Sepuku Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 am si yo curiozitate si poate vreunul din voi poate sa mi-o satisfaca exista la noi in romania curse de viteza intre comuniste?? exista asa ceva la vreo inrunire?? daca nu exista, de ce nu se fac?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mz2 Postat Februarie 15, 2004 Share Postat Februarie 15, 2004 CE FACI MA-I SEPUKU CE VREI SA FACEM O INTRECERE INTRE MZ-URI DUPA CE LE TERMINAM???? ALTA TREABA NU MAI AI SI TU POTI SA DORMI NOAPTEA SAU VISEZI NUMAI CURSE MOTORUL UNDE IL REPARII LA NEA COSTICLA,CAT ITI IA SA FACI MOTORUL SAU IL REZOLVII CU O STICLA DE VIN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 19, 2004 Share Postat Februarie 19, 2004 Este ilogic sa faci concursuri de viteza intre comuniste Se fac tot timpul concursuri de FIABILITATE..defapt fiecare drum spre o intrunire e un concurs de rezistenta...la destinatie se face numaratoarea si vedem care dintre noi a ajuns calare si care cu motorul in punga ...dupa aia ne cinstim cu berica asa ca fratii...unii de bucurie ,unii de necaz .Pana la urma tot impreuna le reparam... Acuma serios....se fac la intalniri curse de ce-vrei-tu cu comunistele...de la viteza la mers pe o roata, trial ,soft enduro,hard enduro,imposible enduro ,plus proba de foc a tavalelii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 mda... la ultimul "concurs" am picat insa voi recupera anul asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Februarie 20, 2004 Share Postat Februarie 20, 2004 Apropo de rezistenta la comuniste. Cand am fost la intrunirea de la Piatra Nemt de anul trecut ne-am intalnit(ca eram mai multi) cu doi baieti de la Pitesti parca ,cu un Ij Planeta negru.Aveau probleme cu instalatia electrica si au trebuit sa improvizeze una.Dar pana la urma au ajuns.Oare daca era o japoneza in situatia de fata se mai puteau face astfel de improvizari ? .Apropo daca este vreo unul dintre ei pe forum ,noi eram cu o Honda 250 enduro rosie si cu o Nepra albastra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Februarie 21, 2004 Share Postat Februarie 21, 2004 Oare daca era o japoneza in situatia de fata se mai puteau face astfel de improvizari ? Daca era japoneza nu aveau de ce ...nu se strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 Se fac curse intre orice daca vrei. E marfa sa dai "liniuta" cu balenele de dnepre. Pana la sfarsitul sezonului trecut dadeau dracii noaptea in "Shakira" mea si in dnepra lui Nicu Profesoru' pe sos. Berceni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 3, 2004 Share Postat Martie 3, 2004 eu ma bag la liniutze!! cum? cu ce? cu nepra mea -"lacusta aurie" cum ii zicea unu aici pe site! ne vedem la vara pe la intalniri!! cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ARMEANU Postat Aprilie 16, 2004 Share Postat Aprilie 16, 2004 SAL........ SUNT PREA BUNE CA SA LE FORJAM. SI NU NE STA NIMENI IN FATA DACA LE AMBALAM NITEL..................PA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 Ma bag si eu cu MZ-ul la o liniuta cu conditia sa fie pista la vale si la finish dsa fie o plasa in caz ca nu ma mai ajuta franele. Glumesc desigur dar am facut odata "una mica" cu MZ -ul meu din '61 cu un Suzuki de 125 de prin '95 si pe vreo suta de metrii am ramas la egalitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 comuniste.....viteza!!!!!?????....mah, tu iti bati joc de noi?!...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Aprilie 17, 2004 Share Postat Aprilie 17, 2004 daca vrei "concursuri cu comuniste" uite-te la "motociclisti in fiecare zi" la topicul harcore enduro cu comuniste! "I think I tsaw a pussycat! I did! I did!!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 18, 2004 Share Postat Aprilie 18, 2004 am si yo curiozitate si poate vreunul din voi poate sa mi-o satisfaca exista la noi in romania curse de viteza intre comuniste?? exista asa ceva la vreo inrunire?? daca nu exista, de ce nu se fac?? pai daca stati putin si va ginditi acum nu se fac dar cu ani in urma se faceau erau multi care participau in timisoara era pascota care a cistigat de o gramada de ori acum fiusu cistiga la cursele de viteza nu mai stiu bione la ce clasa salut a si mai ceva ar costa prea multi bani preparea motorului unui comunist sa atinga ceva vioteze mai mari si sa reziste si nu cerd ca merita cind in ziua de azi sunt o gramada de motoare japoneze salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_motor Postat Aprilie 20, 2004 Share Postat Aprilie 20, 2004 sepucu a fost pe 17 apr dirt-track la braila(am inteles ca esti din br )?JAWELE nu sunt comuniste de la dirt -track? merge nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate