gabi bv Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Bluza Acerbis model Icon Retro marime L. Manusi Sparbike marime 11 sau XL. Amandoua 50 euro. Le-am primit cadou si nu le pot purta pt. ca am KTM Tel. 0746093456 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 (editat) Bluza Acerbis model Icon Retro marime L.Manusi Sparbike marime 11 sau XL. Amandoua 50 euro. Le-am primit cadou si nu le pot purta pt. ca am KTM Tel. 0746093456 aha, si noroiul ce culoare are?? Tija din picior e portocalie? P.S: Scuze pt off-topic, dar nu m-am putut abtine Editat Ianuarie 18, 2009 de Achile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi bv Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 aha, si noroiul ce culoare are?? Tija din picior e portocalie? P.S: Scuze pt off-topic, dar nu m-am putut abtine Stai linistit ca stiu de gluma......cat despre noroi....ai sa-l vezi tu mai de aproape cand iesim...adica pe ochelari.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzy Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Bluza Acerbis model Icon Retro marime L.Manusi Sparbike marime 11 sau XL. Amandoua 50 euro. Le-am primit cadou si nu le pot purta pt. ca am KTM Tel. 0746093456 nu te intereseaza un set portocaliu .. pentru KTM ? 140 E - manusi, ochelari, bluza si pantaloni... si pentru inca 105 iti dau si o armura de la fox ... e pe albastru, dar o pui sub bluza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 eu dau la schimb un golf 4 , 2001 , 1.4 16 v pe un KTM 400/450 EXC cat mai nou ! .........n-are nimeni o portocala ? up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigiberlogea Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Salut enduristi ! Geaca Acerbis Impact - marimea XL - 70€ Geaca enduro Acerbis Hengel - marimea L - 60€ 2 tricouri Acerbis marimea L - 20€ bucata sau 35€ amandoua Mai multe poze aici Produsele se gasesc in Bucuresti - Ymess - romgift Tel - 0761194811 0746739733 Cristian Numai bine tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Cumpar pentru cineva motor second pentru Husqvarne TE350 an fabricatie 1992,NU ma intereseaza cutia si ambreajul in ce stare sunt, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alesckool Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Cumpar pentru cineva motor second pentru Husqvarne TE350 an fabricatie 1992,NU ma intereseaza cutia si ambreajul in ce stare sunt, Am un TE350 de vanzare... il vezi in semnatura. da un pm daca te intereseaza si discutam mi departe... pretul e modificat, nu am mai favut update la semnatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzutzy Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 De vanzare: Fox Racing Airframe Roost Deflector Marime: M Culoare: Albastru Pret: 115 Epuroi Smith - Warp Star Goggles MSR Racing - Axxis Jersey MSR Racing - Axxis Gloves MSR Racing - Axxis Pants 150 Epuroi / set Marime M aaa... nr. tel: 0765/472.474 a venit vanatoru` si a mai omorat din iepuri ... cate 10 din fiecare pret, deci setul -> 140 E si armura -> 105 E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 am un cauciuc de cross Dunlop Sports D 756 100/90-19 , bun pentru bagat cuie in el . -70 RON + transport Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kirk Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Vand carburator MIKUNI BST 40. Provine de pe un KTM LC4, an 2004-2005 si are vreo 8000 km facuti. /index.php?...t&p=1642365 Valabil! 330 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
www.patrickmoto.ro Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 SUPER OFERTA GAS GAS!!!! Aveti mai jos preturile speciale pentru motocicletele enduro in 2 timpi, preturi valabile pentru comanda pana pe 27 ianuarie EC 300 RAC 2009 pret vechi 6975 € - pret nou 5925 € EC 300 2009 pret vechi 6636 € - pret nou 5680€ EC 250 RAC pret vechi 6960 e - pret nou 5910 € EC 250 2009 pret vechi 6622€ - pret nou 5672€ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valdemar Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Se vinde Aprilia Pegaso: http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=160479 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corneltrica Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Super promotie 1+1 GRATIS!!! Promotia se desfasoara din nou in locatia Moto Adventure din sos. Cotroceni nr. 19. in ziua de vineri 23 ianuarie 2009 intre orele 11 si 18 si sambata 24 ianuarie 2009 intre orele 10 si 14. Pentru oricare 2 produse marca AIROH si/sau REV'IT! se plateste numai unul! (se plateste obiectul mai scump). De exemplu: daca vrei o geaca de 600 lei si o casca de 500 lei, le iei pe amandoua si platesti doar geaca. NU RATATI OCAZIA!!! Va asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Cumpar cauciuc Mitas E-09 NOu sau aproape nou. Pe 17. fara camera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 pt ca multi dintre enduristi nu au timp sa isi intretina motocicleta asa cum ar trebui m-am gandit ca ar fi ok un astfel de serviciu. Asadar inpreuna cu un amic am deschis un atelier in care oferim un serviciu pe care l-am botezat READY TO GO ! Acest program se adreseaza motocicletelor ce sunt exploatate in regim de curse de enduro sau hard-enduro. Avand in spate experienta catorva ani buni de enduro m-am gandit ca acest serviciu va fi util unora dintre noi. Sa presupunem ca iesi la o tura in weekend, duminica seara aduci motoreta<sau venim noi si o ridicam luni> si spui: imi trebuie joi la ora 17. Motoreta este spalata<cum simt de raspundere>, gresata, curatat filtrul de aer, si supusa unei verificari amanuntite<ulei, antigel, placute frana, lichid frana/ambreaj, suruburi, etc>. Eventualele defectiuni si starea generala iti sunt transmise telefonic sau pe mail urmand ca tu sa decizi daca motoreta intra la reparatii. Noi ne ocupam de procurarea pieselor de schimb si a consumabilelor avand contracte direct cu furnizorii. Deci vom face tot posibilul ca joi la ora 17 tu sa poti lua motoreta pregatita de cursa. Daca treaba merge ne-am gandit sa construim un BIKE HOTEL, un loc in care sa iti pastrezi motoreta si sa iti poti depozita in siguranta si eventuale piese de schimb, echipament, etc Avand in vedere ca 80% dintre motorete sunt KTM-uri ne-am cam axat pe aceasta marca deci portocalii sunt mai avantajati pt ca beneficiem de un suport tehnic bun. Care sunt parerile voastre? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Care e tariful de "întreținere" săptămânală? Este facturabil? Daca da, se face diferentiere de tarifare pentru cei care vor factura si cei care nu vor factura (de ex. 19% TVA)? Editat Ianuarie 23, 2009 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) pt ca multi dintre enduristi nu au timp sa isi intretina motocicleta asa cum ar trebui m-am gandit ca ar fi ok un astfel de serviciu. Asadar inpreuna cu un amic am deschis un atelier in care oferim un serviciu pe care l-am botezat READY TO GO ! Acest program se adreseaza motocicletelor ce sunt exploatate in regim de curse de enduro sau hard-enduro. Avand in spate experienta catorva ani buni de enduro m-am gandit ca acest serviciu va fi util unora dintre noi. Sa presupunem ca iesi la o tura in weekend, duminica seara aduci motoreta<sau venim noi si o ridicam luni> si spui: imi trebuie joi la ora 17. Motoreta este spalata<cum simt de raspundere>, gresata, curatat filtrul de aer, si supusa unei verificari amanuntite<ulei, antigel, placute frana, lichid frana/ambreaj, suruburi, etc>. Eventualele defectiuni si starea generala iti sunt transmise telefonic sau pe mail urmand ca tu sa decizi daca motoreta intra la reparatii. Noi ne ocupam de procurarea pieselor de schimb si a consumabilelor avand contracte direct cu furnizorii. Deci vom face tot posibilul ca joi la ora 17 tu sa poti lua motoreta pregatita de cursa. Daca treaba merge ne-am gandit sa construim un BIKE HOTEL, un loc in care sa iti pastrezi motoreta si sa iti poti depozita in siguranta si eventuale piese de schimb, echipament, etc Avand in vedere ca 80% dintre motorete sunt KTM-uri ne-am cam axat pe aceasta marca deci portocalii sunt mai avantajati pt ca beneficiem de un suport tehnic bun. Care sunt parerile voastre? Interesant. O adresa a service-ului? Editat Ianuarie 24, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 pt ca multi dintre enduristi nu au timp sa isi intretina motocicleta asa cum ar trebui m-am gandit ca ar fi ok un astfel de serviciu. Initiativa este buna. Vei avea clienti. Multi dintre enduristi, nu numai ca nu au timp dar nici nu stiu sa o intretina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 SUper idea si foarte folositoare pentru foarte multi dintre noi care nu au timp sa-si puna motoarele la timp. Curand... o sa va cautati spatiu mai mult! SUnt sigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 presupun ca se adreseaza strict bucurestenilor nu? nu imi pot imagina ca poti servisa in aceeasi saptamana timisoara constanta si iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) serviciul READY TO GO ! se adreseaza din pacate doar celor din zona Bucurestiului. mi-ar placea sa fac treaba asta la nivel national... poate reusesc un service mobil pentru curse. Pretul pentru o luna este de 50 euro+TVA. In acesti bani intra: gazduire+spalat+curatat si gresat filtru aer+verificat toata motocicleta din roata in roata. transportul motocicletei/lor<maxim 3 per tura> costa 100 ron+ tva. LOCATIA ATELIERULUI : intrarea abatorului nr 6- soseaua de centura intre Glina si Popesti<...moama, pe centura... eu fac 15-20minute din dristor deci... > - in incinta fostului abator langa service-ul OFF-ROAD RACING ROMANIA. PENTRU MAI MULTE INFORMATII: 0723494817-CATALIN SUper idea si foarte folositoare pentru foarte multi dintre noi care nu au timp sa-si puna motoarele la timp. Curand... o sa va cautati spatiu mai mult! SUnt sigur! deja e cam aglomerat, va trebui sa construim o hala in primavara... Editat Ianuarie 24, 2009 de stulewa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 presupun ca se adreseaza strict bucurestenilor nu? nu imi pot imagina ca poti servisa in aceeasi saptamana timisoara constanta si iasi la iasi e "implementat" de vo 2 ani sistemu asta, oricum multi prefera sa le tina acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 eu deja fac lucrul asta.dar bine aici pe zona si sunt destule cereri!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Intrebam pentru ca in Timisoara este asa ceva de ~1an iar tariful este 50 lei/sedinta. Inainte era cu abonament lunar da' nu prea mergea din cauza ca daca nu te dadeai in fiecare weekend deja nu mai merita, era scump. De cand au facut serviciul valabil per sedinta (platesti numai cand ai nevoie) treaba merge unsa, eu sunt unul din clienți si sunt multumit. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate