orestte Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 in vaslui zona industriala sambata pe la orele 8.30 alex (motociclistul, transalp) se deplasa u vre-o 60km/h cand un taran obosit si cum mai vreti voi a intors in loc conserva impactul fiind inevitabil pt alex.....dupa poze pot zice ca a scapat cu zile si ca cineva acolo sus a avut grija de el scapand doar cu o mana in ghips, un dinte rupt si limba muscata... insanatosire cat mai rapida!! ATENTIE LA NEATENTIE!!! P.S. multumesc lui iulian si alex pt acordul dat sa pun pozele pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Ma ia cu fiori... Ma bucur ca a scapat atat de ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 nasol de tot!bine ca a scapat!soferul ce a patit ca vad ca a intrat cu motocicleta direct in el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Insanatosire grabnica lui Alex! Parca e din carte luat accidentul, ar trebui sa vada cat mai multi conservati pozele, poate-nteleg ca nu sunt chiar atat de protejati de tabla. Presupun ca soferul nu a ramas complet nesifonat nici el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 1, 2006 Autor Share Postat Mai 1, 2006 soferul e mai grav din cate am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 ... eu tot ma gandesc sa imi iau o proteza de boxer la drum ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Bai, mi se pare mie sau sunt mai multe accidente pana acum fata de anul trecut? Incredibil! Si toate sunt cu: "sofer neatent a intors masina fara sa se asigure"... OCHII IN PATRU ca de dobitoci e plin!!! Bine ca totul e OK. In cazul asta, cel putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 soferul e mai grav din cate am inteles acum fara gluma, de el ar trebui sa-mi para rau?......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Si daca arunci ochii in patru, asemenea faze sunt extrem de greu de evitat, ba daca ai viteza e aproape imposibil! Sar idiotii din coloane de masini sau de "nicaieri" si intorc brusc fara semnal exact PESTE MOTOCICLETA sau foarte putin in fatza ei! Lenea de a se asigura e mare si vorba cuiva de aici: sa mai zica acuma "lasa ba ca nu ma loveste pe mine in conserva". Uite ca da! Insanatosire grabnica baiatului! Si sa faca fierul cat mai repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Pozele astea ar trebui puse pe un forum 'liber' (gen Softpedia) unde soferii sa poata vedea ca o colivie de tabla nu-i apara de bulire (in cazul asta sunt destul de sigur ca birjarul conservei are minim o mana, un picior si niste coate rupte). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Ii doresc sa treaca cu succes peste perioada de febra si durere din tot corpul si sa urce in sa cat mai repede. Cat despre conservar - sa plateasca ce are de platit, ca si alti pietoni neatenti care nu se obosesc sa se uite atunci cand trec strada. Mai zicea cineva pe forum ca mama prostilor e intotdeauna gravida. Atunci noi de ce sa fim tatal prostilor si sa ne para rau de toti idiotii care provoaca necazuri pe strada pentru ca nu sunt in stare sa-si urneasca neuronul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WheelKat Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 insanatosire grabnica motociclistului, cat despre sofer a primit ce a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 soferul e mai grav din cate am inteles Asta o sa sune de-a dreptul stupid, dar zau ca-mi pare bine. Insanatosire grabnica baiatului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 insanatosire grabnica lui alex iar conservarul sa deschida punga ! in zona aia soferii sunt cam tzarani de felul lor si nici nu se gandesc macar ca poate sa apara o motocicleta in calea lor cu un jaf de dacie se cred stapanii soselelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 trebuie sa fim foarte atenti, si cu ochii in 12 Insanatosire grabnica lui Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 insanatosire grabnica lui alex despre motor ce sa spun....nu stiu daca nu e afectat cadrul....o sa isi altul in cel mai rau caz ( africa ) dupa cum vroia duminica era oarecum bine ca am vb cu el dar inca socat dupa cum spunea sanatate maxima alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Ufff... Insanatosire grabnica Alex... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Mai 1, 2006 Share Postat Mai 1, 2006 Ceva de genul asta am gustat shi eu! Shi e amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar gustul! Insanatoshire rapida shi cu dureri cat mai putine lui Alex! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 (editat) Daca cineva o sa-i spuna ca, daca era o masina in loc de motocicleta, era deja mort, sunt curios ce va spune soferul?!! Pariez pe: "Daca era masina nu mai intorceam." Editat Mai 2, 2006 de dabix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Pariez pe: "Daca era masina nu mai intorceam." NU cred!!! dar cine stie... poate sa ai dreptate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 Pariez pe: "Daca era masina nu mai intorceam." Sper ca nu este asa.Insanatosire rapida lui Alex Cele mai multe posturi le am la rubrica Accidente : 346 in un an si 3 saptamani !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristiroma Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 insanatosire grabnica lui alex iar conservarul sa deschida punga ! in zona aia soferii sunt cam tzarani de felul lor si nici nu se gandesc macar ca poate sa apara o motocicleta in calea lor cu un jaf de dacie se cred stapanii soselelor Nu cred sincer, ca soferul si-ar fi dorit un accident, eu cred ca prea multi suntem saraci, suparati, obositi de grijile casei de a aduce o paine pe masa si nu suntem prea pregatiti pentru aceste fenomene numite motociclism si biciclism care au luat amploare foarte mare in ultimii ani, un lucru benefic dealtfel, dar de aici si numarul crescut de accidente de la an la an. Sa speram insa la mai bine. Desi nu il cunosc, ii urez multa sanatate lui Alex si soferului. Bine ca s-a terminat cu bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BigMac Postat Mai 2, 2006 Share Postat Mai 2, 2006 In penultima poza se vad pe acoperisul masinii trei lovituri, infundate, inconjurate cu rosu.. Oare acolo s-a lovit motociclistul cand a zburat peste masina? Sau de ce le-au subliniat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Mai 4, 2006 Share Postat Mai 4, 2006 Nu cred sincer, ca soferul si-ar fi dorit un accident, eu cred ca prea multi suntem saraci, suparati, obositi de grijile casei de a aduce o paine pe masa si nu suntem prea pregatiti pentru aceste fenomene numite motociclism si biciclism care au luat amploare foarte mare in ultimii ani, un lucru benefic dealtfel, dar de aici si numarul crescut de accidente de la an la an. Sa speram insa la mai bine. Desi nu il cunosc, ii urez multa sanatate lui Alex si soferului. Bine ca s-a terminat cu bine \ normal ca nu si-a dorit sa faca accident dar nici nu a fost indeajuns de atent sa nu faca! iar daca neatentia apare datorita saraciei, supararii, oboselii (SAU MAI RAU , CA NU SUNTEM PREGATITI!)atunci pardon...SA STEA ACASA! eu sincer nu cred ca sunt prea multi care sa urce pe motor atunci cand sunt suparati, obositi etc. si daca totusi au luat amploare(motociclismul, biciclismul) atunci OCHII MARI CASCATI! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabii Postat Mai 5, 2006 Share Postat Mai 5, 2006 Sper ca nu este asa.Insanatosire rapida lui Alex Cele mai multe posturi le am la rubrica Accidente : 346 in un an si 3 saptamani !! reptile draga, tu ai cam mult timp liber... si mancarici la degete... in timp ce unii isi umplu timpul scriind posturi cat mai multe pe un forum, altii ami si muncesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate