fenderaru Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Eu chiar ma uit dupa acest model si mi s-au parut cunoscute pozele. Ai luat pozele de mobile.de sau e chiar acelasi motor de aici? Dap...pozele nu sunt reale ci dupa diferite siteuri cu model identic honda shadow VT 750C AERO...insa motorul meu este cat se poate de real,impecabil,plus coburi-genti piele(separat sunt cca 200e)...fiind incepator nu am fost echipat corespunzator,am gonit 3 dimineti la rand cu ea,am intepenit de spate si am ajuns pe la spital(sa fac proceduri si recuperare)...Asa ca m-am speriat...in cazul in care este doar problema reumatica nu cred ca o voi mai da ci doar ma voi imbraca mai bine Editat Septembrie 15, 2008 de fenderaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 Dap...pozele nu sunt reale ci dupa diferite siteuri cu model identic honda shadow VT 750C AERO...insa motorul meu este cat se poate de real,impecabil,plus coburi-genti piele(separat sunt cca 200e)...fiind incepator nu am fost echipat corespunzator,am gonit 3 dimineti la rand cu ea,am intepenit de spate si am ajuns pe la spital(sa fac proceduri si recuperare)...Asa ca m-am speriat...in cazul in care este doar problema reumatica nu cred ca o voi mai da ci doar ma voi imbraca mai bine Daca ai patit ce ai patit dupa numai 3 zile de mers, nu cred ca e de la coloana, poate doar o raceala. Afectiunile la coloana apar dupa ani si daca nu ai pozitie corecta (spatele drept). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slowmotion Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 hey lume,sunt proaspatul posesor al unei honda shadow 125(A1-16 ani),achizitionata sh.Are cineva idee pe unde asi gasi o carte tehnica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 se pare ca incet incet vine iarna si bagam "umbrele" la conservat...cum sunt cu motor numai de anul asta va rog dati niste sfaturi pt iarna...ce tre sa fac???as vrea sa ii fac schimbul de ulei si schimbat de consumabile....ce ulei...???ce filtre??cam tot ce tre sa fac si sa schimb la ea ca Honditza mea sa stea bine si confortabil la iarna...TKS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
punkBC Postat Septembrie 18, 2008 Share Postat Septembrie 18, 2008 Salut! De aproximativ o luna sunt posesorul unei Honda Shadow 400 (NC34) <prima mea motocicleta> Asfalt uscat!..si poate ne vedem pe la intruniri,sau de ce nu,la bar "la Apasu" --> probably the best bar in the world! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_virago Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Salutare ma intereseaza pe mine drag barul pt un shadow 600 din 95 cred ca nu are imp anul cred ca se potriveste. Iti las un Nr de telefon sa ma contactezi daca vrei sa il dai pe mine mai interesea unul. 0744877155 Adi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Am o intrebare si eu pt. ca baietii de la Paula stiu sa vanda produsul si punct , nu si daca se potriveste la motorul pentru care il iei, poate stiti voi. Vreau sa-mi pun o toba finala, pe care am gasito la Louis la indemnul unui prieten motociclist. Nu am cum sa va dau link-ul pentru ca nu va duce direct la produs ci la pagina principala, asa ca o sa va dau codul de produs 10027007 Eu am o Honda Shadow VT750C2 American Clasic Edition, sincer nu cred ca difera toba finala cu nimic de editia normala C2. Ideea este ca vreau sa stiu daca se potriveste aceasta toba la motorul meu, ele fiind, conform celor de la Louis, "universale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crio Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 Am o intrebare si eu pt. ca baietii de la Paula stiu sa vanda produsul si punct , nu si daca se potriveste la motorul pentru care il iei, poate stiti voi.Vreau sa-mi pun o toba finala, pe care am gasito la Louis la indemnul unui prieten motociclist. Nu am cum sa va dau link-ul pentru ca nu va duce direct la produs ci la pagina principala, asa ca o sa va dau codul de produs 10027007 Eu am o Honda Shadow VT750C2 American Clasic Edition, sincer nu cred ca difera toba finala cu nimic de editia normala C2. Ideea este ca vreau sa stiu daca se potriveste aceasta toba la motorul meu, ele fiind, conform celor de la Louis, "universale" nici eu nu cred ca exista vre-o diferenta dar sa montezi finala asta (poza mai jos) cred ca vei avea ceva de lucru .... oricum asteptam ceva poze la final .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crio Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 (editat) LE:post dublu ... stupid internet connection ... Editat Septembrie 30, 2008 de Crio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Am o intrebare si eu pt. ca baietii de la Paula stiu sa vanda produsul si punct , nu si daca se potriveste la motorul pentru care il iei, poate stiti voi.Vreau sa-mi pun o toba finala, pe care am gasito la Louis la indemnul unui prieten motociclist. Nu am cum sa va dau link-ul pentru ca nu va duce direct la produs ci la pagina principala, asa ca o sa va dau codul de produs 10027007 Eu am o Honda Shadow VT750C2 American Clasic Edition, sincer nu cred ca difera toba finala cu nimic de editia normala C2. Ideea este ca vreau sa stiu daca se potriveste aceasta toba la motorul meu, ele fiind, conform celor de la Louis, "universale" fa si tu un e-mail la un service moto Honda sau mai rapid un telefon pentru un "sfat" avizat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Caut un sissy bar pt Honda mea. Care stie ceva legat de subiectul asta? hey lume,sunt proaspatul posesor al unei honda shadow 125(A1-16 ani),achizitionata sh.Are cineva idee pe unde asi gasi o carte tehnica? www.vt600.net ar trebui sa iti foloseasca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LFR Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 (editat) Caut un sissy bar pt Honda mea. Care stie ceva legat de subiectul asta? salut! vezi daca te intereseaza asta...../index.php?showtopic=128447&view=findpost&p=1502190 Editat Octombrie 5, 2008 de LFR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 nush daca se potriveste pe shadow... Oricum, pretul e mai mult decat atractiv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LFR Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 nush daca se potriveste pe shadow... Oricum, pretul e mai mult decat atractiv.. iti pot trm poze cu masuri ...daca te intereseaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dru Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 iti pot trm poze cu masuri ...daca te intereseaza De interesat ma intereseaza. Mai ales ca am si suportul, is interesat. Cand am luat-o, neamtul a fost neserios si nu a mai inclus si sissy barul. Sau l-au luat astia care mi-au adus motorul. Important e ca nu am, si l-as vrea neaparat. Alta chestie, daca tot se apropie iarna, i-as pune crash baruri. Tot informativ, cine stie ceva de genul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DUKE Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Caut sa cumpar sha ptr. ,,pilot" + pasager, originale, eventual si sisi-n bar, ma doare k.u.r.u. de la asta care o am acum iar muierea nu se mai urca nici s-o bati. Modelul e o Honda Vt 750 C Shadow 2001. Help me fratilor . Editat Octombrie 6, 2008 de DUKE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Ma intereseaza niste tobe pt. vt600c . Dragpipes sau shotgun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 (editat) Fa-ti de inox, iasa superb si la un pret absolut rezonabil..; Do or do not, there is no try... Editat Octombrie 6, 2008 de Darth Wraith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggabriel Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 Fa-ti de inox, iasa superb si la un pret absolut rezonabil..;Do or do not, there is no try... Stii unde se pot comanda? Un pret aproximativ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zebru Postat Octombrie 9, 2008 Share Postat Octombrie 9, 2008 Salutare tuturor, de o saptamana sunt si eu fericitul posesor a unei umbre de 600 din '95. Sa auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Salutare tuturor, de o saptamana sunt si eu fericitul posesor a unei umbre de 600 din '95. Sa auzim de bine Bine ai venit!Sa aveti grija unul de altul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Salutare tuturor, de o saptamana sunt si eu fericitul posesor a unei umbre de 600 din '95. Sa auzim de bine bine ai venit ZEBRU ! te asteptam si pe la Targoviste ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DimmU Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Welcome bro!!!sa aveti grija amandoi si ochii-n 16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Caut sa cumpar sha ptr. ,,pilot" + pasager, originale, eventual si sisi-n bar, ma doare k.u.r.u. de la asta care o am acum iar muierea nu se mai urca nici s-o bati. Modelul e o Honda Vt 750 C Shadow 2001. Help me fratilor . decoperteazao pe asta si mai pune un rind de izolir(care se pune sub tine cind dormi in cort).insa doamna tot va avea de suferit ca e curbata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 Salutari fratii mei umbraci! Ieri, dupa un drum Pitesti - Buzau ce a durat 13 ore din cauza unor probleme la camioneta, am devenit un foarte fericit si foarte mandru proprietar al unui VT750C din '97. Si acum, pozeee: Va salut pe toti si toate cele bune! Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate