cnairda Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 bravo! cred ca-mi iau si eu rf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Cat a costat botezatul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Iunie 9, 2013 Share Postat Iunie 9, 2013 Cat a costat botezatul? aia nu e botez dane, e Spa.. he heee... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
letgo Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Eheee.. Ar prinde un eveniment asa prin Romanica! Avem fete frumoase. Ce se vede in poze a fost o actiune de caritate. La reprezentanta Harley in Dublin a fost un eveniment de spalat moto si a picat la ţanc pentru un botez. Asa ca de ce nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 24, 2013 Share Postat Iunie 24, 2013 Letgo.., noroace!.., frumos povestit.., despre poze, ce sa mai zic, bikerul ala batran cu Harley., asa as vrea sa imbatranesc si eu! Eu daca as sta o luna fara motor cred ca mi as pierde mintile.., e bine ca ai si o latura pragmatica, te ajuta. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator GSA Postat Iulie 6, 2013 Share Postat Iulie 6, 2013 baiatul asta letgo e f misto, destept si modest, comportament de om normal. nu stiu cum dracu se face ca toti de felul asta pleaca, raman numai leprele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JackSixxx Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Multumescu-ti mult pentru poveste. Am descoperit-o azi si nu am putut sa ma dezlipesc de ea pana nu am terminat-o. Sunt fascinat de ce ai povestit. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius317 Postat August 10, 2013 Share Postat August 10, 2013 (editat) Ai scris frumos, cu talent si modestie...Ar fi pacat sa nu incerci mai mult, poate o carte...Impresionat de acest topic. Imi pare rau ca baietii ca tine spala vase in Dublin, nu ca ar fi ceva dezonorant...si eu am spalat, dar imi pare rau ca Doru_Bmw are dreptate, pe aici nu a mai ramas nimic, oamenii de valoare prefera sa plece si nu poti decat sa le dai dreptate. In fine, multumim pentru frumoasa povestire. Cum ti se pare noua motoreta ? E usor diferita... Are caracter si ea... Editat August 10, 2013 de marius317 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rossi.46 Postat August 26, 2013 Share Postat August 26, 2013 Bravo frate, te respect si te admir, pentru toata aventura ta si pentru ce esti tu ca om.Multa sanatate si noroc in viata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat August 27, 2013 Share Postat August 27, 2013 Astept de cativa ani finalul acestei povesti emotionante avand ca laitmotiv tineretea si aventura, un drum al autocunoasterii si devenirii. Motocicleta va face parte mereu din viata ta prietene, in primul rand ca mod de expresie a liberatii interioare, pastreaza casca. Si undeva mult mai incolo cand toate povestile se vor interconecta si vor intruchipa un sens profund, vei scrie in mod sigur carti de succes, de asta sunt sigur. Momentan e mult mai important sa le traiesti pur si simplu. Sper sa vina vremea cand munca onesta si obrazul curat sa fie respectate si in tara noastra, ca sa nu mai cautam normalitatea fie ea si relativa aiurea si sa ne permitem candva sa calatorim doar din placerea de a calatori, avand resurse decente incat bucuria drumului sa nu mai interfereze cu stresul material. Desi poate ar lipsi atunci provocarea infaptuirilor "pe muchie de cutit". Multa bafta in gasirea unui drum potrivit cu nivelul tau de sensibilitate si justitie interioara si totodata cu lumea reala! Si multumiri pentru drumul facut impreuna cu noi toti! "Calareala de cruiser cu fata in vant e unul din cele mai bune lucruri care i se pot intampla unui motociclist. Iar cei cu suflet liber stiu bine despre ce vorbesc." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaRider Postat Noiembrie 1, 2015 Share Postat Noiembrie 1, 2015 Am descoperit povestea ieri si am parcurs-o pe nerasuflate. Super!!!! Mi-ai inveselit un weekend care se anunta gri. Ai nu doar spirit de aventura ci si talent la scris. Descopar oameni de exceptie pe acest forum. Orice ai face sper ca esti in continuare motociclist si ca apreciezi la fel frumusetea drumului. Multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Aprilie 13, 2016 Share Postat Aprilie 13, 2016 Am recitit povestea...fabuloasa ca de obicei. Felicitari din nou, prietene! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Noiembrie 15, 2018 Share Postat Noiembrie 15, 2018 E toamna gri si ploua marunt. Mi-am adus aminte de tine @letgo, cu talentul tau de a imparti frumosul cu toti cei care doresc sa il primeasca. Sper sa fie cat mai multi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate