Puriul Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 va rugam spuneti-ne si noua adresa (locatia),vrem sa venim cu cateva zile mai devreme...un telefon ..ceva... multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Frate, daca puteti aranja sa fie vremea frumoasa , baietii de la Focsani promit sa va inece nu in mare ci in vin ! Ce ziceti , trageti niste sfori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 16, 2006 Autor Share Postat Iunie 16, 2006 Locatia va fi aceeasi ca cea de anul trecut. Incercam sa obtinem niste preturi cat mai bune pentru invitati, dar intrunirea fiind puternic intrata in sezon preturile nu vor fi prea mici totusi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 warning: intrunirea fiind puternic intrata in sezon preturile nu vor fi prea mici totusi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 da unde mai exact o sa fie intalnirea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Dupa Mamaia inspre Navodari, al doilea camping pe dreapta... daca nu ma insel. Hanu' Piratilor parca ii zicea, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 Popas Pescaresc, Al doilea camping cum a zis Pacasac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doggy Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Pacat ca nu pot veni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Sunt incepator alea alea,nu am mai fost la nici o intalnire de bikeri.Acum urmeaza intrebare stupida:Ce se face la o intrunire din asta avand in vedere ca eu inca nu am prieteni motociclisti.Adica e cam aiurea sa apar asa pe acolo fara ca cunosc pe nimeni. P.S. Care mergeti in grup la aceasta intalnire? cu viteza legala binenteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 (editat) Am vorbit cu Sefu si vremea o sa fie buna.Foarte buna!Asa ca voi aduceti vinul.Cat despre galagie propun ceva ce am mai vazut la alte adunari.La o anumite ora nu prea tarzie sa se dea 1 min in care toti care au chef de rupt motoarele sa tureze la comanda-GALAGIE! Si cu asta sa se lase linistea apoi.Ce ziceti?Apoi bodyguarzii sa isi faca treaba !Am inteles ca parada si liniutele vor fi duminica si apoi se sparge gasca! Editat Iunie 25, 2006 de emylyo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 25, 2006 Share Postat Iunie 25, 2006 Sunt incepator alea alea,nu am mai fost la nici o intalnire de bikeri.Acum urmeaza intrebare stupida:Ce se face la o intrunire din asta avand in vedere ca eu inca nu am prieteni motociclisti.Adica e cam aiurea sa apar asa pe acolo fara ca cunosc pe nimeni. P.S. Care mergeti in grup la aceasta intalnire? cu viteza legala binenteles. pai apropo, cred ca eu o sa plec la viteza legala vineri seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thot Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 pai apropo, cred ca eu o sa plec la viteza legala vineri seara. Iei cu tine un incepator cu GS-ul care vrea sa ajunga intreg la mare si nu prea le are cu viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ofitzer Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 pai apropo, cred ca eu o sa plec la viteza legala vineri seara. Salutare! Am si eu o intrebare: daca pleci vineri... cat crezi ca te costa cazarea,intrarea, conrt, etc... pana duminica?!?! sa stim si noi cum ne facem "timpul"... Aprop.. si eu sunt incepator.. poate vin si eu.. legal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Cum o sa fie cu cazarea? Casute mai sunt? Si daca da, la cat se invart preturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Salutare! Am si eu o intrebare: daca pleci vineri... cat crezi ca te costa cazarea,intrarea, conrt, etc... pana duminica?!?! sa stim si noi cum ne facem "timpul"... Aprop.. si eu sunt incepator.. poate vin si eu.. legal... pai benzina + ulei cam 1 milion si ceva, intrare si alte rahaturi cam 300, bere si mici cat cuprinde si pot sa duc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 /index.php?showtopic=50908 Aici ne strangem mai multi pentru plecarea la Constanta, cine vrea sa vina din Bucuresti sa posteze acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iahim Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 nu puteti da si benzina sau sa scurtati drumul? oricum de aici din pitesti am auzit alceva de vremea meteo sper sa fie frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 vremea meteo zice ca o sa fie cald. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Pentru membrii Dunarea Motor Club Galati:/index.php?showtopic=51434 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 /index.php?showtopic=50908 Aici ne strangem mai multi pentru plecarea la Constanta, cine vrea sa vina din Bucuresti sa posteze acolo. Bafta, si drum frumos pentru toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Mai oameni spuneti si voi cat vor totaliza taxele pentru un motor+pilot+pasager+cort, ca aud tot soiul de barfe si variante. Taxa de intrare ? Taxa de cort ? Taxa de motor ? Taxa de (...completati voi aici ) ? ---------------------------------------------- total de vineri pana duminica=? In plus, campingul e rezervat numai pt motociclisti sau vor fi si alti bagatori de seama pe acolo ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sageata Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 eu plec cu viteza legala dar sambata dimineata din bucuresti 0745123685 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Mai oameni spuneti si voi cat vor totaliza taxele pentru un motor+pilot+pasager+cort, ca aud tot soiul de barfe si variante. Taxa de intrare ? Taxa de cort ? Taxa de motor ? Taxa de (...completati voi aici ) ? ---------------------------------------------- total de vineri pana duminica=? In plus, campingul e rezervat numai pt motociclisti sau vor fi si alti bagatori de seama pe acolo ? Multumesc Un raspuns ceva la postul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrisLuca Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Taxa de intrare + punerea cortului este 200.000 ROL . . . atata timp cat vii cu motoru asta e tot ce te intereseaza. Daca vii cu masina taxa este putin mai mare. Daca ai platit taxa aia de 200.000 ROL poti sa stai de vineri pana duminica cand se termina toata treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stunt Rider Postat Iunie 29, 2006 Share Postat Iunie 29, 2006 Catre toti BIKERII care vin in Constanta...fratilor aveti grija ca pe tronsonul MAMAIA sunt milioane de militieni.Bagati forja pana aici si pe bucata Constanta -Mamaia mergeti in limita legala...sunt astia mai ceva ca scoicile pe nisip.Sunt adunati din toata tara,de cand cu Loganurile astea la kilogram, nu mai ai loc de ei sa-i depasesti.Pastrati-va banii ptr distractii si nu pentru amenzi. One mor thing...sunt montati BULBI pe sosea ptr a incetini ( si a bloca traficul %$&$%^) ,aveti grija sa nu zburati de pe carosabil. Promitem ca o sa fie TAre de Tot camping...so..ASFLAT Uscat SI OKII cat CEPELE la RADARE ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate