ENEOS Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Acum 3 ore, Ruginel a spus: sa am 10 variante si sa nu stiu pe care sa o aleg Măgarul lui Buridan a avut decât 2... Acum 5 ore, foxbat a spus: alea de la lidl sunt inutile (doar daa ai nevoie de carcasa si de fire poate sa ajute). Ia-te de mână cu fanul nr.1 al scuterelor Sym, Sandu(00)07, și faceți un club de hateri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă :)) nu stiu de ala, eu doar icnercam sa ajut.:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Ma bag si eu in seama cu ce am si folosesc pe acasa si pe la masini/moto. Ala micu are cam de toate,Agm,Moto,Reparare. Si ala mare e destept,dar nu are de moto. Mai am un Telwin Alaska 200 care merge si pe 24 V,dar e stricat ca l-am dat eu pe 24 V din greseala in timp ce incarca doua baterii de 12 V/100 ah puse in paralel. Bine ca nu s-au stricat bateriile…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă La 🏍 d'asta cu țâțe lăsate merge brici lidl chargerul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate