->Bullet<- Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 caut Harley Road King (negru) de la Maisto.scara 1:18. daca o vede cineva pe undeva ...multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 uite macheta aceea ''rara''....prietene mihai_prd : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Prietene, tu chiar nu vrei sa pricepi ceva atat de facil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Prietene, tu chiar nu vrei sa pricepi ceva atat de facil? ai pregatit banii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Pt Puchul din 1906? Daca e in stare buna, deja ofer 6000 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 uite macheta aceea ''rara''....prietene mihai_prd : LOL, si eu o am, dar pe galben. BTW, ma uitam pe site la Maisto si am vazut ca-mi lipsesc niste "chestii" cum ar fi Ducati 916, 996, ST4, Triumph Tiger... Tin minte ca le-am vazut prin magazine acum ceva ani, dar nu le-am luat atunci, am zis ca le iau mai tarziu... Oare s-or mai gasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fantezie Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 Kawasaki ZX-10 R Ninja & Suzuki GSXR 750 momentan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 (editat) LOL, si eu o am, dar pe galben. BTW, ma uitam pe site la Maisto si am vazut ca-mi lipsesc niste "chestii" cum ar fi Ducati 916, 996, ST4, Triumph Tiger... Tin minte ca le-am vazut prin magazine acum ceva ani, dar nu le-am luat atunci, am zis ca le iau mai tarziu... Oare s-or mai gasi? si mie imi lipsesc destul de putine de la maisto..in general ducati, plus triumph speed triple si triumph tiger (care nu l'am vazut nicaieri) plus kawasaki zx 9r (pe care as da la schimb clasice/cruisere/choppere sau cross, chiar si 2 la schimb).. Editat Februarie 8, 2009 de SilviuCBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 si mie imi lipsesc destul de putine de la maisto..in general ducati, plus triumph speed triple si triumph tiger (care nu l'am vazut nicaieri) plus kawasaki zx 9r (pe care as da la schimb clasice/cruisere/choppere sau cross, chiar si 2 la schimb).. Speed Triple 955i il am, e pe negru, printre primele motoare cumparate. Ducati am cateva, dar imi lipsesc "clasicele". Tigerul ti-am zis, l-am vazut, dar nu l-am cumparat (stupid me!!!). Nici eu n-am ZX-9R, dar nici nu l-am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Speed Triple 955i il am, e pe negru, printre primele motoare cumparate. Ducati am cateva, dar imi lipsesc "clasicele". Tigerul ti-am zis, l-am vazut, dar nu l-am cumparat (stupid me!!!). Nici eu n-am ZX-9R, dar nici nu l-am vazut. si nu dai speed triple'ul?? tre' sa am vreo macheta.2...care sa te multumeasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Februarie 8, 2009 Share Postat Februarie 8, 2009 Yamaha M1 Rossi replica, Honda CBR 600 RR, Triumph Daytona 675, Yamaha YZ 450F, Honda movistar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kheratha Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 ce dracu' e asta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 si nu dai speed triple'ul?? tre' sa am vreo macheta.2...care sa te multumeasca Nu dau nimic. Dar daca vrei, poti veni odata pe la mine si te las sa te joci cu el, sub atenta supraveghere. O sa pun si eu o lista cu ce am si cam ce imi mai lipseste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Nu dau nimic. Dar daca vrei, poti veni odata pe la mine si te las sa te joci cu el, sub atenta supraveghere. O sa pun si eu o lista cu ce am si cam ce imi mai lipseste. pretenash..ce'i cu sarcasmu' asta pe tine? parca ai avea vreo Angelina Jolie cu care sa ma joc..vezi oleaca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 motoru' lu Rossi nu minti?! tu nu te'ai uitat la detalii..sa vezi ce fake ieftin e...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 114,kawasaki KDX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 si mie imi lipsesc destul de putine de la maisto..in general ducati, plus triumph speed triple si triumph tiger (care nu l'am vazut nicaieri) plus kawasaki zx 9r (pe care as da la schimb clasice/cruisere/choppere sau cross, chiar si 2 la schimb).. eu am si triumph speed triple si zx-9r dar nu dau nici unu..eventual daca o sa am dubluri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 eu am si triumph speed triple si zx-9r dar nu dau nici unu..eventual daca o sa am dubluri.. sigur nu le dai? poate am ceva care sa te multumeasca. iti dau si cate 2 pe fiecare a ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Vreau sa cumpar si eu o macheta de motocicleta pentru un prieten a carui zi de nastere se apropie. Cam ce s-ar gasi pe la 40-50 de euro si de unde se pot cumpara? Vreau sa cumpar si eu o macheta de motocicleta pentru un prieten a carui zi de nastere se apropie. Cam ce s-ar gasi pe la 40-50 de euro si de unde se pot cumpara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebiuta Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Ale mele sunt aici : Maisto si Burrago Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 sigur nu le dai? poate am ceva care sa te multumeasca. iti dau si cate 2 pe fiecare a ta nu,nu le dau dar nu demult am mai vazut speed triple pe aici prin zona...daca o sa mai vad il iau si atunci facem afaceri ...iar zx9 chiar nu am vazut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SilviuCBR Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 nu,nu le dau dar nu demult am mai vazut speed triple pe aici prin zona...daca o sa mai vad il iau si atunci facem afaceri ...iar zx9 chiar nu am vazut.. hai te rog eu cauta poate mai gasesti Triumph..poate facem o afacere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Edgji Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Ale mele sunt aici : Centauro este 1:12 sau 1:18 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rock_angel Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Vreau sa cumpar si eu o macheta de motocicleta pentru un prieten a carui zi de nastere se apropie.Cam ce s-ar gasi pe la 40-50 de euro si de unde se pot cumpara? Vreau sa cumpar si eu o macheta de motocicleta pentru un prieten a carui zi de nastere se apropie. Cam ce s-ar gasi pe la 40-50 de euro si de unde se pot cumpara? cu 40-50 de euro poti cumpara o macheta de motocicleta la o scara destul de mare(1:6 mi se pare)..poti cauta pe ebay..de obicei aceste machete la scara mai mare sunt kituri de asamblare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate