cosmin_moto Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 Vand platosa Fox purtata o singura data. Marimea este reglabila. Pret 85 euro (in catalogul auner este 130 euro). Ma gasiti la 0764679994 sau la cosmin_moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Glad1ator Postat August 1, 2009 Share Postat August 1, 2009 De VANZARE!!!!: "Honda XL250 is a four stroke 250cc motorcycle from Honda introduced in 1972 and manufactured through most of the 1980's. It is an "enduro" or "dual purpose" bike meaning it physically looks like a dirt bike, and shares many characterstics with a dirt bike, but it is street legal. The bike is completely mechanically operated as there are no hydraulics on the bike. The 250cc motor produces 24 horsepower and the bike weighs 288lbs with oil, grease, and gasoline. Fuel capacity is 2.388 gallons. Demand for this model has remained high among collecters and enthusiasts. " Modelul de fatza XL 250S este fabricat in 1979, inscrisa, I.T.P. la zi, stare de functionare foarte buna, stare optica exact cum se vede in poze. Roata fata pe 23", roata spate 18". Pret: 1.000 euro negciabil. Tel : 0744.605.390 Zoli, TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MensSana Postat August 2, 2009 Share Postat August 2, 2009 Cumpar ghidon Renthal Fatbar negru NOU si inaltatoare. PM sau 0741.106.971 - Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladutz26 Postat August 3, 2009 Share Postat August 3, 2009 Cumpar cutie de viteze sau pinioanele, second hand in stare aceptabila pentru un ktm exc 250 din 2000, pentru contact: vladutz26@yahoo.com sau 0722277830 Vlad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
challenger Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Vand sau schimb Yamaha XT 600 ,model 2KF,an 1990,inmatriculabil ,arata si functioneaza foarte bine. In pret intra si un motor de schimb . Accept schimburi cu 2t minim 250 cmc. Pret 1400 euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat August 4, 2009 Share Postat August 4, 2009 Vand roti SuperMoto Jante Excel - fata 3.25, spate 4.25 - albastre Butuci Talon Aurii Cauciucuri Michellin Pilot Power - fata mearsa 4000 km, spatele destul de dus. Ax fata - 26mm, ax spate 20mm. (inclus adaptor fata pt ax 20mm - otel) Rotile se potrivesc pe aproape orice tip de KTM. Ele standard sunt pt cele de dupa 2004, cu ax gros fata. Merg de asemenea si pe Husaberg. La alte modele, prin confectionarea bucsilor distantiere, se vor potrivi. Rotile au fost achizitionate noi, merse aprox 4000km. Rotile stau degeaba din vara trecuta, motorul respectiv calca numai pe offroad. Pret 800 euro sau eventuale schimburi cu scuter (sau ce va trece prin cap) Se pot vedea in bucuresti 0769.336.153 Spor! Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moz Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 Vand Ktm 300 exc-e 08, inmatriculat, 120ore de functionare, scut motor aluminiu, handguarduri, protectii ambreaj, cadru, radiatoare, moosuri micheline noi, pret 4400E + remorca 3 motoare 2007 pret 650e Ciprian 0722513439 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
userul Postat August 5, 2009 Share Postat August 5, 2009 cumpar KTM 250exc-f inmatriculat, an fabricatie dupa 2007 sau preiau leasing. 0722.363.781 andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 6, 2009 Share Postat August 6, 2009 vand ktm 200 exc din 2003, fara acte pret 2300 euro neg. detalii la tel. 0740310477 sau mess id. piti_biker... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BkE Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Vand handguarduri cumparate de la louis Exact asa arata Le vand tot cu 10euro, exact pretul de catalog, le pot trimite in tara prin posta... Ma puteti contacta telefonic la numarul 0724947899 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 (editat) Vand handguarduri cumparate de la louisExact asa arata Le vand tot cu 10euro, exact pretul de catalog, le pot trimite in tara prin posta... Ma puteti contacta telefonic la numarul 0724947899 cauta o poza si ataseaz-o, ca link-ul nu arata poza lor. Later edit: acum merge:) Editat August 7, 2009 de ketemeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 vand un set de segmenti noi nouti pentru dr 350 sunt in tipla i-am desfacut doar de m-am uitat la ei! sunt originali suzuki!pret 60e cu transport inclus!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 vand ktm 200 exc din 2003, fara acte pret 2300 euro neg. detalii la tel. 0740310477 sau mess id. piti_biker... sa vandut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Si actele? Penibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 cei cu actele? nu am avut acte ...si fara jigniri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 Io nu pricep cum la asa motor sa nu ai macar o chitanta sau ceva... un contract de v-c, acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sher Postat August 7, 2009 Share Postat August 7, 2009 vand Husaberg FE 501 din 2002 inmatriculata RO, pret 2400 euro. Tel 0722405502 Ym serslabescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D3LeiCuie Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Vand cizme Alpinestars Vector NOI marimea 46 Detalii in semnatura Multumesc S. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free2000alex Postat August 8, 2009 Share Postat August 8, 2009 Io nu pricep cum la asa motor sa nu ai macar o chitanta sau ceva... un contract de v-c, acolo. Si mie mi se pare normal sa aiba acte, chiar daca nu se inmatriculeaza. Motorul s-a vandut candva cu acte. S-au furat foarte multe motoare, si cred ca trebuie sa descurajam asta pe viitor. Chiar daca motorul e furat de "afara", tot furt se cheama. Nu cumparati "Chilipiruri" a caror provenienta e dubioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Vand cizme: Alpinestars Vector marimea 39 - 500roni Oneal Element II marimea 42-43 - 400roni Pt. detalii PM, pt. proba in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 dezmembrez aprilia tuareg wind 350 an '87. tel 0727196351 su pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 Io nu pricep cum la asa motor sa nu ai macar o chitanta sau ceva... un contract de v-c, acolo. ca sa intelegi si tu ...eu asa l-am cumparat de la cineva din resita si tot asa l-am vandut de unde dracu sa ii dau eu o chitanta sau ceva...inafara de un contract de vanzare-cumparare de mana...gandeste si tu...sau puneti intrebarea daca eu am primit o chitanta sau ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 (editat) ca sa intelegi si tu ...eu asa l-am cumparat de la cineva din resita si tot asa l-am vandut de unde dracu sa ii dau eu o chitanta sau ceva...inafara de un contract de vanzare-cumparare de mana...gandeste si tu...sau puneti intrebarea daca eu am primit o chitanta sau ceva.. Pai tu cumperi motoare fara acte? Cum doamne-iarta-ma sa nu ai acte la asa motor daca nu cumva ii furaciune? Nu de la noi, poate de afara de pe undeva... Editat August 9, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piti_biker Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 ca sa intelegi..vad ca nu prea vrei...eu cand l-am contactat pe om in legatura cu motocicleta respectiva zicea ca nu are acte nush din ce motive dar imi poate da cica o factura...bine imi pun curu in masina si plec spre Resita fac vreo 370 km pana acolo si imi dau seama ca nu imi poate da nimic nici un fel de act..si pana la urma l-am cumparat asa ca imi trebuia neaparat un ktm, pentru ca inainte cu cateva saptamani mi-l vindusem pe al meu..si nu ma mai puteam abtine sa raman fara motor...si uite asa am cumparat dracovenia..din cate am inteles eu sau cel putin asta sustinea omul era adus din Franta..alte detalii nu stiu..poate tie ti se pare ca m-as ocupa de lucruri slabe dar asta e purul adevar..eu din cauza asta l-am vandut ca nu imi convenea ca nu am acte si nu il pot inmatricula...mi-am promis ca nu mai cumpar niciodata un motor fara o factura sau un act care sa arate provenienta lui..iar daca te uiti pe bikeshop o sa vezi cel putin la ktm ca din nenumaratele enduroaice mai mult de jumatate sint fara acte apoi de unde le aduc sau le cumpara in cazul meu nu stiu sa te lamuresc pentru ca nici eu nu pot sa imi dau seama..inafara cum spui si tu ca sint furaciuni..cam asta e...numai bine si te astept la INTRUNIREA KTM DE LA BREZOI..in 28-30 aug 2009...mai multe detalii pe www.ktmclub.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 Io nu pricep cum la asa motor sa nu ai macar o chitanta sau ceva... un contract de v-c, acolo. Ala este act? Pai imi fac singur vreo 10, sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate