cj17wow Postat Noiembrie 27, 2010 Share Postat Noiembrie 27, 2010 Este grozav sa ai o sala amenajata. Am fost la miramar azi in pantelimon , super sala. Mesaj completat Am lucrat la o gramada de aparate . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 28, 2010 Share Postat Noiembrie 28, 2010 am si eu o intrebare( mai demult stiam dar am uitat si nu car revistele dupa mine): cum era treaba cu colesterolul bun si rau? care e limita normala? daca esti slab poti avea colesterolul rau mare? unde se depune, inima, ficat ? ce alimente cresc colesterolul rau si care le scad? de ex eu manac pizza de 2 ori pe saptamana. cumpar pizza de la supermarket ca e f ieftina aici(si pt ca imi place f mult), bag pe ea multe rosii, ardei ,ceapa, branza si porumb si bag la cuptor. caut sa fie cu blat subtire, nu-mi place coca... nu simt ca e grasa, nu mananc prea multa grasime(cred) dar fac sosuri care au la baza ceapa calita in ulei. de ex am o reteta pt conserva de ton: calesc ceapa, adaug 2 ardei taiati marunt, pun sos rosii cam o cana, mai pun rosii tocate sau ceva inele de ceapa verde, las sa fiarba ceva apoi pun porumb si ton de la conserva. plus condimente: chilli, piper, oregano, cimbru, patrunjel, usturoi granule. asta de ex e mancare sanatoasa sau nu? e fiarta chiar daca la baza are ceva ulei-pe care nu-l las prea mult sa se incinga oricum. deci e mai mult nesaturat...so... mor dupa fructe (care sunt sursa de fructoza-la mine nu are efect)mai ales citrice sau struguri.uneori cumpar si uscate dar ma plictisesc mestecand la ele si in plus ma doare mandibula. de ceva timp bag ciocolata, milyway, twix etc dar cu masura zic eu, simt cand nu mai pot baga dulce. de ex dupa 4 patratele de ciocolata normala eu-s gata. daca iau mars dublu il fac 50/50 cu cineva. intrebarea mea e: daca e nesanatos si la mine nu se vede la exterior ca nu ma ingras aproape deloc(de fapt am pus 1cm overall dar la inceput, acum nu mai pun deloc anyway arata fain), au toate acestea efect asupra organelor interne sau nu mananc atat incat sa aiba? Mesaj completat la dulciuri am observat un fel de dependenta(cu toate ca prefer fructele), trebuie sa rontzai ceva sau bag un iaurt cu fructe sau sa beau un suc dupa ce mananc, dar dulce sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Am si eu o intrebare.Alimente care te ajuta sa slabesti sau pe care le mananci doar pentru un organism sanatos si sa nu te ingrase sunt?Daca da imi puteti da o lista...cateva exemple sau ceva de genu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 Toate alimentele "slabesc" daca, cantitatea ingerata genereaza energie mai putina decat cheltui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 29, 2010 Share Postat Noiembrie 29, 2010 (editat) personal cred ca e un program mult prea incarcat.din cite stiu muschiul creste in repaus,si nu in supra incarcare,cum,cred,ca faci tu. alt detaliu:cite serii faci,si cite aparatefolosesti din moment ce stai 2 ore in sala. LUNI- Umeri+Picioare... umeri (2 aparate 2 greutati ) picioare (4 aparate ) Marti- Piept+Biceps... piept (2 aparate 2 greutati) biceps (1 aparat 3 greutati) Miercuri- Spate+Triceps ... spate (2 aparate 2 greutati) triceps (4 aparate) Joi- Umeri+Picioare... umeri (2 aparate 2 greutati ) picioare (4 aparate ) Vineri- Piept+Biceps... piept (2 aparate 2 greutati) biceps (1 aparat 3 greutati) Sambata-Spate+Triceps... spate (2 aparate 2 greutati) triceps (4 aparate) Duminica- Liber fiecare exercitiu 4 serii a cate 8-10 repetari abdomene in fiecare zi 8 serii a cate 20 repetari si inca 3 exercitii pt abdomen fiecare 4 serii a cate 20 repetari am uitat sa precizez ca incalzirea o fac pe banda 10 min fug de-mi sar ochii program cam de 2 ore instructoru de la sala mi-a facut programu ( Miyagi ) in 3 saptamani a inceput sa se cunoasca dar sunt tot rupt de oboseala (febra pe toate partile ) tu cum ai face ? ai lasao mai moale , s-au ai continua ? fac fata programului dar nu stiu cat de eficient este Editat Noiembrie 29, 2010 de Wollt_Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Wollt_Rider, ca să-l bați pe SSSS eu zic să tragi ceva Âşi la creier, gen sală de lectură. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 Rogu-va, dati-va report pentru offtopic. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 LUNI- Umeri+Picioare... umeri (2 aparate 2 greutati ) picioare (4 aparate ) Marti- Piept+Biceps... piept (2 aparate 2 greutati) biceps (1 aparat 3 greutati) Miercuri- Spate+Triceps ... spate (2 aparate 2 greutati) triceps (4 aparate) Joi- Umeri+Picioare... umeri (2 aparate 2 greutati ) picioare (4 aparate ) Vineri- Piept+Biceps... piept (2 aparate 2 greutati) biceps (1 aparat 3 greutati) Sambata-Spate+Triceps... spate (2 aparate 2 greutati) triceps (4 aparate) Duminica- Liber fiecare exercitiu 4 serii a cate 8-10 repetari abdomene in fiecare zi 8 serii a cate 20 repetari si inca 3 exercitii pt abdomen fiecare 4 serii a cate 20 repetari am uitat sa precizez ca incalzirea o fac pe banda 10 min fug de-mi sar ochii program cam de 2 ore instructoru de la sala mi-a facut programu ( Miyagi ) in 3 saptamani a inceput sa se cunoasca dar sunt tot rupt de oboseala (febra pe toate partile ) tu cum ai face ? ai lasao mai moale , s-au ai continua ? fac fata programului dar nu stiu cat de eficient este ce nebunie. si mie mi se pare ca faci supra antrenament. adica e ok sa lucrezi pana vezi stelutze, dar tu parca tragi prea mult totusi. febra e ok sa faci, dar sa ai tot timpul febra, nu e ok. mai ales daca te simti obosit intruna ... "program cam de 2 ore" - asta iar nu o inteleg. eu stau in sala maxim 40 minute. Charles Poliquin spunea de un hormon care e secretat de corpul tau ( am uitat denumirea) care te ajuta pe tine sa tragi de fiare ( daca te intereseaza poti cauta si gasesti exact despre ce vbesc). Efectul acelui hormon ramane in corp o ora maxim, timp dupa care ( din cate zice el) pierzi vremea aiurea prin sala. Nu mai ai aceeasi forta, nu mai ai acelasi randament, deci practic o arzi dubios pe acolo. Si eu am obs. treaba asta. Cand faceam antrenamente de o ora jumate, ma simteam obosit, fleostit, nu mai intra bine, nici chef nu mai aveam sa trag. Asa daca intrii in sala determinat sa faci ceva, 40 de minute sunt mai mult decat suficiente ( cu pauze de 1 minut maxim intre serii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator M.O.T.O. Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 @WoltRider , culturismul are 1000 de drumuri , in functie de cine le-a trasat . Ce faci tu , eu pesronal , nu asi face. Nici ca numar de zile , nici ca antrenament in sine. Cred ca te supraantrenezi . Nu stiu cit maninci si cit dormi si nu stiu cu ce greutati si cu ce intensitate lucrezi , deci , nu stiu multe. Dar , la prima vedere , eu cred ca : 1 Esti un Titan al fiarelor si poti sa te antrenezi la infinit fara sa obosesti. Sau 2. Pierzi timpul in sala , daca poti sa te antrenezi atita fara sa mori. Mesaj completat Auzi , da' nu pui si tu ceva poze sugestive ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 (editat) pai faza e ca nici macar nu vreau si nici nu am degand sa fac de performanta pielea mea nici macar nu sunt vreun "facut" problema nasoala e ca sunt tot rupt de oboseala si febra ... ps.Monsteristule ia tu cartea aia si trage-i una peste cap la SSSS Editat Noiembrie 30, 2010 de Wollt_Rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 nu am bre tupeu, că eu n-am mai fost de mult la sală, niciun fel de sală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Noiembrie 30, 2010 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2010 LUNI- Umeri+Picioare... umeri (2 aparate 2 greutati ) picioare (4 aparate ) Marti- Piept+Biceps... piept (2 aparate 2 greutati) biceps (1 aparat 3 greutati) Miercuri- Spate+Triceps ... spate (2 aparate 2 greutati) triceps (4 aparate) Joi- Umeri+Picioare... umeri (2 aparate 2 greutati ) picioare (4 aparate ) Vineri- Piept+Biceps... piept (2 aparate 2 greutati) biceps (1 aparat 3 greutati) Sambata-Spate+Triceps... spate (2 aparate 2 greutati) triceps (4 aparate) Duminica- Liber fiecare exercitiu 4 serii a cate 8-10 repetari abdomene in fiecare zi 8 serii a cate 20 repetari si inca 3 exercitii pt abdomen fiecare 4 serii a cate 20 repetari am uitat sa precizez ca incalzirea o fac pe banda 10 min fug de-mi sar ochii program cam de 2 ore instructoru de la sala mi-a facut programu ( Miyagi ) in 3 saptamani a inceput sa se cunoasca dar sunt tot rupt de oboseala (febra pe toate partile ) tu cum ai face ? ai lasao mai moale , s-au ai continua ? fac fata programului dar nu stiu cat de eficient este 1 tu ce cauti la sala?care e scopul tau?sa te imbolnavesti de tanar? 2-antrenorul tau ti-a argumentat si de ce trebuie sa faci antrenamentul asta? 3- incalzirea generala tu ti-o faci pe banda la fuga? :| antrenorul tau ti-a zis sa faci asa? 4 incalzire specifica faci? 5- alimentati sanatoasa ai? 6- esti sigur ca executi corect exercitiile? si acum eu: antrenorul tau ori face experimente pe tine ori te face prost pe fata. tu ar trebui sa fi mai inteligent decat el si sa te gandesti sau sa dai goagal sa cauti informatii la anumite tipuri de antrenament. nu o sa rezolvi nimic printr-un astfel de antrenament.te supra soliciti si o sa ajungi slabit si bolnav. ce faci tu nu e deloc sanatos, fie ca vrei sa slabesti sau vrei muschi sau doar pentru miscare. antrenamentul tau trebuie sa fie facut cu un anumit scop in asa fel incat sa se tina cont de scopul tau, tipul somatic, alimentatie,predispunerea la boli, varsta etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wollt_Rider Postat Noiembrie 30, 2010 Share Postat Noiembrie 30, 2010 1 tu ce cauti la sala?care e scopul tau?sa te imbolnavesti de tanar?2-antrenorul tau ti-a argumentat si de ce trebuie sa faci antrenamentul asta? 3- incalzirea generala tu ti-o faci pe banda la fuga? :| antrenorul tau ti-a zis sa faci asa? 4 incalzire specifica faci? 5- alimentati sanatoasa ai? 6- esti sigur ca executi corect exercitiile? si acum eu: antrenorul tau ori face experimente pe tine ori te face prost pe fata. tu ar trebui sa fi mai inteligent decat el si sa te gandesti sau sa dai goagal sa cauti informatii la anumite tipuri de antrenament. nu o sa rezolvi nimic printr-un astfel de antrenament.te supra soliciti si o sa ajungi slabit si bolnav. ce faci tu nu e deloc sanatos, fie ca vrei sa slabesti sau vrei muschi sau doar pentru miscare. antrenamentul tau trebuie sa fie facut cu un anumit scop in asa fel incat sa se tina cont de scopul tau, tipul somatic, alimentatie,predispunerea la boli, varsta etc. in primul rand trebuie sa lamurim ca nu sunt vreun "facut" sunt normal nici slab nici gras scopu e sa fac miscare si sa pun ceva muschi pe mine (nu mult ... ) acest antrenament il am pentru 3 luni (acuma am 1 luna si cateva zile) antrenament recomandat de antrenor tocmai pt ca nu cred ca este normal am si postat aici pe google am cautat , dar sunt pareri si pareri ............. din ce am inteles pana acuma , trebuie doar sa lamuresc care este mai prost eu sau antrenoru in fine ... cred ca am sa schimb sala (mai simplu) numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator M.O.T.O. Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Omule , nu schimba sala , schimba antrenorul , sau scapa de el. Sfatul meu , daca nu faci performanta , fa macar forta. Baga exercitii de baza , genu' indreptari , ramat , GENOFLEXIUNI, impins culcat si impins pt. umeri. Daca esti barbat adevarat (hmmm , ce expresie) , baga 3 antrenamente pe saptamina si baga fiare grele , maximum 10 repetari , cam 8 serii pe griupa de muschi. Nu te agita cu enspe mii de exercitii , nu te pierde in detalii , nu sta de vrajeala in sala. Si nu uita sa tii spatele drept. In restul timpului , adica 4 zile , faci abdomene acasa , maninci bine si dormi pe saturate. Daca in 6 luni nu esti bizon , ori e ceva in neregula cu metabolosmul sau cu nutritia ta , ori sint eu dobitoc. Aceasta este opinia mea despre trasul de fiara , exerciti de forta si , in general , sporturi masculine. Fiare grele , durere si transpiratie. Eu am 42 de ani , 85 de kile si inca ma misc destul de bine. Sper sa ma depasesti si sa te vad la vara un mic tanculet. Cum ziceam , baga o poza , sa te vedem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 1, 2010 Autor Share Postat Decembrie 1, 2010 ideea de antrenament e simpla formata din 3 reguli zic eu antrenamentul executat corect alimentatia si recuperarea ( somnul) asta e baza. una fara alta nu merge. baga o poza si zi-mi ce anume iti doresti, care e scopul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 da baga domne o poza !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 M-am hotarat si eu sa bag ceva poze,inainte si dupa o luna de miscare . Inca fac miscare si nu ma las pana nu imi "pica " burta jos. Stiu ca nu este mare lucru ce am facut pana acum ,dar am trecut de un prag psihologic si asta este cel mai important. Mesaj completat M-am gandit sa atasesz si eu cateva poze inainte si dupa 1 luna de miscare in care am slabit 3 kg. Nu este cine stie ce realizare dar am trecut un prag psihologic ,zic eu ,care este cel mai important. In poze am incercat sa atau cat mai natural sa nu sug burta pentru a nu distorsiona rezultatele. Inca nu ma las ............ Mesaj completat Scuze de postare dubla dar forumul asta .............. Mesaj completat Ieri am sosit de la bucuresti unde am fost la sala asta www.futuragym.ro . Este super sala , imi pare rau ca nu am si eu una in oras, macar aproape de asta . Cei care aveti sali de fitness in orasele voastre NU STATI PE GANDURI MERGETI SI FACETI MISCARE. POFTA VINE MANCAND. Asta va spun din experienta traita de mine. Mesaj completat HAI Gixxx te astept cu o parere nu sta acolo pitit. Oricum sfaturile date de tine sunt pretioase pt mine pt ca ai reusit sa ma mobilizezi sa ma misc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 1, 2010 Autor Share Postat Decembrie 1, 2010 M-am hotarat si eu sa bag ceva poze,inainte si dupa o luna de miscare .Inca fac miscare si nu ma las pana nu imi "pica " burta jos. Stiu ca nu este mare lucru ce am facut pana acum ,dar am trecut de un prag psihologic si asta este cel mai important. Mesaj completat M-am gandit sa atasesz si eu cateva poze inainte si dupa 1 luna de miscare in care am slabit 3 kg. Nu este cine stie ce realizare dar am trecut un prag psihologic ,zic eu ,care este cel mai important. In poze am incercat sa atau cat mai natural sa nu sug burta pentru a nu distorsiona rezultatele. Inca nu ma las ............ Mesaj completat Scuze de postare dubla dar forumul asta .............. Mesaj completat Ieri am sosit de la bucuresti unde am fost la sala asta www.futuragym.ro . Este super sala , imi pare rau ca nu am si eu una in oras, macar aproape de asta . Cei care aveti sali de fitness in orasele voastre NU STATI PE GANDURI MERGETI SI FACETI MISCARE. POFTA VINE MANCAND. Asta va spun din experienta traita de mine. felicitari pentru progres. Chiar daca diferentele nu sunt majore sa sti ca acum incepe treptat sa se vada rezultatul fizic.Oricum sunt sigur ca deja te simti mai energizat si mai voios pentru ca esti mai activ fizic. iti dau un sfat. incearca sa iti masori lunar cirumferintele abdomenului, toracelui etc.zonele care te intereseaza.si asa iti ti scris frumos intr-un caiet chestile astea. kg oscileaza, dar dimensiunile sunt mai concludente. spor si bafta in continuare continua sa te ambitionezi tot timpul, si nu uita ca alimentatia si odihna sunt baza antrenamentului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Acum incerc sa fac copletul acesta de exercitii dar de pe la ex 5 nu prea mai dau randament. Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Decembrie 1, 2010 Autor Share Postat Decembrie 1, 2010 Acum incerc sa fac copletul acesta de exercitii dar de pe la ex 5 nu prea mai dau randament.Mesaj completat pai faci cat rezisti oricum sa il faci cu o zi pauza, nu zi de zi.e greu dar e bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj17wow Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Merci Gixxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 Chiar 3 zile poti face pauza daca ii lucrezi serios, ca orice muschi de altfel. Muschii abdominali, in mod eronat, tind sa fie supra antrenati pentru a-i face vizibili, desi grasime abdominala dispare in primul rand prin ajustarea alimentatiei, apoi prin exercitii cardio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Decembrie 1, 2010 Share Postat Decembrie 1, 2010 gixxx ti am dat si eu pm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 gixxx ti-am trimis acum vreo 4-5 zile un pm, sper daca ai timp sa-mi raspunzi la el. am facut azi la sala 3 poze; dupa 2 luni de antrenament serios, odihna 6-7 ore pe zi, alimentatie zic eu buna. suplimente nutritive: animal pack, storm si o proteina poze anterioare nu am ca sa va arat o diferenta, dar este va spun, aveam burtica si mult mai putina masa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexdimi Postat Decembrie 2, 2010 Share Postat Decembrie 2, 2010 man eu de la animal pack si animal stack faceam sushu fosforescent si transpiratia mirosea a caine serios .. sunt dubioase si nu foarte ok ... mi se parea ciudat sa inghit 8-9 pastile dinalea. iti recomand NO - XPLODE ... zic eu ca e mai ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate