CostinTudor Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 super filmuletu editat cu prologue..cine mai are poze plz sa posteze..am avut nr 152 tricou alb casca airoh burn poate ma gasiti si pe mine in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 cateva poze cu voi..de la prolog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
REA Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Incredibil de frumos,greu dar super tare,un mare bravo...si as mai zice multe cuvinte de lauda,dar cu toate astea nu pot insuma sentimentul si mixtul de ganduri ce le-am avut duminica la plecarea din tabara.... Incepand de la organizare,traseu,atmosfera,totul a fost la superlativ. S-a vazut,s-a simtit munca si pasiunea cu care s-a construit acest concurs. Ce pentru noi a fost un week-end de relax,3 zile de deconectare,pt ei au fost luni intregi de munca. Domnilor organizatori,MotoClub Haita,ma aplec respectuos in fata dumneavoastra,va multumesc pentru fiecare kilometru parcurs,pentru fiecare minut ce l-ati petrecut muncind pentru noi. Sunteti un exemplu de urmat! Cu respect,Andrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Incredibil de frumos,greu dar super tare,un mare bravo...si as mai zice multe cuvinte de lauda,dar cu toate astea nu pot insuma sentimentul si mixtul de ganduri ce le-am avut duminica la plecarea din tabara....Incepand de la organizare,traseu,atmosfera,totul a fost la superlativ. S-a vazut,s-a simtit munca si pasiunea cu care s-a construit acest concurs. Ce pentru noi a fost un week-end de relax,3 zile de deconectare,pt ei au fost luni intregi de munca. Domnilor organizatori,MotoClub Haita,ma aplec respectuos in fata dumneavoastra,va multumesc pentru fiecare kilometru parcurs,pentru fiecare minut ce l-ati petrecut muncind pentru noi. Sunteti un exemplu de urmat! Cu respect,Andrea este o placere sa mergi cu motorul in spatele lui andreea..mai ales cand se apleaca pe coborari..mie nu imi mai venea sa depasesc..(nu ca as fi putut..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos_lz Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=k77vdG53P3M...amp;feature=sub Mesaj completat Inca un filmulet cu organizatorii muncind din greu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 laylist cu filmele de pe ultima poteca: de cei care nu apar in film a fost MAI MULT de tras uf ENJOY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) Teaser ziua 2: http://www.youtube.com/watch?v=RuOlv-NJ6DA Editat Mai 9, 2010 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 ceva filmari (claudiu,stef si patrick) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Hello! Cu ceva intarziere o parte din pozele facute la Enduropanorama 2. Urmeaza si altele pe masura ce o sa-mi permita timpul liber sa le postez... Sa auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Multumim pt poze. Asteptam si restul si promit sa le postez si eu pe cele facute de noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Inca un pic din atmosfera unui eveniment super... Mesaj completat inca un set de poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Mai 11, 2010 Share Postat Mai 11, 2010 preview la DVD-ul evenimentului: http://www.youtube.com/watch?v=jy0DEtIsYYQ Mesaj completat http://www.youtube.com/watch?v=w8Z3d_7ZcFM Mesaj completat probleme.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 super evenimentu mai multe poze daca se poate.... Salutare domnu Felix... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Filmulet PROLOG : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 12, 2010 Autor Share Postat Mai 12, 2010 Filmulet PROLOG : Bai Geza ce tare mergi!!! La un moment dat veneau rideri din toate directiile. Eu am ratat coborarea aia printre pomi, m-am dus vreo 20 m si m-am intors. Dar e pare ca unii s-au distrat mai tare acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktk79 Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Filmulet PROLOG : Frumos filmulet.Interesant la min 4:11,credeam ca ai intrat in sens unic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flic Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Frumos filmulet.Interesant la min 4:11,credeam ca ai intrat in sens unic... acolo a fost ceva neclar cu marcajul...si eu m-am intilnit cu rideri care veneau din toate directiile si pina la urma am luat-o in jos din intimplare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Acolo ne-am invartit mai multi, dar am scos din film, ca nu era prea interesant. De fapt, era bine marcat (era banda, se vede destul de bine), dar s-a rupt marcajul dupa primii piloti (probabil au rupt din cauza vitezei). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Asa este... a fost marcat, dar s-a rupt. La un moment dat a aparut pe acolo unul din "arbitrii" de pe traseu ca sa ii directioneze, insa nu prea intelegea lumea pe unde ca vedeau marcajul pe jos, probabil agatat de motoare si dus mai incolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Mai 13, 2010 Share Postat Mai 13, 2010 Acolo ne-am invartit mai multi, dar am scos din film, ca nu era prea interesant. De fapt, era bine marcat (era banda, se vede destul de bine), dar s-a rupt marcajul dupa primii piloti (probabil au rupt din cauza vitezei). Vechea poveste, daca in asemenea locuri (curbe, schimbari bruste de directie) s-ar folosi si SAGETI n-ar mai fi nici o problema. Chiar daca banda se rupe marcajul cu sageata ramine, mai mult, este indicata si directia, se evita astfel si intoarcerile pe contrasens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 Ultimul set de poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Mai 16, 2010 Share Postat Mai 16, 2010 super pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 17, 2010 Share Postat Mai 17, 2010 Puteți vedea un set nou de poze la http://www.motoclubhaita.ro/db/index.php/foto/ Mesaj completat http://www.gerula.ro/?module=albume&pa...10¶m2=1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate