puya123123 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 bobi din berceni,cel cu cbr 900rr galben ,s-a dat pe o roata cu pasager,si nu stiu cum s-au dezechilibrat si au cazut,pasagerul este julit,bobi are clavicula rupta....a fost si la meeting si la inmormantarea lui adrian,multi il cunoasteti..ii doresc recuperare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnutz_789 Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 cica nu esti motorist daca nu pici o data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Ii doresc refacere rapida si sa nu renunte la viata pe doua roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 20, 2006 Autor Share Postat Aprilie 20, 2006 stati linistiti ca nu renunta,mai are cel putin o cazatura(atat stiu eu) a facut stoppie si l-a lovit saua in fund si a cazut in cap..dar ma rog,macar poarta casca tot timpul,e talentat,pacat ca se intampla sa si cazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 A se observa tonul,atunci cand vina nu mai apartine consevarului. Insanatosire grabnica atat lui cat si pasagerului(ei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 Orice sut in fund ii un pas inainte Recuperare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 s-a dat pe o roata cu pasager Ii doresc refacere rapida si sa nu renunte la viata pe doua roti. stati linistiti ca nu renunta,mai are cel putin o cazatura(atat stiu eu) a facut stoppie si l-a lovit saua in fund si a cazut in cap.. Din cate imi dau eu seama a renuntat deja, din moment ce prefera sa circule pe-o roata. Fie ea cea din fata sau cea din spate. Topicul asta nu prea area ce cauta la "Accidente". Asa ceva ar trebui postat la sectiunea "Prostia se plateste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 am vazut azi motoru la sectie...cam julit....pacat de el si insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Aprilie 20, 2006 Share Postat Aprilie 20, 2006 A se observa tonul,atunci cand vina nu mai apartine consevarului. Topicul asta nu prea area ce cauta la "Accidente". Asa ceva ar trebui postat la sectiunea "Prostia se plateste" faze de genul asta nu se fac cu pasager... mai ales daca acestia nu au experienta necesara pt wheellie/stoppie sau cum Dumnezeu s-o fi scriind... insanatoasire grabnica, oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Insanatosire rapida, si poate data viitoare incearca fara pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 pasagerul cred ca a fost de vina,s-a dezechilibrat,el e profestionist la chestii d-astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Pai asta e un motiv in plus pentru care nu faci asa ceva cu pasager ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HONDANEGRU Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 Data viitoare pune atas si isi ia si copilul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ace20male Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 pasagerul cred ca a fost de vina,s-a dezechilibrat,el e profestionist la chestii d-astea... De ce crezi asta? Crezi ca profesionistilor nu li se poate intimpla? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 s fi curios sa citesc varianta lui a accidentului...are user pe forum?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 21, 2006 Autor Share Postat Aprilie 21, 2006 nu cred ca are,ma duc la el la spital azi si sper sa aflu mai multe detalii,tot ce am aflat pana acum,mergea la sala,si acolo la sala knd sa parcheze i-a zis unu da-ma o tura,si in 200-300 de metri s-a ridicat pe o roata(pasagerul fara nicio protectie) si au cazut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Aprilie 21, 2006 Share Postat Aprilie 21, 2006 ...s-a ridicat pe o roata(pasagerul fara nicio protectie) si au cazut.. Mai luati voi pasageri fara echipament sa vedeti cum o sa va para rau dupa aia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Aprilie 22, 2006 Share Postat Aprilie 22, 2006 mda...e usor inconstient bobby, dar totusi stie bine "la pupitru". in alta ordine de idei, bulangii aia de doctori l`au trimis acasa cu clavicula rupta fara sa`l opereze, si i`au spus sa se intoarca marti pt operatie. unde mai pui ca le`a dat si niste bani inainte... ca informatie generala pt viitor...la bagdazar (spitalu` 9) au cea mai poasta sectie de ortopedie si cei mai prosti doctori in domeniu insanatosire grabnica, bobby... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Aprilie 22, 2006 Autor Share Postat Aprilie 22, 2006 ' date='Apr 22 2006, 07:47 PM' post='375295']mda...e usor inconstient bobby, dar totusi stie bine "la pupitru". in alta ordine de idei, bulangii aia de doctori l`au trimis acasa cu clavicula rupta fara sa`l opereze, si i`au spus sa se intoarca marti pt operatie. unde mai pui ca le`a dat si niste bani inainte... ca informatie generala pt viitor...la bagdazar (spitalu` 9) au cea mai poasta sectie de ortopedie si cei mai prosti doctori in domeniu insanatosire grabnica, bobby... ce oameni.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orlando Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 ' date='Apr 22 2006, 07:47 PM' post='375295']mda...e usor inconstient bobby, dar totusi stie bine "la pupitru". in alta ordine de idei, bulangii aia de doctori l`au trimis acasa cu clavicula rupta fara sa`l opereze, si i`au spus sa se intoarca marti pt operatie. unde mai pui ca le`a dat si niste bani inainte... ca informatie generala pt viitor...la bagdazar (spitalu` 9) au cea mai poasta sectie de ortopedie si cei mai prosti doctori in domeniu insanatosire grabnica, bobby... Nu e chiar asa cu doctorii de la 9....cumnata-miu a cazut cu moto al meu vara trecuta (cadru stramb..furca indoita...etc) si l-au operat cei de acolo tot pentru fractura de clavicula....si acum e super bine...a stat cu suruburi 6 luni. In fine, ceea ce vreau sa spun e k la el doctorii au reactionat imediat. eu locuiesc in com. Berceni...stiu cbr-ul de la circa 15...nu-l stiu pe boby...imi pare rau ptr el... p.s. aflasem si yo de accident....mi-a spus o gagica care frecventeaza sala de pe Racovita.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackman Postat Aprilie 24, 2006 Share Postat Aprilie 24, 2006 Insanatosire grabnica....mai ti minte ce ti-am spus la inmormintare la Adrian???...Bafta multa si ai grija de tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate