petre81. Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Azi m-am plimbat cu utilajul, merge struna. Urmeaza schimbul de ulei si filtru, bujii si fise noi, apa paie si bataie. Frumos e la plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Ia sa intreb si aici, poate stie careva solutia. Apare si la mine problema din clipul de mai jos. Insa nu vibreaza chestia aia de plastic asa tare (cel putin nu vizibil), dar se aude totusi un bazait pe la 4000 rpm. In weekend daca am timp ma apuc de dat jos toate carenele sa caut "greierele". Editat Aprilie 24, 2018 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suciu Aurel Postat Iunie 1, 2018 Share Postat Iunie 1, 2018 SALUT.Am cazut de curind cu xj diversion 600 din 97.Caut carena fata culoare rosie,poate sa ma ajute cineva?tel.0740086205. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Salut. Ma ajuta careva cu un melc chilometraj? Il am pe acela vechi insa e ros si nu am gasit pe niciunde sa cumpar unul nou. Stie cineva din ce fel de plastic e facut? Poate ma incumet sa-l fac la strung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Salut. Ma ajuta careva cu un melc chilometraj? Il am pe acela vechi insa e ros si nu am gasit pe niciunde sa cumpar unul nou. Stie cineva din ce fel de plastic e facut? Poate ma incumet sa-l fac la strung. Teflon, poliamida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 Am aflat ca este facut din nailon. Poliamida mi se pare moale. Cred ca teflonul ar merge mai bine. Daca nu gasesc nailon am sa incerc teflon. Daca stie cineva o sursa de pinion as prefera unul original. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iunie 10, 2018 Share Postat Iunie 10, 2018 (editat) Problema nu e materialul ci sa gasesti un strungar sa ti-l faca, multi fug de pinioane. Editat Iunie 10, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suciu Aurel Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 SALUT;Unde gasesc o carena fata pt diversion 600 model 97?Are cineva?tel 07400862051 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 salut,din greseala stie cineva pe unde se afla piesele de limiteaza un xj 600 an 1996, gaturile de carburator le am comandat cele de 61 cai,adica fara limba de obtureaza fluxul de aer, la toba am gasit o bucsa sudata.2 3 cm lungime de obtureaza evacuarea,o scot prin alezare in alta parte mai are ceva piese pentru a limita puterea si turele? vreau sa il fac pentru un prieten, a fost luat limitat in austria multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 salut,din greseala stie cineva pe unde se afla piesele de limiteaza un xj 600 an 1996, Pai cam alea sunt limitarile, nu cred ca umbla si la CDI ca sa-i limiteze turatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_74 Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Poate intereseaza pe cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Iulie 12, 2018 Share Postat Iulie 12, 2018 la ce pret saua de xj,mersic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 12, 2018 Share Postat Iulie 12, 2018 SALUT;Unde gasesc o carena fata pt diversion 600 model 97?Are cineva?tel 07400862051 Apar ocazional pe olx carene de Diversion. Stie cineva unde as putea gasi un kit de naked? Adica ceasuri de bord si far cu suporturi cu tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Iulie 30, 2018 Share Postat Iulie 30, 2018 salut din nou in carburator a gasit mecanicul aceste bucse de plastic,sa nu urce pana la capat sa nu deschida pistonasul din camera carburatorului,gaturile de carburator erau normale,nu avea limitarea acolo, sa tai acele inele? sa urce pistonasul din carburator pana sus sa ramana camera de admisie perfect libera multumesc » Post actualizat in 24 Aug 2018 11:57bucsa in plus din carburator a fost taiata,bucsa din toba a fost scoasa cu un spiral pe dimensiunea tobei, acuma parca se misca si respira mai bine,dar mergand limitata are inca motorul strans si cu timpul o sa se mai obisnuiasca cu turatia, supapele de admisie erau cu calamina uda , cu cat te plimbi mai mult cu atata mai bine merge, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 (editat) Salutare, Stie cineva unde pot gasi un cablu de kilometraj pt al meu XJ900F din '85? To' ma orientez eu oarecum dupa turometru dar mi-e sa nu ma opreasca politia si sa-mi spuna ei cu cat am mers ... peste viteza legala Oricum, din cate bag de seama, nu este printre cele mai populare modele pe la noi. Editat August 28, 2018 de Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Septembrie 20, 2018 Share Postat Septembrie 20, 2018 SALUT.Am cazut de curind cu xj diversion 600 din 97.Caut carena fata culoare rosie,poate sa ma ajute cineva?tel.0740086205. Se poate repara f frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Septembrie 22, 2018 Share Postat Septembrie 22, 2018 Salutare. Foloseste cineva uleiuri Divin in motocicleta? Vad ca au standardul JASO MA/MA2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat Septembrie 27, 2018 Share Postat Septembrie 27, 2018 Mi-ar fi de folos niste poze cu ce anume tb sa tai la carburatoare. Motorul este 51J modelul de 35deKw iar în ultimă cvarte apare că fiind redus la 35Kw. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Noiembrie 17, 2018 Share Postat Noiembrie 17, 2018 pentru predrag80 / uleiul folosit de mine,motorex 15w50 nu fac experiente cu uleiul modele noi,am mai pus eu o panarama de ulei si la 1000 km se auzea saibe si piulite in motor pentru mandibula/ pune niste poze cu ce au carburatorele la interior,ce le limiteaza cursa la pistonase aer a disparut poza cu bucsile pe care le am taiat din carburator,o caut acuma nu mai obtureze aerul de intra in carburator prin difuzor,am scos si bucsile din capatul de toba,prin aschiere cu un spiral pe marimea gauri normale de toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Ianuarie 14, 2019 Share Postat Ianuarie 14, 2019 (editat) @b_robert87: Multumesc de raspuns. Daca eram in locul tau, eu nu modificam nimic. Pe bani putini cumperi diafragme noi de pe Aliexpress, fara obturatoarele acelea si gata (aceleasi sunt pe Virago). Daca iti place cum merge, lasa-i. Daca nu, pune la loc cele originale. Ce jiglere ai? Adica marimea lor. Ai grija ca Mikuni si compatibile mikuni, chiar avand acelasi numar, nu au curgerea la fel. Ar trebui sa ai jiglerul principal de 102,5 iar cel de relanti de 107,5 parca. Dar obligatoriu sa fie Mikuni OE. A mea a venit cu jiglerul principal nr.100 si NU am gasit in Romania 102,5 OE cu capul lat.Am luat din SUA 2 seturi (din greseala). Dupa aceea ai putea avea mansoanele de prindere a carburatoarelor obturate. Iarasi le gasesti la Aliexpress la pret bun sau, le gasesti si in Romania usor. Uita-te si la gurile de evacuare, sa nu se fie obturate de la calamina. Altceva nu stiu ce ai putea imbunatati. Motocicleta asta nu este de viteza. Sper sa fi fost de folos. P.S. daca are cineva nevoie de o sa retapitata si nefolosita (model fara facelift) o dau la 150 lei, sa ma scap de ea (100 lei a fost doar retapitarea). Editat Ianuarie 14, 2019 de predrag80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Ianuarie 15, 2019 Share Postat Ianuarie 15, 2019 (editat) salut,ceva poze cu jiglerul principal si pe unde este,nu am umblat acolo,cum se masoara gaturile de carburator le am luat pentru modelul de 60 cai,nu are nici o limitare in cantitatea de aer intrata in carburator https://www.ebay.com/itm/4-New-Yamaha-XJ600-XJ-600-SECA-II-MIKUNI-CARB-CARBURETOR-MAIN-JET-102-5/302696283426?epid=3017702099&hash=item467a1abd22:g:1oUAAOSw-PFaebVn:rk:2:pf:1&vxp=mtr&frcectupt=true castiga ceva cai? Editat Ianuarie 15, 2019 de b_robert87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
predrag80 Postat Ianuarie 17, 2019 Share Postat Ianuarie 17, 2019 Alea-s. Alea sunt standard. Le vezi in paharel. Mai ai si idle jet, lunguiete, tot in paharel. Dar, daca nu ai scule si nu te pricepi sa reglezi, nu te baga ca nu faci din ea racheta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
butaby Postat Ianuarie 20, 2019 Share Postat Ianuarie 20, 2019 Va salut ! Am nevoie de carenajul din fata ( nu toata carena, doar aripioarele alea, deflectoare de vant ) pt Yamaha XJ600s. Știți de unde as put face și eu rost de ele sau cei care le-ați făcut cafe Racer poate mai aveți plasticele astea... Tel 0765655512 sau aici. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariuscalin1980 Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Salutare as avea si eu nevoie de aripioarele respective 0756418792. Am mai fost găsit pe undeva pe aici un tutorial pentru schimbat ulei si semering in furcă fata, nu mai dau de el daca ma poate ajuta cineva va rog, sau un atelier in zona cj floresti daca stiti. Bineinteles am nevoie si de un electrician,problema este ca in momentul in care pun contactul becul de la ulei nu se aprinde, becul este ok verificat, bulbul din baie este la loc dar mai departe nu stiu unde sa ma uit sau cum sa il verific.Momentan nu este ulei in motor influenteaza ? Restul luminilor din bord functioneaza. Multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EgriAlex Postat Mai 13, 2019 Share Postat Mai 13, 2019 (editat) Buna, De aporximativ un an sunt posesor de categoria A si al unui Xj600 S. Fostul proprietar i-a dat carenele jos si a transformat-o in naked, si sincer mie imi place mai mult asa. Daca ma puteti ajuta sa imi spuneti unde as putea gasi un bord de xj 600 N? Ca cel din imaginea atasata. Caut de cateva luni si nu gasesc niciunde Editat Mai 13, 2019 de EgriAlex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate