-alex- Postat Martie 16, 2011 Share Postat Martie 16, 2011 Apelez la cei cu experienta. Rezervoarele se pot sabla apoi vopsi in câmp electrostatic?Cine a facut asa ceva rog un pm cu un nr de tel sa vad si eu rezultatul. Mersi! Salut, pentru sablat vezi aicea (postul nr 82) /index.php?...00775&st=80 iar pentru vopsit in camp electrostatic aici /index.php?showtopic=455495 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CASYTO Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Salut, pentru sablat vezi aicea (postul nr 82) /index.php?...00775&st=80 iar pentru vopsit in camp electrostatic aici /index.php?showtopic=455495 Mersi mult! Am fost in cele 2 locuri ,Lorimex si Cet SUD, sa intreb ce si cum, dar nu stiam daca rezervoarele se pot sabla sau nu. Acum mi-am dat seama ca nu am citit atent postul lui Raul, care si-a sablat 2 rezervoare. Am fost si la AllColours in parcul industrial din Sagului pt. vopsire electrostatica, dar tipul de acolo mi-a zis ca nu a mai vopsit pana acum nici un rezervor, desi a vopsit multe piese de motociclete. Sti cumva daca rez se pot vopsi in camp electrostatic, ideea e ca se incalzesc la 200 grC, au ceva componente care sa nu reziste la temp asta? Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Mersi mult! Am fost in cele 2 locuri ,Lorimex si Cet SUD, sa intreb ce si cum, dar nu stiam daca rezervoarele se pot sabla sau nu. Acum mi-am dat seama ca nu am citit atent postul lui Raul, care si-a sablat 2 rezervoare. Am fost si la AllColours in parcul industrial din Sagului pt. vopsire electrostatica, dar tipul de acolo mi-a zis ca nu a mai vopsit pana acum nici un rezervor, desi a vopsit multe piese de motociclete. Sti cumva daca rez se pot vopsi in camp electrostatic, ideea e ca se incalzesc la 200 grC, au ceva componente care sa nu reziste la temp asta?Asfalt uscat! Stii cumva care-i treaba la Cet-sud,ca la Lorimex a trebuit sa astept pana o avut ei piese mai multe la sablat,cam o saptamana,si sableaza cu alice metalice,dar au prturi bune.La Cet-Sud cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CASYTO Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 (editat) Stii cumva care-i treaba la Cet-sud,ca la Lorimex a trebuit sa astept pana o avut ei piese mai multe la sablat,cam o saptamana,si sableaza cu alice metalice,dar au prturi bune.La Cet-Sud cum e? I-am luat numarul unui nene de acolo, Dl. Mircea-0744810297; cand ajungi acolo cu piesele ii dai un telefon si vine la poarta. Mi-a zis k ne intelegem...probabil ca la Lorimex, nu ti le baga la cantarit, etc. Dar tot cu alice metalice sableaza. Pentru sablare cu oxid de aluminiu fin care nu ataca suprafata vezi postul /index.php?...t=#entry2204754. Mesaj completat Mesaj completat Am lamurit-o, rezervorul se poate si sabla si vopsi electrostatic, n-are nici pe dreq. Toate bune! Editat Martie 17, 2011 de CASYTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Eu mi-am vopsit electrostatic rezervorul.Nu are nici o problema de functionare dar cu timpul apar pete pe el.Probabil culoarea e de vina. Mai multe detalii aici: http://timisoarachoppers.blogspot.com/p/honda.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Johann Postat Martie 17, 2011 Share Postat Martie 17, 2011 Eu mi-am vopsit electrostatic rezervorul.Nu are nici o problema de functionare dar cu timpul apar pete pe el.Probabil culoarea e de vina. Mai multe detalii aici: http://timisoarachoppers.blogspot.com/p/honda.html Dupa cum vad io, sunt reflectii cu tenta violet.... si cred vin de la bikerul apropitar !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 doresc sa stiu unde gasesc in timisoara un cabinet veterinar care poate rezolva o problema dentara la catelul meu(smaltul e atacat) http://img828.imageshack.us/i/dsc00323u.jpg/multumesc anticipat! Multumesc tuturor de informatii (si pt. pm-uri) ! am discutat cu multi veterinari si mai toti (exceptie clinica vet, pretul a fost peste putintele mele) mi-au spus ca trebuie discutat si cu un stomatolog dar rezovarea va fi de foarte scurta durata. am apelat la happy-vet, au curatat dintii bine de tot, m-au asigurat ca nu se va mai intinde "atacul" asupra smaltului si in rest...dentasticks ps: cainele sufera de ceva .....splazie dentara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
caveman Postat Martie 19, 2011 Share Postat Martie 19, 2011 salut. stiti careva vreun bobinator de motoare trifazice care sa poata face o lucrare cam urgenta? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Orvo Postat Martie 23, 2011 Share Postat Martie 23, 2011 Salut ! Aveti idee unde as putea sa-mi fac la comanda un furtun de frana in camasa metalica ? ... in Timisoara ... Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tm95for Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Formula1 din acest sezon la DigiSport. Prima cursa duminica la ora 9 am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 Salut !Aveti idee unde as putea sa-mi fac la comanda un furtun de frana in camasa metalica ? ... in Timisoara ... Toate cele bune ! Acum vre-o 2 ani mi-au facut unul cei de la ”Moto Bike Shop”,din ciarda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZX500 Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 salut. stiti careva vreun bobinator de motoare trifazice care sa poata face o lucrare cam urgenta? merci Incearca la numarul asta: 0723529832 il cheama Pinte. Bobineaza orice motor, si sta undeva pe langa calea Ghirodei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 sincronizez carburatoare in Timisoara . 0751223726 robi sau PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bendix Postat Martie 27, 2011 Share Postat Martie 27, 2011 Am cumparat de curand o armura Dainese de la:http://www.accesoriiautosimoto.com/ Eu sunt multumit de felul cum imi sta, iar la pretul de aici nu am mai gasit in alta parte. Spre surprinderea mea nu era made in China. Scria pe eticheta ca sunt fabricate in Tunisia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 29, 2011 Share Postat Martie 29, 2011 Am cumparat de curand o armura Dainese de la:http://www.accesoriiautosimoto.com/Eu sunt multumit de felul cum imi sta, iar la pretul de aici nu am mai gasit in alta parte. Spre surprinderea mea nu era made in China. Scria pe eticheta ca sunt fabricate in Tunisia. Chiar foarte ok preturile la protectii. Inclusiv la genunchere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Notka Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 (editat) Am gasit un site interesant cu scule pentru facut gratare: ceaune, discuri de fonta, protapi, etc., poate va e de folos: www.grataredegradina.ro Editat Martie 31, 2011 de Notka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psy Postat Martie 31, 2011 Share Postat Martie 31, 2011 Tocmai am ramas fara casca din greseala si am nevoie urgent de una SH, temporar. Stie cineva de unde pot cumpara rapid ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditamad33 Postat Aprilie 6, 2011 Share Postat Aprilie 6, 2011 Tocmai am ramas fara casca din greseala si am nevoie urgent de una SH, temporar. Stie cineva de unde pot cumpara rapid ? ti-o imprumut eu pe a mea daca vrei ca am 3 , si sa va zic una buna: "facerea de bine e futere de mama" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro-TM Postat Aprilie 10, 2011 Share Postat Aprilie 10, 2011 Cine are idee unde gasesc o cheie de bujii mai lunga pentru CBR?sau daca are cineva si nu ii mai trebuie,bineinteles contra-cost.Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laurentziu Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Cine are idee unde gasesc o cheie de bujii mai lunga pentru CBR?sau daca are cineva si nu ii mai trebuie,bineinteles contra-cost.Multumesc anticipat. Ce model de CBR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ro-TM Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 Ce model de CBR? CBR 1000 F. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucas22010 Postat Aprilie 11, 2011 Share Postat Aprilie 11, 2011 1. ce parere aveti de metzeler lasertec? le-am comandat pe nv si macar sa stiu la ce sa ma astept. 2. unde montati anvelopele? 3. le si echilibrati? daca da, unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v1n3ri Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Motoscooter , la intrare in Sag pe partea stanga - monteaza, echilibreaza. Sigur gasesti si in TM daca vrei mai aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razv Postat Aprilie 12, 2011 Share Postat Aprilie 12, 2011 Motoscooter , la intrare in Sag pe partea stanga - monteaza, echilibreaza. Sigur gasesti si in TM daca vrei mai aproape... La intrare in Sag pe stanga, dar se cheama MaxiScooter. Mi le-am schimbat si eu acolo, duci motorul si te poti intoarce in cateva ore dupa el, gata incaltat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Mi s-a spart masina in seara asta (14.04) in jurul ore 21:30 in zona Victor Babes din Timisoara unde eram in vizita si singurul lucru ce lipseste e o geanta neagra ( gen geanta de laptop) cu mostrare de jaluzele , un calculator, o roleta, un tipizat pt comenzi si stampila firmei "SC.SEVEN HEAVEN. SRL" Daca auziti/vedeti pe undeva ceva in genul, va rog frumos sa sunati la 0723320789 sau 0768251800 . Sar'na frumos ! Va rog, dati mai departe in lista la cine aveti din Timisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate