mateiuli Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Sa nu ai probleme la RAR cu revopsitul in alta culoare. In certificatul de inmatriculare ce culoare zice ca are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 13, 2012 Share Postat Mai 13, 2012 Sa nu ai probleme la RAR cu revopsitul in alta culoare. In certificatul de inmatriculare ce culoare zice ca are? pai dupa ce o vopsesti te duci la rar si iti schimba in talon si certificat culoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soka94 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 zice ca-i galben, trebuie schimbat in talon daca e sa il vopsesc alta intrebare: care ati incercat cauciucuri mai groase de 130 pe spate ? Marimea stock e 130/70/17 , trebuie schimbat si ma gandeam daca merge sa pun un 140 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 zice ca-i galben, trebuie schimbat in talon daca e sa il vopsesc alta intrebare: care ati incercat cauciucuri mai groase de 130 pe spate ? Marimea stock e 130/70/17 , trebuie schimbat si ma gandeam daca merge sa pun un 140 de ce vrei cauciucuri mai groase?ce e asa greu sa intelegeti ca oamenii aia care au proiectat motocicleta nu au pus gume de 120 pe spate? de ce vreti voi sa stricati ciclistica aia nu inteleg. plus ca suprafata de contact cu asfaltul va fi mai mare automat o Vmax mai mica...plus ca va trage si putin mai greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervoz Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 zice ca-i galben, trebuie schimbat in talon daca e sa il vopsesc alta intrebare: care ati incercat cauciucuri mai groase de 130 pe spate ? Marimea stock e 130/70/17 , trebuie schimbat si ma gandeam daca merge sa pun un 140 merge cauciuc de 140 pus; pantru mai mult de atat, ai nevoie de modificari. Dar schimband cauciucul, mai mult pierzi decat castigi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soka94 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Am fost astazi la service am comandat piesele care trebuie schimbate, am comandat si evacuare Leo Vince GP Style Evo 2 , are cineva? stie cineva daca se poate scoate silencer-ul la ea ? Au cerut 200 de euro baietii pentru vopsit complet, sa vad daca imi mai raman bani.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Am fost astazi la service am comandat piesele care trebuie schimbate, am comandat si evacuare Leo Vince GP Style Evo 2 , are cineva? stie cineva daca se poate scoate silencer-ul la ea ? Au cerut 200 de euro baietii pentru vopsit complet, sa vad daca imi mai raman bani.. parerea mea ca deja investesti prea mult in ea ce nu o sa tii scoti inapoi.. toba e o pierdere de bani si investitie pentru 125 mare (cuvant urat) nu ii poti face, vopsesteo cum iti place si de bani tobei dute si plimbate fa km ca nu o sa te incante asa mult toba pe 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soka94 Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 parerea mea ca deja investesti prea mult in ea ce nu o sa tii scoti inapoi.. toba e o pierdere de bani si investitie pentru 125 mare (cuvant urat) nu ii poti face, vopsesteo cum iti place si de bani tobei dute si plimbate fa km ca nu o sa te incante asa mult toba pe 125 Nu platesc eu, platesc asigurarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Nu platesc eu, platesc asigurarile asa da, dar sa investesti tu nu merita ca nu iti scoti bani cand o sa o vinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonuttz Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Am fost astazi la service am comandat piesele care trebuie schimbate, am comandat si evacuare Leo Vince GP Style Evo 2 , are cineva? stie cineva daca se poate scoate silencer-ul la ea ? Au cerut 200 de euro baietii pentru vopsit complet, sa vad daca imi mai raman bani.. Nu stiu ce sa spun despre ''Leo Vince GP Style Evo 2'', eu am o evacuare completa arrow titanium si sunt foarte multumit de ea,am cumparat motocicleta echipata cu ea si sincer iti spun, daca nu avea evacuarea nu o cumparam(nu imi place sunetul de scuter). Arrow-ul are sunet puternic si frumos, se aude de departe (mai ales noapte) plus ca da rateuri cand reduci:X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 In concluzie .. sunteti toti niste gornisti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Vreau sa-mi iau gume noi si nu stiu ce sa aleg intre Michelin Pilot Sporty si Pirelli Sport Demon. Precizez faptul ca sunt incepator si o sa merg preponderent in oras.(dar si la drumuri mai lungi) Unii dintre voi mi-ati raspuns deja, dar inca nu m-am hotarat. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuR Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 merg 100% pe pirelli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 merg 100% pe pirelli nu, Mai bine pirelli Vreau sa-mi iau gume noi si nu stiu ce sa aleg intre Michelin Pilot Sporty si Pirelli Sport Demon. Precizez faptul ca sunt incepator si o sa merg preponderent in oras.(dar si la drumuri mai lungi) Unii dintre voi mi-ati raspuns deja, dar inca nu m-am hotarat. Ce ziceti? Conteaza asa mult gumele... gume sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_of_love Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 (editat) Vreau sa-mi iau gume noi si nu stiu ce sa aleg intre Michelin Pilot Sporty si Pirelli Sport Demon. Precizez faptul ca sunt incepator si o sa merg preponderent in oras.(dar si la drumuri mai lungi) Unii dintre voi mi-ati raspuns deja, dar inca nu m-am hotarat. Ce ziceti? Eu zic sa iti iei Michelin Pilot Sporty, sunt gumele originale ale motorului si sunt foarte bune . Editat Mai 24, 2012 de crazy_of_love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 unele R125-uri vin si cu Pirelli Sport Demon. cred ca o sa ma axez pe gumele mentionate anterior. Daca mai aveti si alte pareri, sunt binevente . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 unele R125-uri vin si cu Pirelli Sport Demon. cred ca o sa ma axez pe gumele mentionate anterior. Daca mai aveti si alte pareri, sunt binevente . daca le iei noi iati sc sau lasertec...daca dai putini bani pe ele sh iati sport deamon sau pilot sporty Conteaza asa mult gumele... gume sa fie. daca tu mergeai cu linoleum pe srad asta nu inseamna ca gumele nu sunt importante sau poate nu mergi atat de tare cum zici si nu tiai dat seama ca conteaza :D:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 am gasit la un pret acceptabil amandoua modelele.(in jur de 650 lei fata-spate) nici nu ma gandesc sa-mi iau cauciucuri SH... raman la Pirelli/Michelin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 daca le iei noi iati sc sau lasertec...daca dai putini bani pe ele sh iati sport deamon sau pilot sporty daca tu mergeai cu linoleum pe srad asta nu inseamna ca gumele nu sunt importante sau poate nu mergi atat de tare cum zici si nu tiai dat seama ca conteaza :D:D Eu aveam roti de lemn ma ! Nu esti pe circuit sa scoti timp , esti pe strada . Atata vreme cat ai o anvelopa mai conteaza ca e michelin sau pirelli. Iei ce iti place atat optic, dar sa se si incadreze in buget. am gasit la un pret acceptabil amandoua modelele.(in jur de 650 lei fata-spate) nici nu ma gandesc sa-mi iau cauciucuri SH... raman la Pirelli/Michelin Eu am luat o anvelopa fata la fosta motocicleta era peste 90% si am dat 50 de lei.Daca sunt ok merg si SH. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani10wnz Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 conteaza foarte mult ce gume ai pe ea... eu am Michelin si e foarte proasta la franare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 conteaza foarte mult ce gume ai pe ea... eu am Michelin si e foarte proasta la franare. Ea e proasta in general la franare, nu ca are michelin.....te obisnuiesti in timp. Dai si spate si franeaza bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vLD Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Adevarat. RS`u este superior la frane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Adevarat. RS`u este superior la frane Sa sti ca frana mai bine, dar e ok si asta mah. E 125 ce sa ii ceri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani10wnz Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 dar cu un cauciuc de 140 crezi ca ar frana mai bine(pe spate ma refer)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Mai 26, 2012 Share Postat Mai 26, 2012 dar cu un cauciuc de 140 crezi ca ar frana mai bine(pe spate ma refer)? Nu stiu ce sa zic... dar nu cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate