emzy Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Aici un film facut cu prietenii pe zapada Click Aici Feredeu - ZAPADA si mai ceva tot de sezon vara - iarna ENDURO is the BEST !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Interesanti fulgii aia care la un moment dat ning in sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Decembrie 17, 2009 Share Postat Decembrie 17, 2009 Asta e spiritul craciunului ,in orasul meu sunt singurul care mai circula si lumea cand ma vede isi face cruce . Frumos stiti sa va distrati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 foarte frumos, e bine ca sunteti cativa care chiar aveti placerea sa iesiti si iarna. eu ma chinui sa-i conving pe enduristii de aici sa iasa si ei. p.s. chiar ca sunt interesanti fulgii, dar da bine la editare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 SUPERB ! E clar, imi trebuie niste crampoane ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 si mie mi-au placut filmuletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 SUPERB ! E clar, imi trebuie niste crampoane ! Și-o capră. Uite niște oameni pentru care sezonul nu se termină niciodată. Felicitări! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 Si eu as iesii si acuma, mai ales ca ninge, e foarte frumos acuma. Din pacate nu am cu cine... nici atv'isti nu mai ies, toti mor de frig Foarte frumoase filmele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Decembrie 18, 2009 Share Postat Decembrie 18, 2009 mai ales ca ninge, e foarte frumos acuma. daaa, frumos tare. am iesit si eu pe zapada. am cazut cat nu in tot sezonul. (eu cad des si vara... ) pe drum drept si urcari mai e cum e. dar foarte frumos e la coborari cand daca abia atingi frana ai blocat rotile deci pierzi aderenta si directia in timp ce viteza creste si nenorocitii aia de copaci nu vor sa se dea din calea ta. mai e si avantajul ca nu vezi pe unde mergi: pietre, craci si altele, deci nu te sperii ca ai putea sa te lovesti - zapada stim ca e moale. asa ca la prima iesire pa zapada am reusit sa-mi indoi ghidonul si sa sparg capacul de la magnetou. dar eu n-am patit nimic, asa ca a fost frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Edevarul e ca e super fain prin zapada. Chiar daca acum 1 saptamana mi-am luat primul enduro nu am ezitat deloc sa ies prin zapada si mi-a placut la nebunie chiar daca am iesit numai eu. @emzy o rugaminte: cine canta piesa asta!? ..ca-mi place la nebunie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Tot pe zada, http://www.youtube.com/user/alfredmotors#p/a/u/0/VtVyc1P4Q1Q http://www.youtube.com/user/alfredmotors#p/a/u/1/tWeFR8Dfzhk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emzy Postat Decembrie 25, 2009 Autor Share Postat Decembrie 25, 2009 Edevarul e ca e super fain prin zapada. Chiar daca acum 1 saptamana mi-am luat primul enduro nu am ezitat deloc sa ies prin zapada si mi-a placut la nebunie chiar daca am iesit numai eu. @emzy o rugaminte: cine canta piesa asta!? ..ca-mi place la nebunie Nu stiu cine o canta am luat-o dintr-o colectie ce craciun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Decembrie 28, 2009 Share Postat Decembrie 28, 2009 VREME DE PRIMAVARA....Sambata asta n-ai filmat nimik ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Ianuarie 4, 2010 Share Postat Ianuarie 4, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 uoauuu cat a durat sa faci caucioacele alea?? munca de chinez batran Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 Nu a durat chiar asa de mult ! 6 ore la guma de spate si 2 ore la cea de fatza ... ma specializasem deja ! si ca sa nu ne chinuim noi sa reinventam apa calda, care e procedura de lucru?!! suruburi de cat si din care ? saibe si pe interior? gauri de cat si cum le faci? cu burghiu de care? ... cu cati newtoni-metru strangi piulita? ... etc. multumim frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat Ianuarie 21, 2010 Share Postat Ianuarie 21, 2010 (editat) Pe spate am bagat suruburi de 8 cu cap torbant(rotund). Astea nu ciupesc camera daca e ultra heavy duty si bagi presiune mai mare in ea. Dai gaura din exterior spre interior cu spiral de 9 (sau 10 daca nu poti sa bagi surubul din cauza ca se strange cauciucul). Infiletezi piulita si apoi tragi cu patentul de surub in sus cat poti si strangi piulita din nou cat poti de tare ca sa intre putin in pneu. Daca suruburile sunt prea lungi, le mai tai cu flexul sau duci la cineva obisnuit ca sa nu te ranesti. Pe fata Petrica a pus suruburi de 6. Daca ai camera mai subtire, tai una veche si o imbraci pe cea buna. Incearca sa pui pe spate cate doua pe mijloc ca sa se toceasca mai greu si atentie mare pe asfalt ca nu ai aerenta deloc si se tocesc imediat. Aici explica cum pui autofiletante: /index.php?...48660&st=40 Editat Ianuarie 21, 2010 de Sher Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate