Sari la conținut

Anunturi comerciale - orice legat de enduro/cross

Soso
 Share

Postări Recomandate

De vanzare ktm 250 exc an 2008 folosit la nivel de hoby(in jur de 150 de ore de functionare).Stare tehnica foarte buna,optic de revazut mici detalii(plasticuri,etc).

Pret 3500 euro.

0744795085

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Incerc si eu aici.

M-am cam saturat de viteza si mi-ar place sa trec la cross. E cineva interesat de un schimb cu un 636 din 2005?

Atasez mai jos link de pe okazii, deoarece vad ca anuntul de pe bikeshop pus azi, a disparut...

http://www.okazii.ro/catalog/42644167/Kawa...r-636-2005.html

Link spre comentariu

Schimb 200 exc/2008 cu 125, 250sau 300 fabricatie 2008 sau mai noi (ofer si diferenta dupa caz)

0722190813 Mark

mark.kvcs@yahoo.com

Deoarece au fost intrebari..:(, motocicleta nu are nici o problema, doar ca am doua la fel :) si vreau sa incerc si altceva.

Link spre comentariu

Am nevoie de o pedala originala de kick starter pentru Yamaha Wr 250 z an de fabricatie 1995. Asta care e acuma pe motocicleta am impresia ca e prea scurta si nu invarte cum trebuie.

Oare merge si alta pedala, nu neaparat originala, daca are in diametru 18,7 si 32 de dinti?

Link spre comentariu

schimb rezervor 19L si sa silicon confort pentru LC4 640 enduro / ADV cu cele originale ,fara diferenta post-21500-1279212741_thumb.jpg

sunt impecabile

Salut, mai esti interesat de schimb? Eu am rezervorul original(11 l) si saua (negru cu portocaliu) de la un LC4 640 Enduro.

Mentionez ca saua are pielea un pic rupta insa doar la indoietura, shi nu se observa chiar atat de mult. Oricum putem discuta si de o

diferenta din partea mea.

Eugen

Link spre comentariu

Vand SUZUKI RMZ450 din 2007, stare excelenta! Detalii in semnatura! Ultimul pret 2450 euro sau schimb cu enduro dupa 2006

Editat de KristaKe
Link spre comentariu