RazvanM Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Salutare. Vand urmatoarele piese de pe o Honda Shadow VT750C din 2006 (piesele sunt necuratate): - sissy bar original, urme de rugina - 200 lei - sea pasager - 100 lei - crashbar, puncte de rugina, raschetat de asfalt in partea dreapta - 200 lei - aripa fata cu tot cu suport, are zgarieturi si stersaturi de suprafata - 200 lei - suporti coburi, cu tot cu suruburile lungi, ruginiti si cu cromul luat, pot fi vopsiti - 30 lei - embleme rezervor - 30 lei - tobe originale in stare foarte buna, mici zgarieturi (nu am poze deoarece sunt in pod) - 700 lei Mai am si un set de 4 semnalizari, noi, cumparate din china. Le-am cumparat cu 90 lei si le dau cu 60 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dnbbrain Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 (editat) Salut, mai ai semnalizarile? Editat Aprilie 4, 2016 de dnbbrain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diizzy Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Salut, știe cineva cum pot repara un cablu soc la Honda shadow 600? Nu mai sta tras. A doua varianta, dacă are cineva de vânzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dnbbrain Postat Aprilie 4, 2016 Share Postat Aprilie 4, 2016 Salut, știe cineva cum pot repara un cablu soc la Honda shadow 600? Nu mai sta tras. A doua varianta, dacă are cineva de vânzare. Salut, gasesti la wemoto.ro , eu am luat de acolo cablurile de acceleratie. Problema e ca depozitul e in Anglia si ajunge cam in 2 sapt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boris_dinamo Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 cat ulei intra in motorul unui RC44 shadow de 750 ? ce marca de ulei recomandati? motul 10w40 de 7100 este bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 cat ulei intra in motorul unui RC44 shadow de 750 ? ce marca de ulei recomandati? motul 10w40 de 7100 este bun? Potrivit fisei tehnice, 2.1 l fara filtru si 2.25 l cu filtru. https://www.louis.eu/rund-ums-motorrad/bike-datenbank/honda-vt-750-c-c2-shadow/rc44/0856?bikes=0856 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Aprilie 10, 2016 Share Postat Aprilie 10, 2016 Ziua buna. Are cineva idee de unde pot lua o fisa de bujie (spate stanga) pt vt600 In tara nu am gasit, decat pe ebay si doar la set (4 fise, 2 bobine) Mersi fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coyotu' Postat Aprilie 11, 2016 Share Postat Aprilie 11, 2016 Ziua buna. Are cineva idee de unde pot lua o fisa de bujie (spate stanga) pt vt600 In tara nu am gasit, decat pe ebay si doar la set (4 fise, 2 bobine) Mersi fain gasesti pe louis,sunt de tot felul,asta in caz ca nu vrei originala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Mihai Postat Aprilie 24, 2016 Share Postat Aprilie 24, 2016 salutare. are careva de vanzare o joja de ulei pt vt 750 ? eu am joja cu termometru si nu are gradatie..nimic..nici nu prea se vede uleiul pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florică Postat Aprilie 25, 2016 Share Postat Aprilie 25, 2016 Postez pentru un amic. Ce va pot spune eu, e ca am fost privilegiat sa vad cum a fost modificata, cum a fost intretinuta. Motivul vanzarii e trecerea la o alta categorie moto. http://olx.ro/oferta...ta-ID61oY4.html "motocicleta merge foarte bine,inmatriculata,baterie noua,schimbat ulei si filtrul,mai am cateva piese(saua,aripa spate cu stop,genti piele,mansoane,ghidon scurt ,aparatoare lant) +casca,pt mai multe detalii vorbim la telefon." 2200 euro neg 0786 242 372 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marse Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 Salutare, ma ajuta si pe mine cu un manulal de service/reparatii pentru un vt600c din 93? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 26, 2016 Share Postat Aprilie 26, 2016 (editat) Postez pentru un amic. Ce va pot spune eu, e ca am fost privilegiat sa vad cum a fost modificata, cum a fost intretinuta. http://olx.ro/oferta...ta-ID61oY4.html Propune-i sa o dea la DIGI pentru reclama. Editat Aprilie 26, 2016 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florică Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Propune-i sa o dea la DIGI pentru reclama. ? interesant comentul tau. Crezi ca poti face un efort sa-l dezvolti? Multumesc! :-) » Post actualizat in 27 Apr 2016 05:43 Postez pentru un amic. Ce va pot spune eu, e ca am fost privilegiat sa vad cum a fost modificata, cum a fost intretinuta. Motivul vanzarii e trecerea la o alta categorie moto. http://olx.ro/oferta...ta-ID61oY4.html "motocicleta merge foarte bine,inmatriculata,baterie noua,schimbat ulei si filtrul,mai am cateva piese(saua,aripa spate cu stop,genti piele,mansoane,ghidon scurt ,aparatoare lant) +casca,pt mai multe detalii vorbim la telefon." 2200 euro neg 0786 242 372 2100 usor neg » Post actualizat in 27 Apr 2016 05:55 Salutare, ma ajuta si pe mine cu un manulal de service/reparatii pentru un vt600c din 93? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69808-repair-service-manuals-honda/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 ? interesant comentul tau. Crezi ca poti face un efort sa-l dezvolti? Multumesc! :-) Nu te supara, era o gluma apropo de culoare , nu vazusi reclamele DIGI? Spor la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florică Postat Aprilie 27, 2016 Share Postat Aprilie 27, 2016 Nu te supara, era o gluma apropo de culoare , nu vazusi reclamele DIGI? Spor la vanzare. ok....Multumesc pentru lamuriri! :-)» Post actualizat in 27 Apr 2016 13:56 ok....Multumesc pentru lamuriri! :-) apropo de culoare....s-a muncit f mult pentru a o obtine (lac colorat comandat de la mamanaibii, vopsea suport de cea mai buna calitate, cristalofix, plus cate ore de migala cu pensonul). Am fost fascinat sa vad pe langa pasiune, o rabdare de fier. :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Aprilie 28, 2016 Share Postat Aprilie 28, 2016 (editat) Winshield honda shadow...... Luat de pe ebay http://www.ebay.com/itm/Windshield-Roadster-Puig-Honda-Black-Widow-750-00-03-light-smoke-/391435136358?hash=item5b235a2d66:g:730AAOSwoudW6BGL pretul meu 300 lei poze reale la /index.php?/topic/693743-piese-accesorii-diverse-pt-chopper/page-391 Editat Aprilie 28, 2016 de Thunder Rock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Mai 1, 2016 Share Postat Mai 1, 2016 http://olx.ro/oferta/honda-shadow-750-tubeless-ID6bPCS.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apolodor Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Salutare, Am nevoie sa fac si eu o revizie la o Honda Shadow VT600 PC 21 C din 2001. Ma ajuta cineva cu un sfat pe langa Bucuresti, Ilfov? Tocmai am intrat in posesia ei si as vrea sa ii fac o revizie completa cu schimburi si verificari amanuntite. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 3, 2016 Share Postat Mai 3, 2016 Salutare, Am nevoie sa fac si eu o revizie la o Honda Shadow VT600 PC 21 C din 2001. Ma ajuta cineva cu un sfat pe langa Bucuresti, Ilfov? Tocmai am intrat in posesia ei si as vrea sa ii fac o revizie completa cu schimburi si verificari amanuntite. Multumesc frumos. Te pot ajuta eu dar cand e vremea mai frumoasa, asta daca esti dispus sa inveti si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Mai 5, 2016 Share Postat Mai 5, 2016 Salutare. Caut sa cumpar nou sau folosit dar functional un robinet pentru Honda Shadow VT600 din 1989.Codul pe care l-am gasit pentru aceasta piesa este: 16950-KAF-000Toata treaba e ca nou e ~60$ plus TVA si as vrea o varianta mai accesibila daca gasesc in timp rezonabil. Pentru contact, tel: 0765.315.313 sau email: antonbara@oradea.nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florică Postat Mai 10, 2016 Share Postat Mai 10, 2016 Postez pentru un amic. Ce va pot spune eu, e ca am fost privilegiat sa vad cum a fost modificata, cum a fost intretinuta. Motivul vanzarii e trecerea la o alta categorie moto. http://olx.ro/oferta...ta-ID61oY4.html In principiu e vanduta. S-a platiti un avans urmand ca la sf lui Iunie sa se definitiveze tranzactia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Mai 11, 2016 Share Postat Mai 11, 2016 Winshield honda shadow...... Luat de pe ebay http://www.ebay.com/itm/Windshield-Roadster-Puig-Honda-Black-Widow-750-00-03-light-smoke-/391435136358?hash=item5b235a2d66:g:730AAOSwoudW6BGL pretul meu 300 lei poze reale la /index.php?/topic/693743-piese-accesorii-diverse-pt-chopper/page-391 s-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Salutare umbraci. Revin cu o intrebare care am mai pus-o si acum vreo 2 ani, fara raspuns. Are careva un kilometraj original de Shadow de vanzare? Al meu l-a spart cineva iremediabil, si kilometrajul cu care ma descurc de 4 5 ani merge doar pana la 130, plus ca-i lipseste becul de side stand si de faza lunga. M-am tot uitat pe olx/okazii s.a.m.d, si n-am avut noroc. Singura optiune pare a fi unu aftermarket de pe ceva site-uri din america, si m-ar duce catre 100 de dolari. Multumesc. P.S. si offtopic : am Shadowul asta de 9 ani, impliniti in aprilie, si inca nu m-am saturat de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tony mik Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 Salutare umbraci. Revin cu o intrebare care am mai pus-o si acum vreo 2 ani, fara raspuns. Are careva un kilometraj original de Shadow de vanzare? Al meu l-a spart cineva iremediabil, si kilometrajul cu care ma descurc de 4 5 ani merge doar pana la 130, plus ca-i lipseste becul de side stand si de faza lunga. M-am tot uitat pe olx/okazii s.a.m.d, si n-am avut noroc. Singura optiune pare a fi unu aftermarket de pe ceva site-uri din america, si m-ar duce catre 100 de dolari. Multumesc. P.S. si offtopic : am Shadowul asta de 9 ani, impliniti in aprilie, si inca nu m-am saturat de el Gasesti aftermarket pe DX.com la 16$ livrat gratuit si merge pana la 160km/h. Al meu trebuie sa ajunga si te anunt cum merge dupa montaj. Ah, si are cei 3 indicatori luminosi, desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Mai 12, 2016 Share Postat Mai 12, 2016 (editat) Gasesti aftermarket pe DX.com la 16$ livrat gratuit si merge pana la 160km/h. Al meu trebuie sa ajunga si te anunt cum merge dupa montaj. Ah, si are cei 3 indicatori luminosi, desigur. Te rog sa pui o poza si eventual sa spui cum ai reusit sa il instalezi. Mersi fain. LE: eventual imi poti da un link, sa vad si eu despre ce e vorba? Editat Mai 12, 2016 de Dru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate