zak Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Aprilia RSV 450 ,daca apare pana la anu' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 (editat) noi nu putem..minim 200 [/quote aaa...pai e putin... Editat Septembrie 5, 2006 de Yo_InKognito Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan16ro Postat Septembrie 5, 2006 Share Postat Septembrie 5, 2006 Mai bine e sa meri cu mai mult ca daca e sa pici mai bine sa pici la o viteza de 200 (sau mai mult) decat sa pici la o viteza de 60- 70 si sa ai sanse sa ramai paralizat sau leguma ... asa daca pici la viteze mai mari macar stii ca pici numai o data nu mai ai si a 2-a sansa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Treephoo Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 da' nu e mai bine sa nu pici deloc si sa fi atent...doamne ce cap au uni... mai dupa ce termin cu 125-ul care o sa-l am....cred ca o ajung pe la ceva de 600 inca un an doi si dupa aia ceva mare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 pai am 19, curand 20...ce sa zic, de 1 an imi doresc o gilera piaggio dn50, e perfecta pt un inceput bun...apoi un kawa zx6r dar mai am pana strang bani sa imi cumpar...uneori imi vine sa ma dau batuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Aprilia RSV 450 ,daca apare pana la anu' ... de unde aflu si eu ceva detalii despre motorul asta..ca m`am uitat pe site`ul de la aprilia si nu am gasit... ai idee de unde pot afla? in principal ma intereseaza daca e 2t sau 4t. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zak Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 cauta pe google si o sa gasesti mai multe despre modelul asta.e doar un prototip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Pai nu mam hotarat ink daca Yamaha DT 125 X sau Aprilia RS 125,dar cam trag spre Aprilica.),a si asta vreau sa 16 ani,la 18 ink nu mam gandit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannymax Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 dupa ce vise aveti ... ma refer exclusiv la cei care vor de la 600 in sus ... as spune ca vretzi sa treceti de 18 ani si sa va opriti acolo ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 Pai numa ce am facut 18 ani si urmeaza RS-ul...mai incolo mi-ar placea un monster sau orice alt naked cu personalitate si motor pana in 600-750...nu de alta da parca nu prea ai ce face cu un naked puternic,ca la viteza zbori de pe ea Apropos....uitati-i pe tovarasii mei de pahar de la avatar...astept mesaje de la voi sa le transmit si sa ii vedeti mai bine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Septembrie 12, 2006 Share Postat Septembrie 12, 2006 dupa ce vise aveti ... ma refer exclusiv la cei care vor de la 600 in sus ... as spune ca vretzi sa treceti de 18 ani si sa va opriti acolo ) bai Radule ce precaut ai devenit ..folosesti si prezervativ acuma??? lasa ma lumea sa se dea pe ce vrea...600,1000 hayabusa turbo plm dastea ca asa e frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 Pai numa ce am facut 18 ani si urmeaza RS-ul...mai incolo mi-ar placea un monster sau orice alt naked cu personalitate si motor pana in 600-750...nu de alta da parca nu prea ai ce face cu un naked puternic,ca la viteza zbori de pe ea Apropos....uitati-i pe tovarasii mei de pahar de la avatar...astept mesaje de la voi sa le transmit si sa ii vedeti mai bine: intreaba-i daca vin la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexyz2006 Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 M-am razgandit,nu mai vreau de 1000,vreau GSX-R 600 sau CBR 600.Merge si un ZXR 600.Hai,si un R6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Andr3y Postat Septembrie 14, 2006 Share Postat Septembrie 14, 2006 dute la vitezane atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannymax Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Paulica tata .... eu precaut .. mai tii minte cand povesteai .. ca vrei masina ? sa te inconjoare si sa te protejeze tablaria ? ... si ca te simti in nesigurantza pe moto ... asa ca .. oricum lumea da banii pe ce vrea ea eu am facut o afirmatie...nu am atacat pe nimeni ... Hai Bafta de la Fratele' ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MtrbkrGrl Postat Septembrie 16, 2006 Share Postat Septembrie 16, 2006 Mie una imi place foarte mult Triumph Rocket II Classic. Ei, bine...tre sa ma mai ingras oleak..ca e deeta mai namila de 342kg si nu stiu cum as putea conduce asa ceva.. Dar, asta-i visul meu. Sa fiu mai realista..mi-as lua un Sachs Mad Ass de 125 chiar ar fi fain, nu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 ar mere prea un gsx-r 600 modelul nou )) ce fericit as fii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man-man Postat Septembrie 23, 2006 Share Postat Septembrie 23, 2006 eu vreau un R6 in primavara si un dr suzuki in toamna...daca baga astia la agip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bologa Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 R6 sau un ducati 1098 dupa 2 -3 ani dupa ce fac 18 ani ca vreua sa termin lic )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Eu mi-as dori:-KTM 250 -Yamaha YZF Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 (editat) da de ce trebuia sa postati voi pe un topic care nu sa mai postat de 1 an si ceva ? daca tot sa postat....ktm 450 exc Editat Noiembrie 9, 2007 de 69WRX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 offtopic:nu eu am readus la actualitate topicul PS:Uite la data si ai sa vezi cine o readus topicul la actualitate. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dmt_ctl Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 dak tot ati redus la viata topicul...yo as visa la un zx6r...modelul asta nou...dar km greu...si aku mai realist....ce vreau sam`i iau la 18 ani ar fii un fzr de 600....cu codita modificata de r1:D....visez nu? offtopic:nu eu am readus la actualitate topicul PS:Uite la data si ai sa vezi cine o readus topicul la actualitate. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Mv Agusta F4 CC clar (sau un Brutale) ... dar nu la 18 ani ... ca nu vreau sa imi distrug viata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Noiembrie 10, 2007 Share Postat Noiembrie 10, 2007 Pai in primul rand mi-as dori sa am din nou 18 ani Sper pana in primavara la o Honda Hornet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate