StormStalker Postat August 22, 2012 Share Postat August 22, 2012 cine a fost astazi cu un R125 alb prin Voluntari, sa-mi lase si mie un PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gyony.dealer Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Vinde cineva un yzf r125 pe aici ? De preferat modelul 2010-2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sei Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 Caut capacul tobei, cel gri inchsi prins cu 3 suruburi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Ce fac youngsterii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zvastic Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Cred ca hiberneaza demult.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gyony.dealer Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 As vrea sa stiu si eu cateva informatii elementare despre yzf pentru ca vreau sa achizitionez unul pentru sezonul viitor .As vrea sa stiu consumul ,cum se comporta motorul la drum lung ,uleiul la cati km trebuie schimbat si ce fel de ulei mi-ati recomanda ,daca ati avut probleme cu yzf-ul si care au fost acele probleme ... As vrea sa stiu cat mai multe inainte de a-mi achizitiona motoreta . Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 As vrea sa stiu si eu cateva informatii elementare despre yzf pentru ca vreau sa achizitionez unul pentru sezonul viitor .As vrea sa stiu consumul ,cum se comporta motorul la drum lung ,uleiul la cati km trebuie schimbat si ce fel de ulei mi-ati recomanda ,daca ati avut probleme cu yzf-ul si care au fost acele probleme ... As vrea sa stiu cat mai multe inainte de a-mi achizitiona motoreta . Multumesc E o motoreta excelenta. Eu aveam consum sub 3, de exemplu am fost la mare pe autostrada 110-115 am facut 410 km cu 11.28. In oras cu 12 litrii faceam 500 de km. Uleiu se schimba la 3000 de km, poti pune motul 7100 sau si mai bine 300V 10w40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 eu am schimbat uleiul si in 3500-4000, fara nici o problema depinde de felul cum mergi..am folosit 300v 10w40 full sintetic (am avut motorul de nou ) am facut 13mii cu el, am plecat drumuri si de 600km mers cu opriri de maxim 10 min odata la 150 , 200km, te poti baza pe ea nu te lasa niciodata , nu am avut nici o problema cu ea niciodata xD, o recomand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Vreau sa-mi fac o parere cat de inconstient sunt. Cine mai iese cu moba pe vremea asta ? In fiecare dimineata, cand plec la liceu, daca sunt peste 1-2°C, mi-am si pus casca in cap. Nu mi-a alunecat deloc roata pana acum la frane bruste sau pe asfaltul usor umed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Atata timp cat mergi incet, nu ar trebui sa ai probleme. O sa apara peste ceva timp, la oase Sunt multi pe aici care au iesit si la minus cateva grade doar sa-si mai faca pofta, eram si inconstienti pe atunci, ce-i drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Noiembrie 24, 2012 Share Postat Noiembrie 24, 2012 " Mersul incet " pentru un motociclist e relativ... Incerc sa ma conformez cat pot cu frigul... Nu plec fara polar + neoprene la picioare, cagula windproof. Ce-i drept, maine imi cam ingheata, manusile fiind perforate. O iarna cat mai scurta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al Optulea Postat Noiembrie 28, 2012 Share Postat Noiembrie 28, 2012 (editat) Eu am iesit pana pe 19-20...asa ca sa ma invat cu ea ca am permis de pe 29 oct si merg ca o babuta dar acum parca s-a racit vremea si imi cam curg mucii în casca . La liceu nu ma duc cu motocicleta,nu prea am incredere s-o las prin curtea liceului.. plus ca as ajunge congelat. Poate la primavara. Asfalt uscat si o iarna scurtaa ! Editat Noiembrie 28, 2012 de Al Optulea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervoz Postat Noiembrie 30, 2012 Share Postat Noiembrie 30, 2012 de unde cumpar mai baieti niste pirelli sport demon noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Atata timp cat mergi incet, nu ar trebui sa ai probleme. O sa apara peste ceva timp, la oase Sunt multi pe aici care au iesit si la minus cateva grade doar sa-si mai faca pofta, eram si inconstienti pe atunci, ce-i drept De ce Frana, tu asa faci? =))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 de unde cumpar mai baieti niste pirelli sport demon noi? http://anvelopemoto.eu/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al Optulea Postat Decembrie 4, 2012 Share Postat Decembrie 4, 2012 Imi puteti spune si mie de unde pot sa-mi cumpar crash pads pentru r125 ? si cum se monteaza ? are cineva de pe-aici sa ma lumineze si pe mine ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Frana Postat Decembrie 5, 2012 Share Postat Decembrie 5, 2012 De ce Frana, tu asa faci? =))) Eu nu mai merg deloc, tin prea mult la oasele mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian94 Postat Decembrie 10, 2012 Share Postat Decembrie 10, 2012 Stiti de unde pot sa cumpar o maneta de frana originala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 @marian94 : uite aici -> http://motodiscount.ro/spl/115038/2010 Salutare. Am iesit zilele astea cu motorul si am simtit ca pierd aderenta de multe ori..ceva sfaturi ? )) Sarbatori fericite ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
starstruck Postat Decembrie 18, 2012 Share Postat Decembrie 18, 2012 @marian94 : uite aici -> http://motodiscount.ro/spl/115038/2010 Salutare. Am iesit zilele astea cu motorul si am simtit ca pierd aderenta de multe ori..ceva sfaturi ? ! sa stai la caldura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StormStalker Postat Decembrie 19, 2012 Share Postat Decembrie 19, 2012 eram un pic sarcastic )) trebuie sa fii nebun sa iesi pe gheata asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad_yzf Postat Ianuarie 9, 2013 Share Postat Ianuarie 9, 2013 Salut. Cumpar 2 carene de pe partea stanga ( carena in forma de triunghi si carena pe care este amplasata semnalizarea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervoz Postat Februarie 3, 2013 Share Postat Februarie 3, 2013 vinde cineva un set de jante? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white.wolfy Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 Salutare,vad ca a cam murit topicul asta Sper sa il readuc la viata Jucaria mea click Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate