Theo32 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 Transfagarasanul cum e? A fost cineva? E asfaltat din cate am inteles ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 (editat) Transfagarasanul cum e? A fost cineva? E asfaltat din cate am inteles ... mai asteapta, vreo 3 luni Editat Martie 1, 2012 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 mai asteapta, vreo 3 luni Astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 7, 2012 Share Postat Martie 7, 2012 Din Costesti pana la Sarmizegetusa vad ca e ceva forestier. Daca e drumul uscat, se poate urca cu o comunista, sau numai cu enduro? Este voie cu motorizat sau e doar pentru drumetie? Am un drum in mai pe acolo, pana la Costesti am sa intru sigur, dar sa stiu cum sa-mi fac planurile daca se poate continua sau nu. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Din Costesti pana la Sarmizegetusa vad ca e ceva forestier. Daca e drumul uscat, se poate urca cu o comunista, sau numai cu enduro? Este voie cu motorizat sau e doar pentru drumetie? Am un drum in mai pe acolo, pana la Costesti am sa intru sigur, dar sa stiu cum sa-mi fac planurile daca se poate continua sau nu. Multumesc! Iti pot raspunde eu aici Am fost anul trecut in primul weekend din octombrie. Drumul este intradevar unul din pamant de la iesirea din satul Costesti. Din pacate nu e atata de bun pe cat m-am asteptat, alternand zonele valurite unde a baltit apa cu zone ok si niste poduri asfaltate aproape de cetate. Nu e nimic imposibil avand in vedere ca s-a ajuns cu vitezana pana la parcarea de langa cetate. Problema e la mersul in grup fiindca se ridica ditamai prafu. Viteza cu care poate fi parcurs depinde de fiecare, dar cu enduro-touring cu pasager am mers cu 20-60km/h, iar cine a fost cu sportiva cu 20-30km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Din Costesti pana la Sarmizegetusa vad ca e ceva forestier. Daca e drumul uscat, se poate urca cu o comunista, sau numai cu enduro? Este voie cu motorizat sau e doar pentru drumetie? Am un drum in mai pe acolo, pana la Costesti am sa intru sigur, dar sa stiu cum sa-mi fac planurile daca se poate continua sau nu. Multumesc! Am fost impreuna cu Schumy la cetate, sunt 15 km de forestier, drum drept, mai putin ultimii 2-3 km care sunt pe urcare, se poate merge cu orice, dar mai incet (ca-i rece) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 8, 2012 Share Postat Martie 8, 2012 Am fost impreuna cu Schumy la cetate, sunt 15 km de forestier, drum drept, mai putin ultimii 2-3 km care sunt pe urcare, se poate merge cu orice, dar mai incet (ca-i rece) 18km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Martie 26, 2012 Share Postat Martie 26, 2012 Am inceput si eu sezonul cu cateva drumuri prin Salaj: Ciucea - Cizer - Crasna E impecabil, asfaltat recent, probabil in toamna. Verde plin. Drumul incepe din DN1 din Ciucea si pe harta apare ca DJ191D. Portiunea marcata acum cu maro este de fapt DJ108A, parte a drumului Ciucea Romanasi. Upgrade la verde plin. Urmeaza apoi o portiune lipsa pe harta moto. Continuarea e DJ108G marcat acum ca neasfaltat cu maro. Upgrade la verde plin toata portiunea pana la Crasna. Inainte de Crasna se face la stanga DJ191E: Inters. cu DJ108G - Peceiu - Banisor - Ban -Sag Partial e marcat acum cu verde plin. De fapt eu apreciez ca pe tot drumul asfaltul e cam de 100km/h, caci mai sunt denivelari. In realitate viteza e limitata de curbe. DJ191D Sag - Fizes - Valcau de Jos - Boghis: asfalt bombardat, plin de gropi; vmax=40km/h Boghis - Nusfalau: asfalt cu petice si denivelari; vmax=60km/h DN1H Nusfalau - Simleul Silvaniei - Pericei - Varsolt: asfaltat recent, upgrade la verde plin. Se mai lucreaza la cateva podete unde se circula pe un singur fir. Varsolt - Hereclean (inters. DN1F): drum in lucru, momentan e asfaltata doar o banda. E corect cum apare acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 introdus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Am inceput si eu sezonul cu cateva drumuri prin Salaj: Ciucea - Cizer - Crasna E impecabil, asfaltat recent, probabil in toamna. Verde plin. Drumul incepe din DN1 din Ciucea si pe harta apare ca DJ191D. Portiunea marcata acum cu maro este de fapt DJ108A, parte a drumului Ciucea Romanasi. Upgrade la verde plin. Urmeaza apoi o portiune lipsa pe harta moto. Continuarea e DJ108G marcat acum ca neasfaltat cu maro. Upgrade la verde plin toata portiunea pana la Crasna. Inainte de Crasna se face la stanga DJ191E: Inters. cu DJ108G - Peceiu - Banisor - Ban -Sag Partial e marcat acum cu verde plin. De fapt eu apreciez ca pe tot drumul asfaltul e cam de 100km/h, caci mai sunt denivelari. In realitate viteza e limitata de curbe. DJ191D Sag - Fizes - Valcau de Jos - Boghis: asfalt bombardat, plin de gropi; vmax=40km/h Boghis - Nusfalau: asfalt cu petice si denivelari; vmax=60km/h DN1H Nusfalau - Simleul Silvaniei - Pericei - Varsolt: asfaltat recent, upgrade la verde plin. Se mai lucreaza la cateva podete unde se circula pe un singur fir. Varsolt - Hereclean (inters. DN1F): drum in lucru, momentan e asfaltata doar o banda. E corect cum apare acum. Multumesc de informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumi_k Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 stie cineva cum e drumul buc - targoviste, dupa iesirea din iarna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Leu' Postat Aprilie 16, 2012 Share Postat Aprilie 16, 2012 stie cineva cum e drumul buc - targoviste, dupa iesirea din iarna? Bun. Targoviste - Ploiesti, e bun Targoviste - Campu Lung, e prost dar folosibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Aprilie 26, 2012 Share Postat Aprilie 26, 2012 introdus A trecut aproape o luna, dar traseul acela inca nu e actualizat pe harta moto... Si alte rapoarte mai vechi care au fost introduse la un moment dat acum au disparut de pe harta. De ex asta: /index.php?/topic/437149-trasee-si-rute-in-romania/page__view__findpost__p__2916697 Sau drumurile din jud CJ raportate in postul asta: /index.php?/topic/437149-trasee-si-rute-in-romania/page__view__findpost__p__2929135 (DJ108C, DC26, DC128A) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QuietKey Postat Aprilie 27, 2012 Share Postat Aprilie 27, 2012 Stie cineva EXACT starea drumului 7A Petrosani - Obarsia Lotrului? pe harta e trecut cu rosu, char nu pot sa trec pe acolo cu un sport-touring? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SwatGuard Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Am auzit de la cineva care a fost anul trecut ca e praf drumul.Nu stiu daca a fost reparat intre timp.Omul mersese cu un Varadero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Drumuri facute azi (moto standard): DJ141B 1. Saros pe Tarnave - Biertan - Richis: asfalt cu denivelari, trebuie degradat de la verde la galben (80km/h) 2. In Richis e asfalt bombardat, 40km/h 3. Din Richis pana la inters cu DJ141 e macadam acceptabil (drum cu serpentine prin padure) 40km/h DJ141 e marcat corect pana in Barghis DJ106 Barghis - Ighisu Vechi - Altana - Nocrich - Cornatel - Sibiu: asfalt excelent, curbe cate vrei, circulatie aproape zero. Un drum minunat pt moto. Upgrade la verde plin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
QuietKey Postat Aprilie 29, 2012 Share Postat Aprilie 29, 2012 Am fost ieri acolo. Nu e praf drumul. eu am mers cu gsx-f ul constant cu 40 km/k , cu unele exceptii cand nu era asfalt. Eu nu stiu de ce e trecut cu rosu pe harta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amacara1 Postat Aprilie 30, 2012 Share Postat Aprilie 30, 2012 (mers azi, cu bandit) DJ102, toata zona Slanic Prahova - eu l-as ridica de la galben la verde deschis, nu am sesizat probleme DN73A, Rasnov-Predeal - confirm verdele plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Mai 1, 2012 Share Postat Mai 1, 2012 Deci drumul de la Herculane pana la bifurcatie Baile de arama/Cerna sat ..este... PRAAAAFFFFFFF !!!!!!!!!!! In total sunt 10 km de asfalt bun...adunat! cum intrii in jud Mehedinti drumul e bombardat!!! nu apuci sa te uiti la pesisaj ca incerci sa eviti gropile. De la bifurcatia Cerna sat... drum bun... mergi lejer Motor: CBF 600 S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tud0r Postat Mai 2, 2012 Share Postat Mai 2, 2012 (editat) Uite aici si harta virtuala (in caz ca nu ai gasito) de unde te poti informa cu privire la starea drumului http://www.openmap.ro/moto/ Editat Mai 2, 2012 de tud0r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nordic Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Am incercat sa pun rapoarte direct pe harta, dar nu am convingerea ca functioneaza, asa ca scriu aici: DJ151C - DJ150 Portiunea Campia Turzii - Viisoara - Boldut - Boian - Soporu de Campie s-a stricat in iarna asta (crapaturi, gropi) tb degradata de la verde la galben (80km/h) DJ161 1. Inters. DN16 - Gadalin - Inters DJ109D: asfalt cu gropi, 60km/h 2. Inters DJ109D - Bontida: macadam. Cu gropi prima jumatate, bun in a doua jumatate (spre Bontida): 30 respectiv 40km/h 3. Bontida - Inters DN1C: asfalt, 80km/h DN1C Dej - Baia Mare S-a asfaltat si portiunea Rus - Dabaceni - Ileanda: upgrade la verde plin Pe Mesteacan inca se lucreaza din greu, e marcat corect. DJ182C Inters DJ128B - Coas - Copalnic: asfalt, 80km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scania.topline Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Traseu facut weekendul trecut: Satu Mare - Sighetu Marmatiei - Borsa - Prislop (coborare spre Carlibaba): asfalt cu denivelari si gropi -> galben De la coborarea de pe Prislop spre Carlibaba, pana la Iacobeni: bombardat, sub orice critica, dezastru -> nu-i dau nici macar culoare, rosu este prea mult! Iacobeni- Vatra Dornei- Tihuta- Bistrita- Dej: super, fara comentarii -> verde plin Dej- Baia Mare: drum facut foarte bine -> verde plin (cateva exceptii pe Mesteacan, unde se mai lucreaza) Baia Mare - Seini - Satu Mare: asfalt cu denivelari si gropi -> galben Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihaif2000 Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 DJ702 (Topoloveni - Candesti vale) - apare acum pe harta ca si asfaltat. De fapt o portiune de vreo ~15 KM e macadam si e destul de naspa de mers. Are serpentine si bolovani mari. Am mers cu un Transalp cu 5 KM/h DN73C (Aldesti - C de Arges) - vad ca e cu rosu acum. Se merge lejer cu 80. Au fost reparate si zonele cu probleme. drumul din Robaia pana la Bradulet e super OK. Limitat de curbe dar drum bun. Dupa Bradulet e pietruit dar se merge lejer cu 40-50. Din cate am vazut acum e in lucru si partea dupa Bradulet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 4, 2012 Share Postat Mai 4, 2012 Am incercat sa pun rapoarte direct pe harta, dar nu am convingerea ca functioneaza, asa ca scriu aici: Are ceva, am observat, trebuie sa dau de cipt sa se uite ce are, ca de mult nu s-a mai facut randare. Ma tot uit la autostrada TM-AR si nu apare de si demult am bagat-o. Intre timp am tot introdus ce s-a scris aici, mai putin weekendul trecut, m-am dat si eu :-) am dat o tura Brasov-Targoviste-Zimnicea si retur. Deci eu o sa bag in continuare si cand se face randarea o sa apara totul odata. Cine are traseu pe acolo, podul peste Arges de la Gaesti este grav avariat, vineri 27 lasa doar pietonal si ne-am strecurat si noi cu moto, pe 29 lasa deja si turisme pe un siingur fir, dar au apucat de au consolidat cate ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate