a_deea Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Te rugăm frumos să ne ierți că îți suntem dragi, nu Âştiu exact cum naiba s-a întâmplat, probabil de la cât suntem de tembeli. Suntem cu gaÂşca dar eu nu mă bag la ghengbeng că trec printr-o perioadă de purificare spirituală. Care purificare bai cu datele alea la profil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 9, 2010 Autor Share Postat Aprilie 9, 2010 ce fatza de pinguin scolar ai! nu te vedeam pe asa ceva. Mai trebuie sa lucrezi la echipament ca nu mai merge cu bocancii de munte ca la enduro, acu' au crescut pretentiile...deh Vor veni si cismele. Astept extragerea de duminica viitoare... Poate ies toate 6 din 49 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 Vor veni si cismele. Astept extragerea de duminica viitoare... Poate ies toate 6 din 49 N-ai vrea tu sa-ti scrii pe spate ..."Ogica"..? Si...da..ai dreptate...cismele vor veni..doua de stangul.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 ...macar de.o mie de euro sa iasa sa pun si eu crashuri pe asta mica * poti sa te pui bine cu mine si te duc la fierarii mei chopperisti si-ti fac ei niste crash-uri custom de moare lumea (de ciuda). person...ificate! ale mele sunt gata saptamana viitoare. au zis ca-mi pun si monograma, adica o sa fie cu semnatura, ca la OCC. hihihi! maca-l-ar mama de baiat, ce gecuta chic si-a tras, d-aia cu albastru de Bavaria. uuff! ...nici aici nu scap de culorile astea! mai lipseste sa-ti pui intre coarne leul bavarez(!) cred ca pantalonii nu se asorteaza prea bine, oricum e mai bine cu ei pe tine, decat fara... e numai parerea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 9, 2010 Share Postat Aprilie 9, 2010 sa te manace mama de baiet frumuselcum le stii tu pe toate macar de.o mie de euro sa iasa sa pun si eu crashuri pe asta mica Poza asta ti-a facut-o Ioana, Florin stie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dydy Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Poza asta ti-a facut-o Ioana, Florin stie? nu stiu cine i-a facut poza si nici nu ma intereseaza , dar daca te uiti atent , o sa vezi cojile de la semintele mancate de Manuel , care era mai in fata si cand le scuipa , ii cadeau lu asta micu in cap , ca cica era cu un metru mai jos pe axa inaltimii . A venit langa Manuel si i-a zis sa nu mai manance seminte , si mai mult sa nu mai arunce cojile in spate ca i se intuneca viziera , si i se infunda aerisitoarele pentru nari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 DYDY, esti tare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 10, 2010 Autor Share Postat Aprilie 10, 2010 DYDY, esti tare rau.ADEVARAT A INVIAT MIHAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Aprilie 10, 2010 Share Postat Aprilie 10, 2010 Am fost astazi in Baneasa la Harley si m-am dat cu ele.Dragut.A-ti fost vreunul ? Si miine se face drive -test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 voi pana la urma la cat o taiati din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 11, 2010 Autor Share Postat Aprilie 11, 2010 Moaaa....se poate merge pe BMW c-o singura mana ? Ia sa incerc si eo. pai incearca... iar cu cealalta te scarpini a paguba :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) voi pana la urma la cat o taiati din bucuresti? *cred ca o taiam la rasarit. asta ca sa putem ajunge la Canakkale la apus poem pentru Iulian si cine-o mai avea ochi si urechi... Repezi ca unda apei, ca zborul vantului, Zilele vietii trec, eu voi ramane Mereu indiferent fata de doua: Acea de ieri si-aceea ce va sa vina maine. Omar Khayyam acum, pentru toata lumea: ĂANAKKALE-ECEABAT CAR FERRY Departures from Eceabat are at 02:00 am and 04:00 am, then every hour on the hour from 07:00 am until 24:00 (midnight), year-round. In summer, there are sailings every 30 minutes between 07:00 am and 24:00 (midnight). GELIBOLU-LAPSEKI CAR FERRY Departures from Lapseki (30 km/19 miles northeast of Ăanakkale) and from Gelibolu (40 km/25 miles northeast of Eceabat?map) are every hour on the hour, 24 hours a day. Fares one-way/single are TL2 per person, TL20 per car. deci, pentru traversare avem doua variante: Ecebat, la 5 km nord-est de Canakkale, si a doua Gelibolu, la 30 km nord-est de Canakkale. Editat Aprilie 12, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 *cred ca o taiam la rasarit.asta ca sa putem ajunge la Canakkale la apus poem pentru Iulian si cine-o mai avea ochi si urechi... Repezi ca unda apei, ca zborul vantului, Zilele vietii trec, eu voi ramane Mereu indiferent fata de doua: Acea de ieri si-aceea ce va sa vina maine. Omar Khayyam acum, pentru toata lumea: ĂANAKKALE-ECEABAT CAR FERRY Departures from Eceabat are at 02:00 am and 04:00 am, then every hour on the hour from 07:00 am until 24:00 (midnight), year-round. In summer, there are sailings every 30 minutes between 07:00 am and 24:00 (midnight). GELIBOLU-LAPSEKI CAR FERRY Departures from Lapseki (30 km/19 miles northeast of Ăanakkale) and from Gelibolu (40 km/25 miles northeast of Eceabat?map) are every hour on the hour, 24 hours a day. Fares one-way/single are TL2 per person, TL20 per car. deci, pentru traversare avem doua variante: Ecebat, la 5 km nord-est de Canakkale, si a doua Gelibolu, la 30 km nord-est de Canakkale. Cria, fii te rog atenta: Gelibolu si Ecebat sunt pe aceeasi parte, aia dinspre care venim noi si sunt intre ele 40 Km! Apoi, Lapseki si Canakkale sunt pe cealalta parte, adica aia spre care traversam, si sunt intre ele 30 Km! Deci: cum e cu cifrele de mai sus, ca mai bagat in ceata; daca nu mai stiim sa traversam? Cred ca ar trebui s-o facem de la Gelibolu la Canakkale, adica pe diagonala; as aplica Pitagora, dar nu stiu latimea canalului Dardanele. DS PS:Ti-ai cumparat ieri un "fat boy" Mesaj completat Cria, fii te rog atenta:Gelibolu si Ecebat sunt pe aceeasi parte, aia dinspre care venim noi si sunt intre ele 40 Km! Apoi, Lapseki si Canakkale sunt pe cealalta parte, adica aia spre care traversam, si sunt intre ele 30 Km! Deci: cum e cu cifrele de mai sus, ca mai bagat in ceata; daca nu mai stiim sa traversam? Cred ca ar trebui s-o facem de la Gelibolu la Canakkale, adica pe diagonala; as aplica Pitagora, dar nu stiu latimea canalului Dardanele. DS PS:Ti-ai cumparat ieri un "fat boy" scuze, era mai corect "m-ai bagat in ceata"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RussianTiger Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 Cria, fii te rog atenta:Gelibolu si Ecebat sunt pe aceeasi parte, aia dinspre care venim noi si sunt intre ele 40 Km! Apoi, Lapseki si Canakkale sunt pe cealalta parte, adica aia spre care traversam, si sunt intre ele 30 Km! Deci: cum e cu cifrele de mai sus, ca mai bagat in ceata; daca nu mai stiim sa traversam? Cred ca ar trebui s-o facem de la Gelibolu la Canakkale, adica pe diagonala; as aplica Pitagora, dar nu stiu latimea canalului Dardanele. DS PS:Ti-ai cumparat ieri un "fat boy" Mesaj completat scuze, era mai corect "m-ai bagat in ceata"! pe diagonala nu e ferry se poate traversa asa: Lapseki - Gelibolu si vitzavercea Eceabat - Canakkale si invers si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 ...PS:Ti-ai cumparat ieri un "fat boy" ... scuze, era mai corect "m-ai bagat in ceata"! * mne, nu-mi iau nici un Fat Boy, desi imi plac grasutii astia. ideea era ca as putea sa iau un Iron si sa-l customizez. pot face din el un bobber o frumusete! (sau ce vrea muschii mei). cu ceata nu cred ca pot sa te ajut. uita-te si tu pe o harta. poti sa faci asta, da? (eu am dat doua puncte de transfer, ambele pe malul de "sus", adica unde ne putem imbarca. desi am inteles ca acum nu se mai modifica nimic, zarurile au fost aruncate. esti ori pe punte, ori in apa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 * mne, nu-mi iau nici un Fat Boy, desi imi plac grasutii astia. ideea era ca as putea sa iau un Iron si sa-l customizez. pot face din el un bobber o frumusete! (sau ce vrea muschii mei). cu ceata nu cred ca pot sa te ajut. uita-te si tu pe o harta. poti sa faci asta, da? (eu am dat doua puncte de transfer, ambele pe malul de "sus", adica unde ne putem imbarca. desi am inteles ca acum nu se mai modifica nimic, zarurile au fost aruncate. esti ori pe punte, ori in apa ) buna fetelor, vad ca sunteti amandoua de buna credinta (tu si russian tiger) si n-ati sesizat sarcasmul meu prietenesc in legatura cu ceata! Va cer scuze sincer, pentru ca vad ca nu mi-ati raspuns cu aceeasi moneda. Off topic, dar oricum aici nu mai conteaza, nu? Iron e mic, n-are forta, te vei plictisi repede; daca ai loc la Clinceni (de..aaa!), asta ar trebui sa fie a doua motocicleta; si daca te apuci de touring, cel mai bun ar fi pt. tine un GS de 650 vechi sau nou (de fapt 800 cu sa joasa). Este unul (2008) la Bavaria, super dotat Touratech si optionale Motorrad, il vand (ei) cu 7000 (a fost al meu). Merita cu mult in fata unuia nou, mergi sa-l vezi. Mesaj completat ...era sa uit: astazi am aplicat pentru apostila pe imputernicirea tradusa in turca. E gata pe 15-16.04. Cine mai este in situatia asta (cu moto pe firma sau leasing) ar fi bine sa se grabeasca. Backcounting started; AMR 18! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) ...Iron e mic, n-are forta, te vei plictisi repede; daca ai loc la Clinceni (de..aaa!), asta ar trebui sa fie a doua motocicleta; si daca te apuci de touring, cel mai bun ar fi pt. tine un GS de 650 vechi sau nou (de fapt 800 cu sa joasa). Este unul (2008) la Bavaria, super dotat Touratech si optionale Motorrad, il vand (ei) cu 7000 (a fost al meu). Merita cu mult in fata unuia nou, mergi sa-l vezi. Mesaj completat ... * hey! vezi ca ai incurcat topicurile, bey! esti pe "sectiunea" lui ianchim acum si el ...hm, nu are aplecare catre choppere. suporta, daca e, dar numa' unul. al meu motor intr-un piston nu e o optiune. poate ala de 800, ca e in V, dar e cam peste mana, ca sa zic asa. oricum, multumesc ca te-ai gandit la bunastarea mea. friendly, cria Editat Aprilie 12, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 ........... poate ala de 800, ca e in V, ........... in V ? ce e in V? tot ce sta in V ma intereseaza.. ! arbori..craci...pinioane...brate....ZZtop... legs..sa fie ..bine deschise in V.... reglez aprinderi in V ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 in V ? ce e in V? tot ce sta in V ma intereseaza.. ! arbori..craci...pinioane...brate....ZZtop... legs..sa fie ..bine deschise in V.... reglez aprinderi in V ! * am sa-ti fac rost de unul atunci cel mai important la V (sau ce conteaza) e sunetul. unic! mai e ceva: la V vibratiile sunt pe cele 3 axe, te iau prin invaluire cum ar veni, nu ca la boxer pe orizontala... P.S. eu am carburator. membrane rezistente, nu jucarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kataklysm Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 DECIsa nu mai stricam topicul de turcia - grecia pareri echipa trasee cazare etc pentru o tura turcia in luna mai Mesaj completat plecarea va fi similara cu a grupului de t-g doar ca noi vom cobora pana la marmaris - poate o fuga scurat pe rhodos de o zi intoarcere prin turcia zona lacurilor si istambul o intrebare: cit estimezi ca va tine acest tur? (sa stiu cit liber imi iau) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 * hey! vezi ca ai incurcat topicurile, bey! esti pe "sectiunea" lui ianchim acum si el ...hm, nu are aplecare catre choppere. suporta, daca e, dar numa' unul. al meu motor intr-un piston nu e o optiune. poate ala de 800, ca e in V, dar e cam peste mana, ca sa zic asa. oricum, multumesc ca te-ai gandit la bunastarea mea. friendly, cria Despre asta vorbeam, are doua pistoane dar nu in V, ca toata lumea, ci paralele (nu paranteze, sic!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 (editat) Despre asta vorbeam, are doua pistoane dar nu in V, ca toata lumea, ci paralele (nu paranteze, sic!) * aaaaaaaa, e 800-le, zi asa! marfa! daca as avea buget alocat, acum l-as lua. l.e. te-am mai intrebat eu de el si pe alt topic, acum o vreme... rusinosule! l.l.e. si mae si-l vinde? Editat Aprilie 12, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Aprilie 12, 2010 Share Postat Aprilie 12, 2010 * aaaaaaaa, e 800-le, zi asa! marfa! daca as avea buget alocat, acum l-as lua. l.e. te-am mai intrebat eu de el si pe alt topic, acum o vreme... rusinosule! l.l.e. si mae si-l vinde? Mae n-are, ci Plescoi si DeltaX (dar nu-l vand). Eu am facut-o pentru 1200. DS PS: si sa stii ca am avut si un Intruder M800! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 13, 2010 Share Postat Aprilie 13, 2010 (editat) ... PS: si sa stii ca am avut si un Intruder M800! * sa-ti fie de ras atunci! ca l-ai dat. desi mie imi place mai mult C-ul. oricum, nu te lauda, ca la putere nu intreceai VS-ul meu. si nici cuplu n-are M-ul peste al meu. daca te-am suparat, iesim afara si ne batem (sa nu ne ia adminul de urechi ca-i stricam - iar! - topicul) P.S. eu am facut cafea, vrea cineva? Editat Aprilie 13, 2010 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 13, 2010 Autor Share Postat Aprilie 13, 2010 dans si cria va rog sa intrati on topic discutiile privitoare la ce are, cine , ce, cat, cum pe PM nu stiu daca ati observat dar aici este un topic cu plecare....la ......masa mare auzi, eu am vrut la turcia in "stambul si uite cum ajung la mare in corbu/vadu/mamaia Putina decenta va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate