binoclu 4.Catzel de preerie aflat la asanarea vizuinii 5.Iepurasul 007.Clar ca-i spion,nu vedeti ce urechi are? 6.O floricica ..''ratacita-n panamea'' 7.Tanar scorpion rosu...aici era alb de furie ca l-am deranjat de la somn (isii facuse patul in buzunarul unei haine lasate pe jos) 8.soldatul anti-insecta 9.Caporal varan tratandu-ne cu indiferenta 10.Sergent catzel ''cazut'' la datorie..in timp ce se scarpina 11.Trupe indigene..deplasarea in formatie la instructie 12.Pe locuri..fiti gata.. 13.Asteptand troleul 14.Soldat Georgel de la fortele speciale la sala...de mese 15.Soldat Georgel surprins dormind in post 16.Sergent Mitzecatze luptator anti-sarpe..(no mouse,no snake...right ? ) 17.Politist afgan...o specie pe cale de disparitie.. Salutari din Timisoara .... uite ca ne regasim si pe aici Numai bine! Interesante poze ... mai ales locatia Editat Noiembrie 27, 2009 de SNOWMAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piffi Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Noiembrie 29, 2009 Share Postat Noiembrie 29, 2009 (editat) Cateva poze mai putin reusite si de la mine, dar tot cu flora si fauna vazuta de pe mobra: Anu asta a fost: motan in Brasov Ursoaica cu pui pe transfagarasan cal pe transalpina flori inghetate pe Rarau fructe de padure pe Rarau si culegatorul de fructe de padure atasat o casuta din povesti la una din manastirile din Bucovina dulau pe Ceahlau Anul trecut am vazut magari pe transfagarasan alt magar de data asta la Histria mata in Sighisoara nufar si testoasa in Mircesti (Iasi) Si ultima poza din 2007, anul in care am inceput sa umblu cu mobra: godaci in mijlocul Iasi-ului Editat Noiembrie 29, 2009 de biohazardousguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samuraimache Postat Martie 27, 2010 Share Postat Martie 27, 2010 Delta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Martie 31, 2010 Share Postat Martie 31, 2010 Cateva poze din NZ: 1. Foci, in apropiere de Moeraki. 2. Ferma de... caprioare, Bluff. 3. Iepuras pe malul Lacului Tekapo. Mesaj completat L.E. 4. Si un peste dintos, habar nu am ce este, ziceti-mi vreunul care se pricepe... Mesaj completat Al naibii, l-a pus primul si a stricat ordinea... Oricum, deosebiti voi pestele de caprioare si foci, nu?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura_tazy Postat Aprilie 3, 2010 Autor Share Postat Aprilie 3, 2010 Cateva poze din NZ: 1. Foci, in apropiere de Moeraki. 2. Ferma de... caprioare, Bluff. 3. Iepuras pe malul Lacului Tekapo. Mesaj completat L.E. 4. Si un peste dintos, habar nu am ce este, ziceti-mi vreunul care se pricepe... Mesaj completat Al naibii, l-a pus primul si a stricat ordinea... Oricum, deosebiti voi pestele de caprioare si foci, nu?! Frumos!!! Orice ma asteptam sa vad pe acest topic,dar la foci nu m-am gandit Multumim pt poze PS Asteptam si ursi polari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 3, 2010 Share Postat Aprilie 3, 2010 Frumos!!! Orice ma asteptam sa vad pe acest topic,dar la foci nu m-am gandit Multumim pt poze PS Asteptam si ursi polari! De ursi polari nu promit nimic, insa s-ar putea sa rezolv de niste pinguini ...si n-am glumit, stie careva ce peste e ala?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate