INT6 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 Daca-ti permiti antrenor personal, asta-i alta problema Nu.Intrebi prin sala, intrebi instructorul.E obligat sa iti arate cum se executa corect un exercitiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Februarie 23, 2012 Share Postat Februarie 23, 2012 @anihilator......acel exercitiu nu e pt piept ci pt muschii spatelui, cei care iti dau latime ( aia care ii vezi in oglinda), aripioarele, na, pe romaneste....si recomand sa-l faci cu antrenamentul pt spate, dar la inceput, pt ca nu implica deloc bicepsul. Exerciciul cu gantera e o alternativa cand nu ai acel aparat special, nu stiu cum dracu se numeste. Per total, exercitiul e f bun, iar daca nu simti nimic, baga gantera de 30-35-40 kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 @anihilator......acel exercitiu nu e pt piept ci pt muschii spatelui, cei care iti dau latime ( aia care ii vezi in oglinda), aripioarele, na, pe romaneste....si recomand sa-l faci cu antrenamentul pt spate, dar la inceput, pt ca nu implica deloc bicepsul. Exerciciul cu gantera e o alternativa cand nu ai acel aparat special, nu stiu cum dracu se numeste. Per total, exercitiul e f bun, iar daca nu simti nimic, baga gantera de 30-35-40 kg O sa fac azi si exercitiul asta si o sa revin cu detalii despre ce si cum simt cand il fac. Ma repet, nu l-am mai facut din liceu, si atunci cand aveam cu 25 de kile mai putin (eram definit ) faceam cu 35. Sa vad acu. Tu zici ca lucrezi pt spate, asa mi se pare si mie un pic, dar am studiat miscarea aseara si am impresia ca trage cumva si de pectoralul superior. Aparatul, ca si exercitiu, se numeste pull-over. O sa-l introduc in antrenament timp de 4 saptamani sa-l studiez si o sa dau detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) O sa fac azi si exercitiul asta si o sa revin cu detalii despre ce si cum simt cand il fac. Ma repet, nu l-am mai facut din liceu, si atunci cand aveam cu 25 de kile mai putin (eram definit ) faceam cu 35. Sa vad acu. Tu zici ca lucrezi pt spate, asa mi se pare si mie un pic, dar am studiat miscarea aseara si am impresia ca trage cumva si de pectoralul superior. Aparatul, ca si exercitiu, se numeste pull-over. O sa-l introduc in antrenament timp de 4 saptamani sa-l studiez si o sa dau detalii. exercitiul e etichetat ca fiind unul pentru piept dar lucreaza si spatele http://www.youtube.com/watch?v=ZmijCSRBW5E nu il recomand incepatorilor.sunt altele mai eficiente si care nu au un risc atat de ridicat de accidentare. Editat Februarie 24, 2012 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 Foarte interesanta si utila aplicatia aia, si edificatoare. Clar nu e bun pentru incepatori, ca pe langa riscul de a-si scapa gantera in cap pot sa faca niste intinderi dureroase, chiar mai rau. Pare periculos sa il executi incorect pe termen lung, ca orice alt exercitiu, de altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Eu am prezentat o alternativa (care pentru mine e foarte buna) nu am spus ca inlocuieste instructorul. Da mai, am inteles dar treaba sta in felul urmator.Tu te uiti acolo si vezi cum se fac exercitiile si tot si cand te apuci sa le faci ai impresia ca le faci corect dar poti gresi, astfel urmand accidentari sau nu vei obtine rezultate. off:Mi-am dat comanda de oua de prepelita, 50 de oua 15 lei Editat Februarie 24, 2012 de INT6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Theo32 Postat Martie 1, 2012 Share Postat Martie 1, 2012 asta arata foarte bine.daca e si natural jos palaria http://www.youtube.com/watch?v=Yl3NGvna2KA imi plac antrenamentele lui si tind sa cred ca e natural Nu cred ca nu a luat nimic ... proteine sau creatina ceva ... oricum ... bravo lui ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Da mai, am inteles dar treaba sta in felul urmator.Tu te uiti acolo si vezi cum se fac exercitiile si tot si cand te apuci sa le faci ai impresia ca le faci corect dar poti gresi, astfel urmand accidentari sau nu vei obtine rezultate. off:Mi-am dat comanda de oua de prepelita, 50 de oua 15 lei De unde? net sau local? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Martie 2, 2012 Share Postat Martie 2, 2012 Daca vrei din C-ta, te ajut eu. Acelasi tarif. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Martie 5, 2012 Share Postat Martie 5, 2012 De unde? net sau local? Nu stiu, a gasit mama la cineva.Daca vrei iti dau numarul, e decat pentru Bucuresti cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Nu stiu, a gasit mama la cineva.Daca vrei iti dau numarul, e decat pentru Bucuresti cred. am gasit! merci! Doua amuzante: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Daca vrei sa faci ceva calumea cu corpul tau, merita/se gasesc oameni care sa te ajute sa stabilesti in ce fel lucreaza corpul tau(ce tip somatic ai), ce sa mananci, ce fel de antrenamente sa faci (zile/grupe, serii, repetari etc)? Eu am din pacate doar 1.66, 60kg, am mai facut sala insa de aproximativ 3ani am fost doar ocazional si am practicat un sport de full-contact 1 an. Ca si musculatura pot sa spun ca sunt putin peste mediu. Vreau sa aflu indicele de grasime corporala si vreau sa gasesc un antrenament care sa ma ajute sa ma dezvolt (am tot fost laudat ca m-ar ajuta "geneticul" insa n-am inteles exact la ce se referea lumea care spunea asta si nici cum pot sa fiu sigur daca aveau dreptate). Va multumesc:) asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Salut,are careva dispozitivul din poza? As fi curios cat de eficient e sistemul (de la flotarile normale ma dor incheieturile,mainii,iar de la cele in pumni ma dor incheieturile degetelor). Ma gandesc la fapul ca pozitiile sunt "impuse" de "aparat" si astfel ai mai multa siguranta ca lucrezi corect. Eventual daca il are careva sa dea niste dimensiuni,poate mai sunt doritori care vor sa-l faca si sa-l incerce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Daca vrei sa faci ceva calumea cu corpul tau, merita/se gasesc oameni care sa te ajute sa stabilesti in ce fel lucreaza corpul tau(ce tip somatic ai), ce sa mananci, ce fel de antrenamente sa faci (zile/grupe, serii, repetari etc)? Eu am din pacate doar 1.66, 60kg, am mai facut sala insa de aproximativ 3ani am fost doar ocazional si am practicat un sport de full-contact 1 an. Ca si musculatura pot sa spun ca sunt putin peste mediu. Vreau sa aflu indicele de grasime corporala si vreau sa gasesc un antrenament care sa ma ajute sa ma dezvolt (am tot fost laudat ca m-ar ajuta "geneticul" insa n-am inteles exact la ce se referea lumea care spunea asta si nici cum pot sa fiu sigur daca aveau dreptate). Va multumesc:) asfalt uscat Probabil esti ectomorf-iei greu in masa,insa poti manca cam tot ce iti doresti,pt ca la fel de greu acumulezi si grasime.Incearca sa faci exercitii de baza,ca impins cu bara,geno,indreptari,si axeaza-te pe greutati libere.Ca si alimentatie,baga preponderent carbohidrati.Si,foarte important,limiteaza cardio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 scuze. am gresit sectiunea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Nu cred ca nu a luat nimic ... proteine sau creatina ceva ... oricum ... bravo lui ... de la proteine si creatina nu ajungi asa "taur" .... de Steroizi ai auzit? ei pot sa faca asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Eu folosesc ceva de genul asta ... link Imi sunt bune pentru incheieturi si pentru a mai castiga cativa cm la amplitudine. Am vazut si eu alea,doar ca placa aia are mai multe pozitii pentru manere si lucrezi in mai multe feluri muschii. Saptamana viitoare o sa ma apuc s-o fac (am reusit sa determin scala si pot sa fac toate masuratorile), o sa mai revin in vreo luna sa vedem daca e vreo diferenta . Mentionez ca in afara de alimentatie mai echilibrata nu bag nimic altceva in mine,deci dupa o luna de alergat si flotari la respectivul aparat revin cu pareri si eventual cu niste poze. Numa' bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Chiar nu vad nicio diferenta intre ce-ti face placa aia si ce poti face cu manerele alea. Din contra, placa te limiteaza la o anumita fizionomie (deschidere a bratelor). Daca eu sunt mai mare, la flotarile "hole6" am o deschidere de 1 metru (sa zicem, n-am masurat) insa unu mai mic are o latime de 80cm, din cauza asta placa nu e pentru toti. Pai daca ar fi sa comparam,placa ar fi ca si cand ai lucra la sala la un aparat (miscarea e impusa de aparat),iar flotarile ca si cand ai lucra cu gantera (miscare libera pe care trebuie sa te concentrezi sa o faci corect); asa mi se pare mie,oricum,sa fac aparatul imi trebuie o bucata de scandura de 1m lungime, 15cm latime si 5 cm grosime si doua bucati din alea de bara,deci zic eu ca merita incercat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Mai 27, 2012 Share Postat Mai 27, 2012 (editat) Probabil esti ectomorf-iei greu in masa,insa poti manca cam tot ce iti doresti,pt ca la fel de greu acumulezi si grasime.Incearca sa faci exercitii de baza,ca impins cu bara,geno,indreptari,si axeaza-te pe greutati libere.Ca si alimentatie,baga preponderent carbohidrati.Si,foarte important,limiteaza cardio Multumesc pentru sfaturi. In ce sens sa limitez cardio ? (pentru ectomorfi e oarecum interzis cardio?) Pai daca ar fi sa comparam,placa ar fi ca si cand ai lucra la sala la un aparat (miscarea e impusa de aparat),iar flotarile ca si cand ai lucra cu gantera (miscare libera pe care trebuie sa te concentrezi sa o faci corect); asa mi se pare mie,oricum,sa fac aparatul imi trebuie o bucata de scandura de 1m lungime, 15cm latime si 5 cm grosime si doua bucati din alea de bara,deci zic eu ca merita incercat Salut. Si eu sunt din Brasov. Crezi ca te-as putea deranja cu niste intrebari? (de exemplu daca este greu de facut acel dispozitiv, daca ma poti ajuta sa il confectionez si daca imi poti arata niste poze cu el). Multumesc Asfalt uscat! Editat Mai 27, 2012 de Robbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 La ectomorfi nu se recomanda cardio pt ca ei oricum au arderile rapide.Daca mai faci si cardio CHIAR nu mai pui nimic pe tine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Leu,de acord si nu cu tine. "Iar fara cardio o sa ajunga un meatball care dupa 10 m de alergare o sa gafaie ca porcu "-Nu sunt de acord cu asta,pt ca ,concomitent cu "trasul de fiare" si conditia fizica va fi mult mai ok. Referitor la ce ai spus referitor la prietenii tai,sunt total de acord,dar asta este "apanajul" ectomorfilor-sunt ft definiti ,mai ales daca au un antrenament corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
INT6 Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Iar fara cardio o sa ajunga un meatball care dupa 10 m de alergare o sa gafaie ca porcu Am atatia prieteni care desi sunt slabi au o definire a muschilor de zici ca-s copiii lui Bruce Lee. Inainte de toate e sanatatea. Ectomorfii deabia daca reusesc sa puna ceva pe ei.Sa ajunga un meatball in timp ce fac sala folosind doar mancare si suplimente...e foarte greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Deci in traducere pot sa visez la o masa musculara calumea ca n-am sanse? insa daca cardio pe mine ma "distruge" in loc sa ma ajute...cum pot scapa de asa numitii colacei sau ma rog, putinul procentaj de grasime care se regaseste la nivelul abdomenului? Multumesc de raspunsuri pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 mananca mai multa proteina si fa exercitii de baza:geno,impins cu bara,indreptari.Referitor la masa musculara,super masiv nu vei fi,insa vei fi ft definit si se va vedea ft fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Deci in traducere pot sa visez la o masa musculara calumea ca n-am sanse? insa daca cardio pe mine ma "distruge" in loc sa ma ajute...cum pot scapa de asa numitii colacei sau ma rog, putinul procentaj de grasime care se regaseste la nivelul abdomenului? Multumesc de raspunsuri pana acum ba poti sa visezi la masa musculara sau hipertrofie musculara - ca sa ma dau eu mai interesant da-mi PM cu datele tale - inaltime,greutate , varsta , cat mananci pe zi,pe la ce ore si cam ce (la modul general, nu detaliat) si poate reusim sa facem primii pasi spre ce vrei tu(am niscaiva studii in domeniu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate