cristi74 Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Pozele cu piesele ww2 sunt facute in Romania ? Pozele nu sunt facute in Romania. Uite la coltul iubitorilor de comuniste, sunt si acolo din ww 2 » Post actualizat in 12 Dec 2014 18:11 Pozele nu sunt facute in Romania. Uite la coltul iubitorilor de retro, sunt si acolo din ww 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Decembrie 12, 2014 Share Postat Decembrie 12, 2014 Sovietic 6x30, copiat dupa Karl Zeiss Jena si fabricat la mai multe uzine - probabil transfer de tehnologie germano-sovietica cu putin timp inainte de "Babarossa" Cauta atent inscriptii ca ar trebui sa fie la ocularul stang, Daca incriptiile au fost indepartate mecanic atunci binoclu e de captura, si mai interesant. Daca nu sunt urme de niciun fel am gasit acum pe net poze cu un sovietic 6x30 tot fara nicio urma de gravura. Cum se vede cu el? Țais? Nu, nu are gravuri, m-am uitat atent cu o lupa puternica peste tot. Doar vopsea neagra, foarte veche. A fost al bunicului meu care a murit curand dupa razboi si pastrat de catre bunica-mea, deci n-a fost vopsit ulterior. Da, se vede excelent, l-am folosit pana acum cativa ani cand mi-am luat ceva modern Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreizalau Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Sovietic 6x30, copiat dupa Karl Zeiss Jena si fabricat la mai multe uzine - probabil transfer de tehnologie germano-sovietica cu putin timp inainte de "Babarossa" Cauta atent inscriptii ca ar trebui sa fie la ocularul stang, Daca incriptiile au fost indepartate mecanic atunci binoclu e de captura, si mai interesant. Daca nu sunt urme de niciun fel am gasit acum pe net poze cu un sovietic 6x30 tot fara nicio urma de gravura. Cum se vede cu el? Țais? sa sti ca am auzit de multe ori expresia asta = Țais = dar absolut niciunu nu a stiut de unde vine,,,,,,,Țais = Zeiss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Decembrie 17, 2014 Share Postat Decembrie 17, 2014 Cand cumpar cate ceva nu ma opresc niciodata la o singura bucata , din pacate e ca o boala pentru mine lucrul asta ..... dovada ca am mai luat un Singer ca tot era ieftin { 50 lei } sa fie de rezerva . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 baioneta , presupun ca e de moisin nagan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Intalnindu-ma cu un prieten si intrebandul daca nu cumva stie pe la cineva un cadru vechi de masina de cusut din fonta ..... m-am mai procopsit cu inca o masina de cusut de la el . Se numeste Naumann si cred ca este fabricata prin anii ''50 - ''60 in Germania , mentionez ca inca nu m-am damblagit de tot cumparand-o { 100 lei } pentru mine si pentru o cumnata cu toate ca nu mi-ar displace sa o adaug la colectia proprie de vechituri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Ianuarie 20, 2015 Share Postat Ianuarie 20, 2015 Ionel , am eu un singer cu masa si schelet de fonta. tot 100 lei . transportul te va costa un pic dar.. poate ai pe cienva care trece prin zona (Cluj) si atunci e mai ok ... Numa ma incurca in garaj . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Ianuarie 21, 2015 Share Postat Ianuarie 21, 2015 2 pfennig 1938, 50 pfennig 1939, ambele cu zvastica nazista si un proto-money (predecesorul monedelor) 800-500 ien, deci cam 2500-2800 de ani vechime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ro nin Postat Ianuarie 22, 2015 Share Postat Ianuarie 22, 2015 Un Schebler deluxe....poate trece iarna mai iute.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 25, 2015 Share Postat Ianuarie 25, 2015 frumoasa captura de la nea Spirica, oricum iarna e pe sfarsite.Eu ma bucur ca am gasit aceste vechituri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Micro aparat de fotografiat KIEV VEGA 2Film 16mm fara perforatiiDimensiuni: 8cm x 4 cm x 2.5cmfab. anii '60 » Post actualizat in 29 Jan 2015 10:27Exponometru rusesc 1962 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Ianuarie 29, 2015 Share Postat Ianuarie 29, 2015 Exponometru rusesc 1962 Interesant. Sunt curios cum functioneaza, neavand senzorii care se utilizeaza in ziua de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Ianuarie 30, 2015 Share Postat Ianuarie 30, 2015 printre altele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 La un capat are un geam opac, il indrepti spre subiect. Capacul ala alb din poza acopera o oglinda, privesti in fanta si citesti o serie de valori, unele cu cifre albe, altele gri. Ele sunt albe sau gri functie de intensitatea luminii. Banuiesc ca o iei ca buna pe ultima alba, inainte de cele gri. Apoi valoarea aia citita o corelezi cu discul de deasupra. Nu stiu cum pentru ca nu stiu ruseste si nu pot citi ce reprezinta fiecare segment de cerc. » Post actualizat in 02 Feb 2015 20:54 Interesant. Sunt curios cum functioneaza, neavand senzorii care se utilizeaza in ziua de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 (editat) Moneda din 1706. Poze facute cu telefonul, scuze pentru claritate/calitate. Editat Februarie 6, 2015 de Doctoru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adria1977 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 Te credem pe cuvant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 macro oameni buni, pana si telefoanele mai descuiate pot face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanS25 Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 romanesti,unguresti,nemtesti,rusesti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Februarie 6, 2015 Share Postat Februarie 6, 2015 romanesti,unguresti,nemtesti,rusesti... Lemnele.Da lemnele?Lemnele cat costa?Aaaaa.Dincolo era mai ieftin. Grozave vechiturile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 8, 2015 Share Postat Februarie 8, 2015 2 vechituri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Martie 3, 2015 Autor Share Postat Martie 3, 2015 Ce mi-am mai luat zilele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Martie 3, 2015 Share Postat Martie 3, 2015 Ai stat prea mult pe langa Florin. Vad ca este contagios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 faina captura de ceasuri sunt in cautare de frigidere fram, din alea vechi, rotunde, daca stiti pe undeva, sa-mi dati de stire platesc bine si frigiderul si berile de aldamas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 Nu stiu ce sanse mai ai sa gasesti unul in stare buna si sa fie si functional. Eu am doua bucati pe post de dulapuri pentru scule. Este scos tot plasticul si izolatia din interior, facut rafturi si tin diverse de prin garaj. Chestia e ca aveam vreo 5-6 ani cand le-a adus tata acasa si nici nu am mai vazut intre timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate