Părintele Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Stie cineva unde as putea taia felii vreo 5-6 butuci de foc? Trebuie sa iasa ceva de genu cum arata in pozele atasate, dar taietura sa fie dreapta,astfel incat bucatele rezultate sa fie paralele si de aceeasi inaltime... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Astept o bere fara filtru O meriți, cu vârf și îndesat! Metoda a funcționat perfect, au mai rămas niște urme vagi, dar, la cât de ”contaminată” a fost, a ieșit excelent! Și uite așa am economisit bugetul pentru o geacă nouă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 spayu e sfant, nu trebuie sa lipseasca din gospodarie ! » Post actualizat in 01 Mar 2016 13:13Stie cineva unde as putea taia felii vreo 5-6 butuci de foc? Trebuie sa iasa ceva de genu cum arata in pozele atasate, dar taietura sa fie dreapta,astfel incat bucatele rezultate sa fie paralele si de aceeasi inaltime... Daca nu e drujba la sat iti pot taia in weekend, daca te grabesti sunt baietii la mehala cu lemne si ii poti ruga sa iti taie lemnu felii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Nu ma grabesc... in mehala mi l-au taiat asa... te sun pe weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 Nu ma grabesc... in mehala mi l-au taiat asa... te sun pe weekend? cred ca aveau ceva la bord baietii , iti dau eu mesaj sa vad daca e in garaj, nu mai stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kalator Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 A iesit asa ca au taiat din 2 directii. Trebuia taiat dintr-una. Iar daca taietura este stramba inseamna ca lantul nu este ascutit, dinti taietori inegali. Daca nu este graba te pot ajuta dupa 8 Martie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Martie 1, 2016 Share Postat Martie 1, 2016 cred ca aveau ceva la bord baietii , iti dau eu mesaj sa vad daca e in garaj, nu mai stiu. ok, mersi frumos. astept mesaj. » Post actualizat in 01 Mar 2016 19:49 A iesit asa ca au taiat din 2 directii. Trebuia taiat dintr-una. Iar daca taietura este stramba inseamna ca lantul nu este ascutit, dinti taietori inegali. Daca nu este graba te pot ajuta dupa 8 Martie. ok, mersi frumos. dacă nu rezolv cu kawazaki, apelez la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Nu este in garaj, e la sat, dar vad ca te poate ajuta si colegul, drum pe la sat nu am curand, poate pe la sfarsitul lunii asta daca nu gasesti pe altcineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Cel mai bine e sa tai butucii la circular. Taietura e mai curata decat la drujba si poti sa scoti "feliile" aproximativ la aceeasi dimensiune. Drujba am si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanShef13 Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 Cel mai bine e sa tai butucii la circular. Taietura e mai curata decat la drujba si poti sa scoti "feliile" aproximativ la aceeasi dimensiune. Drujba am si eu. am eu vreo trei circulare si alte acareturi. am trimis pm. daca e nevoie ajut cu cea mai mare placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 Salutare, Caut un bec mai vechi, faza scurta si lunga. 12V 36/45W BA21D. Nu il gasesc in Tm. Am gasit pe ebay franta dar nu livreaza in Romania. Aveti idee unde as mai gasi un asa bec, poate in Romania? http://www.lesolex.com/catalogue_fullsize/3/ampoulevelomoteur12v3645.jpg Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Martie 8, 2016 Share Postat Martie 8, 2016 am eu vreo trei circulare si alte acareturi. am trimis pm. daca e nevoie ajut cu cea mai mare placere. Mulțumesc, am cumpărat și eu un fierăstrău pendular ca să mă descurc singur. Vă mulțumesc tuturor pt ajutorul oferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Am gasit becurile pe Okazii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rila Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 salutare, stiti pe cineva cu o remorca? De mutat un DRZ din Dumbravita in Girocului. Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Martie 15, 2016 Share Postat Martie 15, 2016 As avea nevoie de un sfat de la cineva care se pricepe la comuniste, in particular la IJ-uri. Ma revansez ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Stiti de unde as putea cumpara scandura/palanca de esenta tare, dimensiuni 45cm sau mai lat , pe 100cm- 120.. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 In orice caz, la constipatii aia cu lemne din piata Ocsko nu are rost sa mergi. In general au numai brad si pentru o scandura nici nu se obosesc sa discute cu tine. Incearca la Hornbach, aveau ceva placi de fag la un moment dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Brinduse Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Un loc unde se pot face conducte de frână custom mai există prin oraș? Mi-am pus înălțătoare de ghidon (F650GS ABS), și, deși speram că nu trebuie prelungire, se pare că totuși e cam la limită, când e virat ghidonul dreapta e cam întinsă. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Stiti de unde as putea cumpara scandura/palanca de esenta tare, dimensiuni 45cm sau mai lat , pe 100cm- 120.. Multumesc! Incearca la hornbach cum a spus si Cristi, eu am luat anul trecut in toamna si aveau destule tipuri de scanduri,in spate nu in magazin. Un loc unde se pot face conducte de frână custom mai există prin oraș? Mi-am pus înălțătoare de ghidon (F650GS ABS), și, deși speram că nu trebuie prelungire, se pare că totuși e cam la limită, când e virat ghidonul dreapta e cam întinsă. Mulțumesc. A fost pe c.buziasului o firma acu ceva timp, nu mai stiu cum se chema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Dld Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Incearca la hornbach cum a spus si Cristi, eu am luat anul trecut in toamna si aveau destule tipuri de scanduri,in spate nu in magazin. A fost pe c.buziasului o firma acu ceva timp, nu mai stiu cum se chema... Hornbach, Baumax sau Dedeman au placi incleiate de stejar sau fag. Scandura nu au decat de rasinoase. Conducte de frana face Mac cu radiatoarele: https://www.facebook.com/macradiators1/?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Unde as putea gasi echipament pt. enduro (pantaloni xxl, cizme 44-45) de cumparat (nou sau second in stare buna), eventual de inchiriat, azi sau maine cel tarziu, in TM. E nevoie de el pt. duminica 20.03.2016. Orice sugestie e binevenita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Salutare unde gasesc pe cineva care face confectii metalice??? am nevoie de un suport pentru proiectoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Unde as putea gasi echipament pt. enduro (pantaloni xxl, cizme 44-45) de cumparat (nou sau second in stare buna), eventual de inchiriat, azi sau maine cel tarziu, in TM. E nevoie de el pt. duminica 20.03.2016. Orice sugestie e binevenita! Incearca la magazin la Paul. http://www.paulmoto.ro/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Martie 18, 2016 Share Postat Martie 18, 2016 Incearca la magazin la Paul. http://www.paulmoto.ro/index.html Multumesc! O sa incerc maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Akbert Postat Martie 30, 2016 Share Postat Martie 30, 2016 aveți idee unde pot duce niște ulei uzat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate