Leon80 Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 daca va place na va mai pun una... Succes la facut machete daca va place. PS: uite si cam cum arata un kit de la zvezda, cam deastea ajung pe la noi. e un magazin prin spate la unirii, in bucale, pe unde stau si vanez asemenea aparitii dupa servici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad_ninja Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 eu am o busa (cumparata de mine), un zx 12 r si un cbr 1100 XX blackbird (primite de ziua mea de la soramea). toate 3 maisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 (editat) uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, leon80 vreau si eu o d`aia unde mai exact e magazinul ala? la cat sunt? desi stiu ca astea rusesti/cehesti and company nu sunt prea scumpe si totusi, minichamps exista si la noi? Editat Iunie 19, 2006 de raulus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jardi Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 (editat) Doua YZR-M1 GAULOISE FORTUNA YAMAHA 1:12 Plus una Yamaha YZF-R1 scara 1:1 Editat Iunie 19, 2006 de jardel23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
happyhippie Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Pentru machetisti, acesta este un forum romanesc care va poate fi de folos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Mi-am mai cumparat ieri un Ducati 999S :x. Poze soon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loki Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 astea sunt toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Am si eu o intrebare: Are cineva machete moto NewRay la 1/12 ? ca eu am vazut cu 35 RON niste modele Triumph si Moto Guzzi, dar nu stiu cat sunt de bine facute... Un prieten si-a luat un Ducati 999 kitt NewRay cu 60 RON, si nu are suspensie pe spate (pe fata nici atat ) Am eu si sint bine finisate. In general, kit-urile sint mai bine facute. Am vazut ca a aparut serie noua cu R1, ZX10R si Busa dar nu sint nemaipomenite. Am un kit de 999 F03 in dublura si acum il bag la vopsit. O sa pun poze cu finalul, pina atunci originalul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Iunie 22, 2006 Autor Share Postat Iunie 22, 2006 Mi-am mai cumparat azi o Cagiva Mito 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
untyploco Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 eu am d`ale ieftine,la 100 mii un ducati monster,un 999, o honda blackbird,bmw f 650 gs,un gixer d 600,inca un suzuki d curse..crek d 500 o busa si nu mai stiu mai am inca trei da nu mai stiu cum arata k nu snt acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soricelu` Postat Iunie 23, 2006 Share Postat Iunie 23, 2006 Zx10r Kawasaki , modelul (vechi) 2004 cu toba laterala, carena nemodificata. yamaha yzf600 aka R6 de circuit ..adica modificata cum se cuvine. restu: enduro + touring ..bricheteeeeee multe brichete pentru supraincendiere (replica faimoasa:Enigma Otiliei, un pic adaptata situatiei) deh...fumatul asta. In perioada cand aveau gaz ..numai de placerea de a aprinde tigarile , fumam. Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Am mai cumparat 3 dementze 1/12: - Aprilia RSV 1000 Factory - Ducati 999 SBK F05 No.55 - Regis Laconi - Ducati Desmosedici No.12 - Troy Bayliss ( din foto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat August 8, 2006 Share Postat August 8, 2006 Am mai cumparat 3 dementze 1/12: - Aprilia RSV 1000 Factory - Ducati 999 SBK F05 No.55 - Regis Laconi - Ducati Desmosedici No.12 - Troy Bayliss ( din foto ) DE UNDE ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Hop si eu cu niste machete : Triumph RS Dakar set BMW 1150R BMW F 650 GS Dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 vreau si eu un 1150R, de unde l-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
17 rosso Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 DE UNDE ??? Din pacate, astea ultimele le-am luat din Italia. Le gasiti pe ebay la pretzuri bune. Cel mai bun exemplu: 999 F 05 sbk a costat 10,30 euroi la tutungerie. Daca iei de pe ebay mai multe de la un singur vinzator iesi bine la costul de expeditie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_ktm Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 vreau si eu un 1150R, de unde l-ai luat? L-am luat de la germania.Poate gasesti si aici.Mam apucat de tuning la Triumph,vreau sa o fac ca in moto GP sau streetfighter:))...Tot ce am facut pana acum este doar provizor,totul va fi facut din plastic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 Salut! Scuze pentru calitatea imaginii, dar pana imi vine camera de la reparat, pe acestea la pot pune. Masinile sunt pentru cel ce intreba de Volkswagen Van Samba. Am si eu unul, am broscutza cu rulota Woody, si Traby-ul. Pletosul de lut cu atasul e de decor. Sta linistit si trage un joint pe noptiera. sdsd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Am si eu trei machete ale unor motociclete de cross. Tin minte doare de un Kawasaki. Toate trei sint produse de Burago, destul de bine facute. Revin cu detalii de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Marca : Honda Model : VTR 1000 SP2 An fabricatie : necuoscut Kilometrii : putini....doar cat m-am plimbat cu ea prin casa Stare : cam prafuita, ca uit sa o curat. Acte : nu am Comentarii : e picata pe partea dreapta, cauciucuri de plastic, nu necesita nici un fel de consumabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat August 11, 2006 Share Postat August 11, 2006 Frumoase, dar eu unul credeam ca vorbiti de Bmw-uri din '40, etc. Eu unul caut sa fac, dar nu prea gasesc kituri (poze jos). Iar de facut in mod curent fac altceva, aceeasi perioada, dar alta masinarie . Cum faci noroiul de pe roti? Foarte bine facute machetele tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 ducati 999s, honda cbr xx, munch (ce-o mai fi si asta?), kawasaki vulcan 2000, si un dirt-bike. un site cu multe modele: http://www.maisto.com/products_home.asp pe la mijloc e "motorcycle & bikes" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 eu am o busa (cumparata de mine), un zx 12 r si un cbr 1100 XX blackbird (primite de ziua mea de la soramea). toate 3 maisto wooooooow ce frumoase-s de unde le-ai luat??? ps: am vazut eu niste machete dragute la cheile bicazului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexaAndra Postat August 18, 2006 Share Postat August 18, 2006 iote shi pe ale mele mai am cateva dar sunt in ro shi nu au poze facute Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate