Balicu Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 mda aveti dreptate...shi sincer nici eu nu prea l`as vinde ca as putea zice ca pe motoru asta am crescut...dar avand in vedere ca am 3 moto e destul de greu mai ales ca nu am unde sa le tin...in garaj incape numa una + una in camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 si totusi, ne zici cam cat ai cere pe motor? e chiar asa prohibitiv cum crede valicaddy? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 garantat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 si totusi, ne zici cam cat ai cere pe motor? e chiar asa prohibitiv cum crede valicaddy? Tu ai vazut vreodata R32 in realitate ? la muzeu (evident in Germania), eu nu dar sa-ti vind un pont. Cica acu ...17 ani sa svonit ca Vova ar fi avut unu . Vova patronul de la Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 toata lumea stie cine e Vova. Ma indoiesc ca il mai are. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 si totusi, ne zici cam cat ai cere pe motor? e chiar asa prohibitiv cum crede valicaddy? ....... eu cer 8500 dar negociabil ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 29, 2007 Share Postat Decembrie 29, 2007 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=1 Ai uil bi demd. Pe mobile nu am gasit mai scump de 6400. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 Pai e unul de vanzare pe bikeshop la 3400, nu mergea siteul, nu stiu daca era al lui Balicu sau nu. Cat depsre starea lor, aproape toate sunt impecabile, si se invart pe la 3-4000 in Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 pana la urma in vreo 60 de posturi[ca deh...cine sta sa le numere]s-a ajuns la concluzia...? eu inca nu am vazut nici un R75 [nici p-aici,dar nici in alta parte].sa mai astept? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 In primavara-vara va arat eu unul. Pana atunci, rabdare si tutun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 nu exista nici un r75, nu mai astepta. altadata. da, deci poate ar trebui sa il iau pe ala care costa 800 (opt sute) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 pana la urma in vreo 60 de posturi[ca deh...cine sta sa le numere]s-a ajuns la concluzia...? eu inca nu am vazut nici un R75 [nici p-aici,dar nici in alta parte].sa mai astept? OARE AU FOST DUSE MAJORITATEA PESTE HOTARE? AR PUTEA FI SI ASTA O EXPLICATIE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 nu exista nici un r75, nu mai astepta. altadata. da, deci poate ar trebui sa il iau pe ala care costa 800 (opt sute) Ai grija ca te poti pacali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro_ger Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) An fabricatie 1943,totul original, se ofera in Germania la vinzare cu 31000e Editat Decembrie 30, 2007 de Ro_ger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) pana la urma in vreo 60 de posturi[ca deh...cine sta sa le numere]s-a ajuns la concluzia...? eu inca nu am vazut nici un R75 [nici p-aici,dar nici in alta parte].sa mai astept? Am eu multe poze evident si cu mine si cu Nemti care leu cumparat..... <small>--- Mesaj completat în 30 Dec 2007 15:43 -------------</small><br/> In primavara-vara va arat eu unul. Pana atunci, rabdare si tutun. ....Hmmmm dristor .......BMW sahara ???? mai am ceva piese Intrebare, poti te rog sa numeri spitele ? cite sint ? si pe cit sint cauciucurile ? mersi. Editat Decembrie 30, 2007 de abalamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Decembrie 30, 2007 Share Postat Decembrie 30, 2007 (editat) <small>--- Mesaj completat în 30 Dec 2007 15:43 -------------</small><br/> ....Hmmmm dristor .......BMW sahara ???? mai am ceva piese Intrebare, poti te rog sa numeri spitele ? cite sint ? si pe cit sint cauciucurile ? mersi. 40 de spite,16"x 4.50 Editat Decembrie 30, 2007 de 4bike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abalamuc Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 (editat) Da mersi Eu vreau sa stiu daca ala din dristor este adevarat ....ca ma cam intereseaza. Uite ce fac , iar fac prosti daca iar ma apuc de fiare..... acu ce sa fac daca stiu carei treaba Ps. pt baiatul cu R75 vezi ca gasesti cilindri, pistoane, bolt si secm. in SUA absolut originale. Daca R12 a ajuns in Rusia R75 a ajuns in SUA, dar nu mai fac toate piesele.....naspa...stiu dar macar partea de sus este Editat Decembrie 31, 2007 de abalamuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Max Friz's R 32 Postat Decembrie 31, 2007 Share Postat Decembrie 31, 2007 Pai e unul de vanzare pe bikeshop la 3400, nu mergea siteul, nu stiu daca era al lui Balicu sau nu. Cat depsre starea lor, aproape toate sunt impecabile, si se invart pe la 3-4000 in Germania. sa nu uitam sa reamintim ca e vorba de un R60 (asa cum are Balicu) nu R75 sau R35 , ca deja s-au facut confuzii. si uite aici inca unul, la 2500 euro : http://www.pro-bike.ro/forums/Vand-BMW-R60...nal-t35004.html dar pana la 800 cat e cel gasit de vali ... mai este Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Am eu multe poze evident si cu mine si cu Nemti care leu cumparat..... <small>--- Mesaj completat în 30 Dec 2007 15:43 -------------</small><br/> ....Hmmmm dristor .......BMW sahara ???? mai am ceva piese Intrebare, poti te rog sa numeri spitele ? cite sint ? si pe cit sint cauciucurile ? mersi. Da mersi Eu vreau sa stiu daca ala din dristor este adevarat ....ca ma cam intereseaza. Uite ce fac , iar fac prosti daca iar ma apuc de fiare..... acu ce sa fac daca stiu carei treaba Ps. pt baiatul cu R75 vezi ca gasesti cilindri, pistoane, bolt si secm. in SUA absolut originale. Daca R12 a ajuns in Rusia R75 a ajuns in SUA, dar nu mai fac toate piesele.....naspa...stiu dar macar partea de sus este Nee, nu-ți numar spitele, iti fac poza la cadru si la roti. Cadrul vrei sa-l prind in suruburi sau te multumesti cu el desfacut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Stie cineva care e pretul corect al unui R35, original 100% cu acte?Nerestaurat ,dar functionabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 E mult cat ti-a ceru tie ala din Prahova. La banii aia, te mai chinui un pic si-l iei restaurat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 1, 2008 Share Postat Ianuarie 1, 2008 Apropo,caut si eu un grup de BMW r 35.Stie careva unu de vanzare??Dau la schimb eventual alte piese de motor sau de cutie ptr. r 35 sau un grup de r 12 sau pe bani bineinteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Pana la urma are cineva BMW-ul asta de legenda sau discutam despre potcoave de ca morti?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Mosul lui Morpheus sigur nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Ianuarie 4, 2008 Share Postat Ianuarie 4, 2008 Mosul lui Morpheus sigur nu. despre asta vorbeam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate