Jebelu Postat Vineri la 13:07 Share Postat Vineri la 13:07 Acum 1 oră, sprike a spus: Salut Sunt din Iasi - magazinul Mymoto este si in Iasi, am achizitionat recent uleuri manusi si alte accesorii Cred ca aveti si Lidl sa iti iei un redresor de la ei,face tot ce ai tu nevoie la pretul corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Vineri la 15:00 Share Postat Vineri la 15:00 Acum 1 oră, Jebelu a spus: Cred ca aveti si Lidl sa iti iei un redresor de la ei,face tot ce ai tu nevoie la pretul corect. Multumesc Jebelu Astazi am sa trec pe la Lidl sa vad ce gasesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Vineri la 19:57 Share Postat Vineri la 19:57 NICI in gluma nu mai aduceti vorba de LIDL. mizeria aia sinistra este INUTILA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Vineri la 20:03 Share Postat Vineri la 20:03 Acum 4 minute, foxbat a spus: NICI in gluma nu mai aduceti vorba de LIDL. mizeria aia sinistra este INUTILA Pentru uz casnic, e f ok. Eu am modelul vechi, de vreo 10 ani... folosit rar, dar folosit. Singura lui problema e ca nu vede bateria cand e f descarcata, sub vreo 10v, dar il pacalesc cu o sursa de 12v pusa la borne si o ia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Vineri la 20:10 Share Postat Vineri la 20:10 Ok, atunci MyMoto Iasi sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Vineri la 20:25 Share Postat Vineri la 20:25 Acum 21 minute, Geo_ZGA a spus: Pentru uz casnic, e f ok. Eu am modelul vechi, de vreo 10 ani... folosit rar, dar folosit. Singura lui problema e ca nu vede bateria cand e f descarcata, sub vreo 10v, dar il pacalesc cu o sursa de 12v pusa la borne si o ia. imi pare rau ca te contrazic. e o petarda. la acealasi pret sunt incarcatoare "adevarate".am mai povestit - cred ca am facut cadou vreo 3..4 bucati. intutile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Vineri la 20:33 Share Postat Vineri la 20:33 Acum 6 minute, foxbat a spus: imi pare rau ca te contrazic. e o petarda. la acealasi pret sunt incarcatoare "adevarate".am mai povestit - cred ca am facut cadou vreo 3..4 bucati. intutile. La 70-80 lei ce gasesti? Sau cat o mai fi acum... ca era vreo 30-40 lei cand l-am luat eu. Nu mi se pare inutil, am o baterie descarata si o incarca. Asta trebuie sa faca un redresor. Vrei desulfatare? Dai mai mult, pe altceva... desi nu stiu cat desulfateaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Sâmbătă la 07:40 Share Postat Sâmbătă la 07:40 oho.gasesti garla(am explicat eu mai sus).bine, poate nu 70 dar 90. eu nu inteleg asta " am luat ca era ieftin" chiar daca e inutil! nu confunda pretul de achizite cu utiltatea- eu cumpar becuri la "kilogram" De pe ali - ca la tara la felinar sunt perfecte - le pun si data viitoare cand ajung nu mai sunt si pun altul. Dar costa mai nimic un bec d'ala. In schimb acasa am pus becuri led, (super scumpe comparand cu cele de care am zis) care consuma f putin si tin ani de zile. DAca ai baterii mai multe (peste 3 sa zicem) - e musai un charger mai destept - repet - gasesti in zona 80 - 120 daca bugetul e jos rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă La 27.02.2025 la 18:18, Speedy.K a spus: Pt moto Optimate 4. Daca vrei si pt auto, 6. Nu stiu de unde esti, daca esti din Bucale, Mymoto Cotroceni. Sasele meu e in priza din 2018 pe o baterie de o suta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Ooo, domnu', ce placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă La 01.03.2025 la 7:40, foxbat a spus: oho.gasesti garla(am explicat eu mai sus).bine, poate nu 70 dar 90. eu nu inteleg asta " am luat ca era ieftin" chiar daca e inutil! nu confunda pretul de achizite cu utiltatea- eu cumpar becuri la "kilogram" De pe ali - ca la tara la felinar sunt perfecte - le pun si data viitoare cand ajung nu mai sunt si pun altul. Dar costa mai nimic un bec d'ala. In schimb acasa am pus becuri led, (super scumpe comparand cu cele de care am zis) care consuma f putin si tin ani de zile. DAca ai baterii mai multe (peste 3 sa zicem) - e musai un charger mai destept - repet - gasesti in zona 80 - 120 daca bugetul e jos rau de tot. S-or gasi, nu m-a mai interesat si nu mai stiu ce exista pe piata... Repet: pt mine nu e inutil, face fix ce am eu nevoie sa faca, sa incarce o baterie din an in paste. Atata timp cat face asta si functioneaza de ani buni, mie mi se pare util si bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă La 28.02.2025 la 19:57, foxbat a spus: NICI in gluma nu mai aduceti vorba de LIDL. mizeria aia sinistra este INUTILA Foxule, nu vezi ca esti singurul din tot grupul care sustine treaba asta???? daca cineva iti zice ca esti beat, il lasi sa vorbeasca, nici nu-l bagi in seama, daca doi iti spun ca esti beat, incepi sa te gandesti ca poate poate... iar cand 3 iti spun ca esti beat, mergi si te culci deci pt acei 70 de lei, incarcatorul ala isi face treaba decent restu' e poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă man. nu te supara.dar nici unul din care au spus ca e ok nu au idee despre ce inseamna un charger corect. in fine. i'm done. cumparati gunoaie daca nu conteaza sfatul profesionist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă man, nu ma supar, am si CTEK, am si Neo, si clasic cu transformator cu tole, pe langa asta, din care am chiar doua dar asta cat sa incarce o baterie, pt acei 69 de lei e OK daca stii ceva redresor de asta basic/budget, si mai bun si mai ieftin, impartaseste-ne si noua! ca tu ai prins unul din seria de luni dimineata sau vineri dupamasa, nu inseamna ca toate sunt proaste daca toate erau proaste, nimeni nu le cumpara, si stateau pe raft cu lunile, la asta nu te gandesti??!!?? deci, spune-ne ce este mai bun si mai ieftin, nu tine doar pentru tine acest secret!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 27 minute, foxbat a spus: man. nu te supara.dar nici unul din care au spus ca e ok nu au idee despre ce inseamna un charger corect. in fine. i'm done. cumparati gunoaie daca nu conteaza sfatul profesionist. Sfatul profesionist? Si profesionistul esti tu sa inteleg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 53 minute, foxbat a spus: man. nu te supara.dar nici unul din care au spus ca e ok nu au idee despre ce inseamna un charger corect. in fine. i'm done. cumparati gunoaie daca nu conteaza sfatul profesionist. Foxule, eu nu iti inteleg supararile astea, serios. Pe banul lui, nu pe al tau, fiecare cumpara ce vrea, punct. Intamplarea face sa am un redresor de la Lidl, cumparat acu' multi ani la un pret de nimic. N-are 10 utilizari, dar cand il pun la treaba face ce scrie acolo pe cutie. Sigur, daca vrei sa cauti nod in papura, gasesti. E departe de a fi profesional, dar nu toti oamenii au nevoie de mai mult. Te agiti de parca pierzi bani de fiecare data cand cineva cumpara un astfel de redresor de la Lidl. Uite, tu aduci barosul si eu iti donez redresorul sa il faci una cu pamantul, poate te mai linistesti asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă mai bine doneaza-l unui nevoias!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 10 minute, apriliacluj a spus: mai bine doneaza-l unui nevoias!! Era doar o figura de stil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 36 minute în urmă Share Postat 36 minute în urmă Acum 2 ore, apriliacluj a spus: mai bine doneaza-l unui nevoias!! am donat eu destule:) Acum 3 ore, SONYC a spus: Foxule, eu nu iti inteleg supararile astea, serios. Pe banul lui, nu pe al tau, fiecare cumpara ce vrea, punct. Intamplarea face sa am un redresor de la Lidl, cumparat acu' multi ani la un pret de nimic. N-are 10 utilizari, dar cand il pun la treaba face ce scrie acolo pe cutie. Sigur, daca vrei sa cauti nod in papura, gasesti. E departe de a fi profesional, dar nu toti oamenii au nevoie de mai mult. Te agiti de parca pierzi bani de fiecare data cand cineva cumpara un astfel de redresor de la Lidl. Uite, tu aduci barosul si eu iti donez redresorul sa il faci una cu pamantul, poate te mai linistesti asa. asa e. sunt timpit fiecare da banii pe ce vrea. ca ulterior se plange ca bateria "incarcata regulat pe incarcator dedicat" e proasta e altceva scuze ,, asta e. Multumesc frumos pentru atentionare. Acum 3 ore, Jebelu a spus: Sfatul profesionist? Si profesionistul esti tu sa inteleg? conteaza daca sunt eu sau daca am preluat si fw informatia corecta? daca doctorul stomatolog iti spune ca esti cam "rotofei" (caz pt exemplificare) tu i spui " ce, esti nutritionist"? spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 31 minute în urmă Share Postat 31 minute în urmă Acum 3 minute, foxbat a spus: asa e. sunt timpit Acum 4 ore, foxbat a spus: i'm done. cumparati gunoaie daca nu conteaza sfatul profesionist. hmmmm ....metaforic vorbind.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 30 minute în urmă Share Postat 30 minute în urmă pai daca s tampit ce sa mai metaforizam ?:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat 26 minute în urmă Share Postat 26 minute în urmă Acum 7 minute, foxbat a spus: ... conteaza daca sunt eu sau daca am preluat si fw informatia corecta? daca doctorul stomatolog iti spune ca esti cam "rotofei" (caz pt exemplificare) tu i spui " ce, esti nutritionist"? spor! Da, conteaza, esti pro (dupa cum sustii) in foarte multe si de fapt in nimic... Poti sa ne lasi pe noi, astia nepro sa cumparam gunoaie? Multumim si spor si tie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 14 minute în urmă Share Postat 14 minute în urmă iarta-ma sefa de te am suparat. sa nu porti pica in suflet. imi pare rau rau ca te-am tinut cu forta de la cumparaturi. Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat 12 minute în urmă Share Postat 12 minute în urmă Acum 15 minute, foxbat a spus: asa e. sunt timpit fiecare da banii pe ce vrea. ca ulterior se plange ca bateria "incarcata regulat pe incarcator dedicat" e proasta e altceva scuze ,, asta e. Multumesc frumos pentru atentionare. Man, lasa vrajeala. Nu esti deloc tampit.. esti in schimb foarte incapatanat. Motivul insa ma intriga.. grija altuia? Nu-i cazul zic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat 4 minute în urmă Share Postat 4 minute în urmă Acum 9 minute, foxbat a spus: iarta-ma sefa de te am suparat. sa nu porti pica in suflet. imi pare rau rau ca te-am tinut cu forta de la cumparaturi. Doamne ajuta! Corect este: Doamnele ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate