Crazy Angel Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 (editat) sal`tare... am nevoie de invitati pe siteurile de torrente romanesti.... va rog frumos numai bine edit: am uitat: e-mailu meu e silviusilion@yahoo.com Editat Octombrie 11, 2009 de CryAngel27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 11, 2009 Share Postat Octombrie 11, 2009 Ti-am trimis una pt SceneFZ Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Octombrie 11, 2009 Autor Share Postat Octombrie 11, 2009 Ti-am trimis una pt SceneFZ Enjoy multumesc frumos.... mai vreau si altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 as vrea si eu invitatii Ady_Firma@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 12, 2009 Share Postat Octombrie 12, 2009 sal`tare... am nevoie de invitati pe siteurile de torrente romanesti.... va rog frumos numai bine edit: am uitat: e-mailu meu e silviusilion@yahoo.com ma poti invita pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crio Postat Octombrie 17, 2009 Share Postat Octombrie 17, 2009 PM pentru iPlay.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zolzol Postat Octombrie 18, 2009 Share Postat Octombrie 18, 2009 As dori si eu un invite pe iPlay.ro, sau pe filelist daca are cineva. mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shockeru Postat Octombrie 19, 2009 Share Postat Octombrie 19, 2009 Pentru ce vreti mai exact? "Tragi si fugi"? Eu am ceva invitatii pe filelist insa nu as da la orcine, daca aveti...hm... "dovezi" ca sunteti seriosi (screenshoturi de pe alte trackere, etc), ofer cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crio Postat Octombrie 21, 2009 Share Postat Octombrie 21, 2009 (editat) Pentru ce vreti mai exact? "Tragi si fugi"? Eu am ceva invitatii pe filelist insa nu as da la orcine, daca aveti...hm... "dovezi" ca sunteti seriosi (screenshoturi de pe alte trackere, etc), ofer cu cea mai mare placere trade? si sunt de acord cu tine ... "dovezi" ... mail: icecrio@yahoo.com Editat Octombrie 21, 2009 de Crio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 Putin offtopic: Frati torrentari, un inglorious basterds care nu se vede groaznic aveti, screener, dvd-rip sau o calitate apropiata? Pe Czone si Filelist nu sunt decat doua versiune si alea groaznice. Raspundeti pe PM sa nu zica careva ceva. Multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
avv15 Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 As vrea si eu o invitatie pe iplay:D. Pot da la schimb invitatii pe xtremezone. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Octombrie 22, 2009 Share Postat Octombrie 22, 2009 vreau si eu o invitatie pe filelist, pls...uite mai jos si dovezile: multumiri anticipate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KBooM Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Dau si eu invitatii pe filelist (mai am inca 5), dar tot cu conditia unui print screen de pe alte torente sau macar un speedtest.net ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Octombrie 30, 2009 Share Postat Octombrie 30, 2009 Mai am eu 3 invitatii pe Lasttorrents (vechiul bittorrents), cine doreste astept PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zurby2fast Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 da..si eu am pe LasTTorrents. E chiar bestial site-ul. Cred ca mai am una pe torrentleech ( tracker 0 day ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edhoo Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 Daca are cineva o invitatie pt czone il rog sa o arunce spre mine. Am teava prin fibra optica, scoate cu 2.6 mbps si urca cu 600 kbps. Dau o bere si invitatii pe alte site-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian. Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) Am eu pe : http://opennetwork.ro/ 11 invitatii http://mazetorrents.net/ 10 invitatii filelist, extremeshare nu mai am http://share.gbvnet.ro/ am o invitatie- e tracker facut doar pentru brasov http://xtremezone.ro/ 4 invitatii Dar cel mai bune e www.torrentz.com -> Motor de cautare, gasesti tot ce vrei Editat Octombrie 31, 2009 de Lucian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 Mai am 2 invitatii...sariti ca nu cer bani ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shackalu Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Dati in mine cu invitatii, in afara de filelist si SceneFZ, ca la astea 2 am conturi...pe Filelist am ratie 12.5, iar pe sceneFZ la ratie imi scrie Inf, care banuiesc ca vine de la Infinit, asta din cauza ca e nou contul si am dat jos un FreeLeech, din care am seed-uit vreo 4GB, d'aia am ratia infinita bogdan.p.p@gmail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 as vrea si eu o invitatie va rog pe stoeanp2001@yahoo.com, n-am dovezi, dar sunt un bun seeder. multam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 si cu strong dc++ nu se mai lukreaza??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 se lucreaza si cu strong dc, dar nu gasesti unele chestii care sunt noi si pe tine arde buza sa le ai (film,joc,etc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 strong, dc+, etc. astea se flosesc cand cauti o anumita piesa muzicala, o poza, un joc mult prea vechi...deci pentru numai pentru chesti mici si una bucata nu 100 sau albume intrege/discografii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skring Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 Vreau si io invitateie pe filelist, pls Dau dovada pe mess , ca sa nu umlu forumul de poze. Am inteles ca in perioada asta numai VIP-urile pot da invitatii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Noiembrie 3, 2009 Share Postat Noiembrie 3, 2009 haideti mai, nici unul sa-mi dea macar o invitatie pe un obosit de torente romanesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate