Ikarus Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 sa-i fie tarana usoara ! si totusi.... ca de greu o fi fratilor sa inchizi nenorocita aia de curea de la casca?!?!.... inca nu inteleg de ce unii prefera sa mearga asa... eu nu simt nici un disconfort cu ea inchisa si nici daca nu o inchid nu e un plus de confort. e reglata exact cat trebuie ca sa tina casca. chiar as vrea sa aud niste opinii despre chestia asta... am mai vazut recent acelasi scenariu (accidentul lui Onut, in drum spre vama) si as vrea sa inteleg ce ii face pe unii sa n-o inchida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu_ZX9R Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Sincere condoleante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Sincere condoleante si RIP...Incredibil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator TazzY Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 R.I.P.... Nu mai am cuvinte... Condoleantze familiei si celor apropiati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
massab Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cruel intentions Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caty Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Spuneti-mi va rog daca numarul este cumva TOY? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Sa se odihneasca in pace. Imi este greu sa citesc , ma intreb prin ce trec cei dragi ... Nu le faceti una ca asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WildPuppy Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 R. I. P. Imi cer scuze, nu vreau sa supar pe nimeni dar... Am trecut pe langa accident la vreo jumatate de ora de la intamplare, plin de politie salvare etc. si nu am oprit pt. ca eram cu sotia si e emotiva rau. Daca nu ma insel ziceati ca conducea o moto. albastra. Eu am vazut una galbena dincolo de sant, implantata in tzarana... Poate ma insel si nu cea galbena a fost fatala, dar eu galben am vazut infipt in iarba rau de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 eu asa am primit info prin telefon ( referitor la culoare), nu stiu detalii si nici motoreta omului. Poate cineva din cei apropiati poate ajuta aici .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 (editat) Poate ma insel si nu cea galbena a fost fatala, dar eu galben am vazut infipt in iarba rau de tot. Nici eu nu vreau sa fiu marlan dar... nu stiu daca meseriasul era forumist, nu stiu cine si ce era! Dar daca era motociclist, e nasol! Noi toti stim ca a te da pe doo roti e un risc asumat, dar vreau sa cred ca in mod constient! E pacat ca noi, motociclistii confirmam parerile conform carora suntem "inconstienti, imbecili, prosti" s.a.m.d. E pacat, mare pacat... Imi pare rau ca inca se moare pe motor, dar STITI TOTI ca se va muri MAI MULT, atat timp cat NOI suntem kamikaze... Aviz acelora dintre forumisti care nu stiu sa-si incheie casca! Daca nu aveti mila de voi, ganditi-va fratilor ca nu sunteti singuri pe lume! Aveti mame, tati, frati, surori, poate copii, neveste... ganditi-va ma la ei... ca si ei sunt oameni si nu merita sa planga o viata pentru pasiunile noastre! Fiti ma oameni, nu biscuiti! Imi pare rau daca sunt mai dur, dar EU sunt lecuit... si va recomand sa va lecuiti si voi! Iubiti-va fratilor familiile si respectati-le!!!! Ochi multi, mari & bine deschisi! P.S. Sa-i fie tara usoara motociclistului cazut, chiar daca si-a facut-o singur! Editat Iunie 19, 2006 de hondaxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Nici nu stiu ce sa mai spun... imi pare foarte rau, e super aiurea! Rest in Peace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 e tracig ce s-a intamplat acolo... cum se putea intampla asa ceva??? adica nu putea sa ishi inheie casca??? ca doar ce naiba, pentru 10 secunde..... asta este Dumenzeu, daca a vrut sa il ieie asa devreme... sicere condoleante familiei si prietenilor. R.I.P. sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuG Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SpeedR1_2004 Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 R.I.P. Sincer imi pare rau si ma intristeaza, ma ingrozeste dar ce nu ma omoara ma intareste. Ceea ce citesc aici ma arde in suflet si-n inima desi si eu imi doresc Yamaha R1 si totusi nu ma face sa-mi schimb parerea de ea. Ma arde si ma doare mai rau si ma roade cand vad motociclisti cazuti la datorie. Ce conteaza ca si-a facut-o cu mana lui, desi nu iti faci cu mana ta ci cineva te cheama sau te impinge in necaz. Sunt din Tg-Jiu desi nu-l cunosc dar as vrea sa ii aprind o lumanare la mormant, n-am ocazia, dar am sa fac la biserica din orasul meu, si as vrea sa-l inainte de a parasi lumina zilei. R.I.P. AVETI GRIJA FRATILOR. PS: Eu zic cand soseste clipa ne ducem indiferent de circumstante, desi e pacat mai ales ca este de-al nostru. Sa-i fie tarana usoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cyborg Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 (editat) Maine la 12, cei care au posibilitate veniti cu motoarele in Darste, la el acasa. E dorinta tatalui, a considerat ca asa si-ar fi dorit Bogdan. Nu avea TOY la numar, ala e al lui Florin, tot R1 albastru. Editat Iunie 19, 2006 de cyborg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Maine la 12, cei care au posibilitate veniti cu motoarele in Darste, la el acasa. E dorinta tatalui, a considerat ca asa si-ar fi dorit Bogdan. Nu avea TOY la numar, ala e al lui Florin, tot R1 albastru. Noi ne intalnim la 12:10 la Modarom, dupa care la 12:30 venim la Castel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 ok, ne vedem acolo ! as fi preferat sa ne strangem cu alte ocazii , nu asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Iunie 20, 2006 Share Postat Iunie 20, 2006 Odihneasca-se in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 Doresc sa fac o precizare la ce s-a spus mai sus ... Motocieta lui Bogdan era un R1 de culoare galbena si din cate am discutat astazi cu baietii mei din Targu Mures, care au aflat anumite informatii de la autopsie, se pare ca Bogdan ar fi murit oricum in urma accidentului, chiar daca ii era legata casca, deoarece in urma impactului a suferit mai multe multe leziuni interne (coloana vertebrala, aorta etc...). Oricum ... a circula cu o motocicleta supersport fara casca sau cu casca nelegata, mi se pare un act de inconstienta grava ... Dar ce se mai poate face ... Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ustumic Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate