VioS Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 se merita sa iti iei xt daca stai mai mult cu el pe teren ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 depinde , daca iti iei Xt 125 R (varianta cu roti de enduro) da , se merita , daca iti iei XT 125 X ar trebui sa stai mai mult pe asfalt cu rotile alea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VioS Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 Pai normal ca varianta R ... da ma refeream daca face fata pe teren accidentat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iunie 23, 2008 Share Postat Iunie 23, 2008 face fata , dar nu peste tot. nu poti sa urci un deal care face un unghi de 35 de grade cu orizontala... dar asa pe coclauri merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 pe un drum forestier este perfect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 face fata , dar nu peste tot. nu poti sa urci un deal care face un unghi de 35 de grade cu orizontala... dar asa pe coclauri merge lasa ca ii incerc eu limitele in primul wekend din iulie. pe 4.5.6... destinatie Bolboci....si de acolo urcam la Babele .(doamne ajuta ) daca ajunge sus inseamna ca este capabila..daca nu insemana ca o sa ma gasiti pe acolo ...ofticat dandu-ma cu capul de o stanca:D sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) sper sa nu gasesti prea multe stanci prin preajma Editat Iunie 27, 2008 de Zapacitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abrihan38 Postat Iulie 2, 2008 Share Postat Iulie 2, 2008 garantez ca XT 125 R pleaca mai rpd decat cbr de 125. pe probate. accept provocari... poate maine la arc.... IF 86 ADY Salve miliady! Ai tu a tau xt125r?..ai putea sa ma ajuti? sa-mi arati si mie cu citeva poze unde se leaga senzorul digital de la kilometraj..undeva la cokpitul digital? ar fii minunat.. Salut! Am si eu un xt 125R si pot spune k are demarajul mai bun decat cel al unui CBR 125. Nu sunt sigur care dintre cele 2 merge mai tare....Mentionez ca viteza maxima la xt-ul meu este de 127 km/h cuu kilometrajul setat pe normal..... stiti voi aia cu xt....Nu va mai contraziceti atata. Ambele motoare sunt frumoase in felul lor. Va salut ... Salve cezar! Speeder poti sa-mi trimiti 2/3 poze sa vad si eu unde ai legat la al tau senzorul de la kilometraj...nu stiu unde sal leg? asa am primit motocicleta Xt125r...ce zici ma ajuti?unde se leaga alea 3 fire? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aXeel Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Imi cer scuze pt off-topic,dar vreau sa-mi cumpar si eu o yamaha xt 125...de preferat ar fi x...astept oferte la faur.alexandru@yahoo.com . Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 La un XT 125 X daca ii schimb toba , filtru de aer si alte chestii pe la motor o sa fie vreo diferenta ? ma refer daca o sa traga mai bine... nu de "cat prinde" , doar de demaraj & shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Eu la 125 r-ul meu am golit toba.Pot sa zic k in ture joase trage mai tare si mai hotarat,dar moare in ture mari ,viteza maxima (fara sa ma aplec) fiind de maxim 90km/h. App care e interesat de un xt 125 r? o vand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 am o intrebare intrebatoare pt posesorii de 125 .. a schimbat cineva pinionu de la motor?! ash vrea sa-i pun mai mare cu un dinte cik o s traga mai greu dar o sa castig un 10km/h viteza adica in loc de 90km/h o s mearga la 100km/h a incercat cineva asa ceva?! multumesc anticipat pt lamuriri numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
*adytza* Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Adica un XT de 125 nu prinde nici 100(nemodificat)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 Adica un XT de 125 nu prinde nici 100(nemodificat)? cum ma sa nu mearga, el a dat un exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 am o intrebare intrebatoare pt posesorii de 125 ..a schimbat cineva pinionu de la motor?! ash vrea sa-i pun mai mare cu un dinte cik o s traga mai greu dar o sa castig un 10km/h viteza adica in loc de 90km/h o s mearga la 100km/h a incercat cineva asa ceva?! multumesc anticipat pt lamuriri numai bine ... prost gandit! pai treaba e asa.... mai multzi dintzi = mai mult cuplu dar mai putzina viteza mai putzini dintzi = cuplu mai mic viteza mai mare! nai nici o iedeie cu ce se mananca mecanica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 1, 2008 Share Postat August 1, 2008 ... prost gandit! pai treaba e asa.... mai multzi dintzi = mai mult cuplu dar mai putzina viteza mai putzini dintzi = cuplu mai mic viteza mai mare! nai nici o iedeie cu ce se mananca mecanica! sincer la ultima fraza ai dreptate dar sa gandim umpic problema deci eu ma refeream la pinionul de la motor...NU CEL DE LA ROATA daca schimbi pinionul de la motor si pui unul mai mare...moto pierde cuplu.. castiga viteza daca pui pinionul de la roata unul mai mare ...moto pierde viteza...castiga cuplu NU E ASA?! ia drept exemplu o bicicleta poate o s fie mai usor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Cine stie codu rutier stie si care is limitele de viteze pt A1. Noroc ca se merge pe nestinta politailor. Dt'u meu ii limitat la 80(are si o smecherie sa il delimitez, ca doar am mers si cu 125), dar pana in viteza aia merge ok. Peste deja vibreaza destul de tare si prea mult nu ai rabdare sa mergi. Io is de parere ca, cu enduroaicele de 125 merge lejer pana in 80-90....dupa incepe sa fie destul de nasol si sa tragi de motor degeaba. Asta mai ales ca au si rapoartele destul de scurte(la mine 1-10km/h, 2-20, 3-30, 4-40, 5-50, 6-60(~5500rpm), lucru bun pe offroad si mai ales in padure, dar la viteza pierzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 am o intrebare intrebatoare pt posesorii de 125 ..a schimbat cineva pinionu de la motor?! ash vrea sa-i pun mai mare cu un dinte cik o s traga mai greu dar o sa castig un 10km/h viteza adica in loc de 90km/h o s mearga la 100km/h a incercat cineva asa ceva?! multumesc anticipat pt lamuriri numai bine Pana acum nu stiu pe nimeni sa fi pus pinion mai mare. Eu stiu cazuri de pinioane mai mici ca sa traga mai bine la deal.Se mai poate umbla la cuiul ponto pentru putere mai mare ... prost gandit! pai treaba e asa.... mai multzi dintzi = mai mult cuplu dar mai putzina viteza mai putzini dintzi = cuplu mai mic viteza mai mare! nai nici o iedeie cu ce se mananca mecanica! Eu cred ca vorbea de pinionu de pe fata. Asa ca ar trebui sa te gandesti si tu un pic inainte de a posta Cine stie codu rutier stie si care is limitele de viteze pt A1. Noroc ca se merge pe nestinta politailor.Dt'u meu ii limitat la 80(are si o smecherie sa il delimitez, ca doar am mers si cu 125), dar pana in viteza aia merge ok. Peste deja vibreaza destul de tare si prea mult nu ai rabdare sa mergi. Io is de parere ca, cu enduroaicele de 125 merge lejer pana in 80-90....dupa incepe sa fie destul de nasol si sa tragi de motor degeaba. Asta mai ales ca au si rapoartele destul de scurte(la mine 1-10km/h, 2-20, 3-30, 4-40, 5-50, 6-60(~5500rpm), lucru bun pe offroad si mai ales in padure, dar la viteza pierzi. la xt125 r la 5500 rpm ai ~70km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 (editat) la xt125 r la 5500 rpm ai ~70km/h ideea era urmatoarea ...am venit cu ea de la un drum mai lung si a stat saracuta doar in 7200 rpm si avea92km/h o alta smecherie sa mai castig cativa km/h sa ii pun cauciuc spate mai inalt... de la 120/80/18 la 120/90/18 cu pinonu am postat ca sa vad daca a mai facut careva asa ceva...ca sa nu ii iau pinion degeaba ms xt master pt lamuriri Editat August 2, 2008 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt master Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 mai bine pui pinion decat cauciuc parca mai era cineva pe forum tot la topicul cu xt 125 care isi pusese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 mai bine pui pinion decat cauciuc parca mai era cineva pe forum tot la topicul cu xt 125 care isi pusese. daca dau de el il mananc cu tot cu fulgi ...ca vreau ceva lamuriri ..pinion am cautat, de gasit mai greu ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VLADoN99GTC Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 forum de mecanica ....bravo ..... sa imi spuneti si mie cand o sa puteti schimba pinionu' si sa puneti unu cu mai multi dinti .... nu mai bine puneti inca un lant ? sau mai bine ii pui pedale ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 iar am aparut... deci... exista pinioane diferite... +/- un dinte dar nu in romania... la cuiul ponton umbli degeaba ca ala iti stabileste nivelul de benzina in camera carburatorului... nu rezolvi nimic am experimentat cu jigler principal mai mare... de la 105 am pus 120 si suge benzina prea repede si nu face fatza rezervoru si vacuumul respectiv sa bage suficienta benzina in carb. viteza maxima a motocicletei este de 110 km/h la vale xtR am numai 2 tobe... una plina si una goala... niciuna nu e de vanzare. am un plastic din jurul farului de vanzare daca vrea cineva... va recomand sa va puneti aparatori de maini ca nu se mai rup manetele de frana si ambreiaj la cazaturi nu se mai strica nimic asa... in cel mai rau caz se indoaie scaritza din spate... dar cu 2 ciocane isi revine. motocicleta merge bine la drumuri lungi 80-90 kmh dar te rupe la spate. motocicleta ajunge pana la babele si pana la cladirea aia cu dungi rosii si albe.. am un lapsus... schimbati cauciucul pe spate. XTR poate sa urce si pante de 45 grade... inalte (lungi) de 5 metri... am experimentat. am sarit de la 2 metri pe drept si i-am rupt amortizoru dar a fost ok.. per total motocicleta merge pe o roata in a 1-a cat vrei daca o tii in echilibru... stiu pe cineva care schimba si vitezele cand era pe o roata cine are b 93 GRG la numar, XT cu portocaliu, geaca galben cu negru, casca airoh tyger neagra, dreaduri? il cunoaste cineva? am si eu casca la fel si dreaduri... si XT vitezometru digital are o mufa in busonu ala de cauciuc unde intra multe fire. treaba cu toba e doar asa de sunet... aparent merge mai bine.. dar nu e nici o diferenta... tre sa ii scoti si pseudo-catalizatoru ala care e jos sub scut. schimbati uleiul cat mai des posibil... mai des decat zic ei... motoreta mea merge in permanenta in 8000 ture si nu are nimic la motor ... din nov. 2005 codul placutelor de xt e scris undeva la inceput in topicu asta... Ferodo FDB xxxx daca mai aveti intrebari... va stau la dispozitie. va recomand sa puneti mansoane dinalea de neopren pe furca.. (se strica simeringurile de furca foarte repede...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 schimbati uleiul cat mai des posibil... mai des decat zic ei... motoreta mea merge in permanenta in 8000 ture si nu are nimic la motor ... din nov. 2005 codul placutelor de xt e scris undeva la inceput in topicu asta... Ferodo FDB xxxx daca mai aveti intrebari... va stau la dispozitie. ok, daca tot ziceai ca esti amabil....ce ulei sa folosesc? acum 2 zile mi-am luat xt () si trebuie schimbat uleiu si...nu prea stiu de care sa pun tot ce stiu e ca intra fix 1L. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miliady Postat August 13, 2008 Autor Share Postat August 13, 2008 eu am pus ce ulei prindeam... in principal de masina... am incercat tot... castrol magnatec 10 W40 , elf competition 10W40, castrol RS 10W60.... in viitorul apropiat ii schimb uleiul si ii pun un valvoline sau castrol special de motocicleta 10 W 50 . am inteles ca ar fi foarte misto respectivul ulei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate