Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 15, 2006 Share Postat Iunie 15, 2006 Salutare . Am deschis acest topic ptr. toti motociclistii din Bacau si din judetul Bacau, ptr. a ne cunoaste mai bine. Se accepta si cei care sunt in deplasari (fuckultate, bastinasi plecati in afara, bla, bla, bla) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Salutare . Am deschis acest topic ptr. toti motociclistii din Bacau si din judetul Bacau, ptr. a ne cunoaste mai bine. Se accepta si cei care sunt in deplasari (fuckultate, bastinasi plecati in afara, bla, bla, bla) incep eu ca nu imi e rusine cu mine: Radu ma numesc si alaturi de fratele meu Dan (lorddanu )avem o motocicleta Kawasaki Vulcan 800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adinel Postat Iunie 16, 2006 Share Postat Iunie 16, 2006 Buna! Ma numesc Adrian, sant motociclist si am Suzuki GSX 1300 R (cea mai rapida motocicleta din lume), numai ca abia am cazut cu ea si iam spart carenele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Salutare . Am deschis acest topic ptr. toti motociclistii din Bacau si din judetul Bacau, ptr. a ne cunoaste mai bine. Se accepta si cei care sunt in deplasari (fuckultate, bastinasi plecati in afara, bla, bla, bla) da tu cine esti ? nu de alta, dar tu ai deschis topicu, ar trebui sa dai exemplu pt ceilalti, si asa nu se prea inghesuie lumea cu prezentarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Iunie 19, 2006 Autor Share Postat Iunie 19, 2006 Ma numesc Alex, sunt din Bacau dar fac fuckultate la Iasi. Intentionez sa-mi cumpar un Kawasaki GPZ 500S, dar mai trebuie nijte iepuroi . Sper k pana vine toamna sa-mi cumpar waka, sa am la ce sa ma uit la iarna in garaj . Pana atunci insa, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
subzeror Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 radu honda vfr400 dar nu pot veni cu ea pt ca pe 22 am examenul pt A asa ca daca il promovez mai am de asteptat cam o saptamana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klu Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 madalin planeta 5 temporar bacauan. off topic: stie careva un garaj cu un loc pt un motor pe energiei langa hotelul militar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibi_lukacs Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Tibi (Gigi) tot temporar bacauan, in curand cu CBR 600 F, ma inscriu si eu la garajul lui Madalin Salut KLE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wheels Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Salutare . Am deschis acest topic ptr. toti motociclistii din Bacau si din judetul Bacau, ptr. a ne cunoaste mai bine. Se accepta si cei care sunt in deplasari (fuckultate, bastinasi plecati in afara, bla, bla, bla) salut sunt abia la inceput in acesta "comunitate". Tot interesul mi s-a nascut anul acesta cand am ajuns pentru prima oara la o intalnire a motociclistilor. Sunt din onesti dar fac facultatea la bacau si abia acum am avut sansa de a intelege ce inseamna a fi "motociclist". Si virusul mi-a intrat... precum gripa aviara. Iar la anul pe vremea asta sper sa va pot scrie de pe una macar de 500. Bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 salut sunt abia la inceput in acesta "comunitate". Tot interesul mi s-a nascut anul acesta cand am ajuns pentru prima oara la o intalnire a motociclistilor. Sunt din onesti dar fac facultatea la bacau si abia acum am avut sansa de a intelege ce inseamna a fi "motociclist". Si virusul mi-a intrat... precum gripa aviara. Iar la anul pe vremea asta sper sa va pot scrie de pe una macar de 500. Bafta!!! bine ai venit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 cunoaste cineva? e sau nu din judet la noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_st Postat Iulie 14, 2006 Share Postat Iulie 14, 2006 Salut, Eu sunt Bogdan. Am lasat Bacaul pentru Bucuresti in 2001. Vin in BC cam o data la doua luni (cu masina). Sper sa reusesc sa vin si cu Miss Suzi. Bafta si la cati mai multi motociclisti in BC! Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 sal'tare ! ma numesc calin si sper ca in cativa ani sa imi iau cbr 600 f . Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkamarad Postat August 24, 2006 Share Postat August 24, 2006 Dan e numele meu, de luna trecuta posesor de A si B. Motocicleta nu am si nici nu se intrevede vre-o speranta daca mai stau mult prin Ro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefy_15_1989 Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 Salut!! Ma numesc Stefan, sunt din Onesti ,nu am motor (inca),imi plac cele de enduro f. mult si intr-o zi sper sa ne vedem alergand pe 2 roti prin paduri. OFF-ROAD RACE. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PiticuBc Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 salut sant un pitic cu un motor imens albastru...creca stiti despre cine este vb )) sorin ma numesc si apropo...roscatule din orizont taci "...." din gura cand ai sa fii si u pe 2 roate atunci sa vb pana atunci betii placute in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 salut sant un pitic cu un motor imens albastru...creca stiti despre cine este vb )) sorin ma numesc si apropo...roscatule din orizont taci dreaq din gura cand ai sa fii si u pe 2 roate atunci sa vb pana atunci betii placute in continuare bine ai venit pe motocilsim.ro Sorine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 salutare...Florin sunt si cred cu tarie (d-aia fara grade...) ca in freo 2-3 sapt. sa-mi iau ce vreau.. Asfalt uscat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Septembrie 13, 2006 Share Postat Septembrie 13, 2006 bogdan, bacau, yamaha dragstar in ianuarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Septembrie 15, 2006 Share Postat Septembrie 15, 2006 salut! sunt adi din bc... aprilia rs 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roskat Postat Septembrie 27, 2006 Share Postat Septembrie 27, 2006 salut! sunt adi din bc... aprilia rs 125 hehe........ sry de offtopic inveti in 5 nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adimofo Postat Septembrie 28, 2006 Share Postat Septembrie 28, 2006 nu roskat...invat in ferdinand. tipul din 5 are nr BC_ _ERO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 (editat) Dak itzi iei, o sa credem si noi cu tarie (de aia cu grade) k o sa dai de baut Mi-am luat.... si cu prima ocazie sa stii k dau !! Editat Octombrie 1, 2006 de Shamok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stres Postat Octombrie 2, 2006 Share Postat Octombrie 2, 2006 ai vreo poza cu tine?k eu stau pe alexandru cel bun si tare as vrea sa ne cunoastem.eu-s andreea si ink n-am nici un fel de motor,dar o sa am peste 2 ani bine ai venit,adi! cred k te-am mai vazut prin centru dar nu-s sigura.o poza cu tine ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onutza Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 hey!sunt oana...cu o parte din voi ma stiu deja.conduc de putin timp un rieju rs2,125 cmc (sunt din bc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate